Wil je iets tegen mij zeggen?
Of wil je iets vertellen aan iedereen?
Laat dan hier een berichtje achter.

(Helaas heb ik te weinig tijd om al jullie vragen te beantwoorden… maar misschien vind je het antwoord wel op deze site!)

Klik hier om berichtjes van de oude website te lezen

BERICHTJES

 1. Anoniem

  Waarom heb je Dummie de mummie geschreven?

 2. Pien brouwer

  Hoi Tosca ik ga mijn boekbespreking over De Goude Scarabee houden heet u Michiel nog wat tips het is 11 januari

 3. Anoniem

  Hoi tosca
  Wij hebben een dummie de mummie paket gekregen. En daar zat nog de win actie van vorig jaar in. Wij hadden al een berichtje op papier geschreven. Toen we op de website kwamen zagen wij dat de actie verlopen was. wij hadden ook een slagzin bedacht, wij vonden het erg jammer.
  Groetjes , anna (fam. Sterk)

 4. ali

  wanneer komt dummie de mummie deel 9 uit?

 5. Lieke Mitenburg. kind van Ingrid Sangers

  Lieve Tosca,

  Bedankt dat u aan sinterklaas een boek heeft gegeven met een handtekening en nog wat andere dingetjes. Ik ben er heel blij mee en dat heeft mijn moeder ook naar u gestuurd. Ik zal het leuk vinden als u er met de “app” antwoord op geeft. Blijf vooral zo door gaan. Veel succes met boeken schrijven!!!!

  Groetjes Lieke Miltenburg

 6. Koekies

  Kaas is lekker der dan koekies

 7. nikita

  waar woont u (stad/dorp) de naam er van want ik heb het nodig voor een school project ik zit nu in de 2de van de middelbaren school en ik heb alle dummie de mummie boeken gelezen en gekocht en daarom bent u mijn favourite schrijver

 8. Valenino

  Hallo, Tosca Menten ik ben bezig met een boekbespreking en ik wil dol graag een filmpje hebben van jouw. En ik hoop dat je dit leest. Hoe kwam je op het idee om dit soort boeken te maken? Vraag 2: waar haal je inspiratie vandaan? En welk boek vond je het leukst om te schrijven? Dit waaren mijn vragen oja, zou je een dabe kunnen doen?

 9. ayman

  hoi

 10. Mama van een Dummie fan

  Hoi allemaal,

  Wat een prachtige boeken schrijft Tosca! Met veel plezier lees ik met mijn zoon samen in de boeken over Dummie.
  Voor het geval er nog geen antwoord is voor alle kinderen die informatie zoeken voor hun spreekbeurten dan kan ik jullie de volgende websites aanraden:
  De bibliografie met daarin de lijst van alle boeken die Tosca heeft geschreven vind je op de website waar je nu aan het lezen bent, je moet alleen net even weten waar je moet zoeken natuurlijk.
  http://toscamenten.nl/boeken/bibliografie/
  En op de Wikipedia pagina over Tosca vind je ook nog allerlei andere informatie.
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Tosca_Menten
  Succes allemaal!

 11. Koen

  Hoeveel boeken heb je geschreven

 12. DJT Boys

  hallo mensen

  Abonneer alsjeblieft op DJT Boys ze hebben al jullie hulp nodig en we doen in een video shoutout naar iedere abonee.

  groetjes van DJT Boys

 13. noa

  Heey Tosca zou uw is een x willen reageren op de berichtjes van iemand want mensen wachten op antwoord ik snap dat uw het heel druk heeft maar dan moet uw dit niet maken of zou uw dan iets kunnen maken waardoor als iemand het antwoord weet dat diegene dan op het berichtje reageert ik zou dit heel erg fijn vinden bedankt!

 14. Een telefoontje

  Hoipiepeloi

 15. Luke

  Hallo Tosca Menten,uw boeken zijn erg leuk om te lezen. Ik ben nu bezig met een boekbespreking over Dummie de Mummie en de dans van de cobra.
  Dank u wel voor uw tips.

 16. guus

  hoi tosca heb je misschien nog tips voor ons schrijversproject

 17. Isaï.

  Beste Tosca,

  In de Kinderboekenweek mocht ik een boek uit kiezen van mijn oma. Natuurlijk koos ik voor weer een Dummie de Mummie. De smaragd van de Nijl is het geworden. 18 november moet ik mijn boekbespreking hier over houden en was daar nu voor bezig en op jou site. Als ik bij spreekbeurt op het boek van smaragd van de Nijl klik wordt ik niet doorgelinkt na een pagina met tips voor dat boek maar alleen naar de pagina om te stemmen op de film. Zou je de link kunnen maken of mij de info per mail kunnen sturen ? Het is handig voor bij mijn boekbespreking maken. Ik vond het weer een super leuk boek. Jammer dat het weer uit is. Maar nu mijn boekbespreking nog. Ik wil een goed cijfer en dat de juf en kinderen het ook leuk vinden. Op school hebben we ook veel Dummie boeken. Groetjes isaï

 18. zahira

  Sorry ik ben het meisje die een bespreking heb ik heet

 19. Anoniem

  Hallo Tosca Menten ik lees u boeken heel graag u ben een hele leuke schrijver. Ik lees graag dummie de mummie f de verschrikkelijke steen ik heb nu een boek bespreking ik ga het over het boek de verschrikkelijke steen hebben. Dank u wel dat ik tips krijg van u

  Dag Tosca Menten

 20. Gijs en Daan

  Hoi Tosca Menten

  Hoeveel boeken heeft u uitgegeven?

  Wij horen snel graag van uw antwoord

  Groeten van :
  Gijs en Daan

Share This