Wil je iets tegen mij zeggen?
Of wil je iets vertellen aan iedereen?
Laat dan hier een berichtje achter.

(Helaas heb ik te weinig tijd om al jullie vragen te beantwoorden… maar misschien vind je het antwoord wel op deze site!)

Klik hier om berichtjes van de oude website te lezen

BERICHTJES

 1. fam van der Velden

  Hoi Dummie,
  Wij zijn enorm fan van jou! we moeten met de hele familie altijd erg lachen om jou. En we hebben alle luistercd’s van jou en al heel veel uren geluisterd op weg naar onze vakanties. Na zoveel luisteren zouden we het heel leuk vinden om nog meer luistercd’s van jou te kunnen horen. Zijn jullie van plan om deze nog te maken van al je boeken? Zou fantastisch zijn. Tosca Menten kan dit super goed inspreken. Dank je wel daar voor.

 2. win

  hoe oud ben je?

 3. win

  hoeveel boeken geschreven? 20

 4. Anoniem

  hoi

 5. Maria

  hoi Tosca Menten, ik ga mijn boekenbeurt houden over de verschrikkelijke steen ik heb er heel veel zin ik. Welk boek dat jij geschreven hebt vind jij het leukst?

  groetjes: Maria

 6. anoniem

  heb je nog uitdeel spulletjes?

 7. amine

  waar is elly hees geboren

 8. mila

  hallo Tosca Menten ik heb een vraag wat was je inspiratie om boeken te schrijfen groetjes mila

 9. Caspar

  Hallo Tosca

  Mijn boekbespreking gaat over de schat van Sohorro .Heb informatie zoals een poster die ik kan laten zien tijdens mijn presentatie?

  Groetjes,Caspar

 10. Anoniem

  Hoi dummie Anna-lies is stom doei

 11. Luuk

  Hoi Ik ben Luuk ik heb je kaartjes gekregen en de poster echt heel dankje wel voor voor de spullen ik zal de poster op mijn muur hangen groetjes Luuk nome

 12. anne de goeij

  hoi tosca menten ik ga mij mijn boekbespreking houden over een boek dirkje bakkes brandnetelspecialist ik vind het een heel leuk boek en mijn vraag is aan jou waar speelt het boek zich af het zal fijn zijn als je reageert groetjes Anne de Goeij oh ja mijn moeder heet van goor grappig

 13. Isa Spooren

  Hoi Tosca
  Ik ben dol op Dummie de Mummie en papa en mama lezen dat al 2 jaar lang iedere avond voor
  Ik zou je graag in 2019 ontmoeten. Waar en wanneer zou dat kunnen?
  Groetjes Isa

 14. Camilo

  Hallo Tosca Menten,
  Ik maak een boekbespreking over een van ow boeken. Ik doe het over:’Dummie de mummie en de ster Thoeban.` Ik wou vragen of u war informatie over u zelf kon sturen. Ik lees veel van uw boeken en ik vind ze heel leuk. Als u wat informatie terug kan sturen, héél erg bedankt.

 15. Isabelle

  Hoi ik vind je boeken GEWELDIG!!! En iedereen uit mijn klas (volgens mij) ook!
  ik heb al veel boeken van je gelezen, en mama las OPERATIE ZEER ERNSTIGE RAMP voor ik vond het echt heeel leuk, cool en grappig!
  doeiiiii, groetjes Isabelle

 16. Lianne

  ik hou van jou boeken en schrijf meestal mijn leeslogboeken over jouwn boeken <3 😉

 17. Camilo

  Hoi Tosca ik vindt je boeken geweldig ze zijn om je vingers af te likken ga vooral door met je super eenorm extreem leuke boeken groeten Camilo

 18. Caspar welting

  Wat is uw lievelings schrijver want ik moet een boekbespriking houden over dummie de mummie en de smaragd van de nijl hooggeachte groet caspar welting

 19. Caspar welting

  Wat is uw lievelings schrijver hooggeachtegroet caspar welting

Share This