Wil je iets tegen mij zeggen?
Of wil je iets vertellen aan iedereen?
Laat dan hier een berichtje achter.

(Helaas heb ik te weinig tijd om al jullie vragen te beantwoorden… maar misschien vind je het antwoord wel op deze site!)

Klik hier om berichtjes van de oude website te lezen

BERICHTJES

 1. Mirte

  beste Tosca Menten ik vind jou boeken super leuk. om het boek juffrouw pots heb ik erg gelachen. met mijn boekbespreking doe ik het over operatie zeer ernstige ramp. ik wil later ook heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag schrijfster worden. oja en ik ben 11 jaar. ik hoop dat ik later net zo ver als jou kan komen.

  groetjes mirte

 2. Rens

  Leuke film!

 3. Jay Hagedoorn

  Beste mevrouw Tosca Menten,
  Mijn naam is Jay Hagedoorn. Ik ben 12 jaar. Ik zit op mijn school de Mozarthof in Hilversum. Ik heb Down Syndroom. Ik heb ook vriendjes met Down syndroom! Ik heb alle boeken van Dummie de Mummie gelezen! Ik heb goed leren lezen door die boeken. Lezen doe ik het liefst. En tekenen! Ik mag van mijn juf gaan vertellen in de klas over Dummie de Mummie. Met plaatjes in de computer. Net zoals mijn zus Janis Mae. Ik zou ook best graag een pop hebben van Dummie de Mummie. Ik ben gek op knuffels. Ik heb er al best veel. Zelfs die van Dolfje Weerwolfje. Ook alle boeken van gelezen! Ik vind Paul van Loon ook erg leuk. Heeft u misschien een pop van Dummie de Mummie? En leuke spulletjes om aan mijn vriendjes in de klas uit te delen? Ik zit met 10 jongens in de klas en ik heb 2 juffen! Ik wil ook graag boeken schrijven en brandweer worden!
  De groetjes van Jay

 4. lola

  .

 5. Shiromi

  Hoi Tosca ik wil mijn boekbespreking houden over Dummie de mummie en het masker van Sebekra maar ik kan niks vinden over Elly hees wil jij mij helpen 🙃

 6. Wendy Aartsen

  Beste Tosca Menten,
  Sinds een paar weken luisteren we met het hele gezin naar de luisterboeken van Dummie de Mummie. De tombe van Achnetoet is favoriet en wordt geluisterd in de auto, aan tafel en voor het slapen gaan. Ik wil wel graag voorlezen uit het volgende boek, de Sfinx van Sakaba, maar ik kan de stemmetjes niet zo goed nadoen, dus luisteren de mannen liever nog een keer naar hetzelfde boek. Ik moet toegeven het is ook erg leuk en ik lach met ieder keer weer slap om die gekke Dummie. Gaat u nog een luisterboek maken? Wij kijken er al naar uit.

  Groetjes Wendy, Edwin, Per en Jurre

 7. Gwen

  Hallo Tosca Menten, ik ben Gwen (11) ik ga een boekbespreking houden over een van jouw boeken naamelijk dirkje bakkes! Het was een gewelldig boek! En ik weet zeker dat juf Petra mijn presentatie geweldig zal vinden! ik heb ook veel goeie informatie over jou gevonden, ik vindt het altijd nog best eng om te presenteren voor de klas maar als ik daar nou eenmaal sta dan voel ik gewoon me zelf! je kwam ook een keer bij mij in de klas dat was echt super! nu ga ik weer aan het werk aan mijn boekbespreking doei!

 8. Liza de Burgh

  Hallo,
  Ik ben benieuwd of er nog meer films komen van Dummie de Mummie, ik ben namelijk er fan van die serie.

  Groetjes van Liza (11 jaar) ( – ;

 9. Jill Vogelzang

  Beste mevrouw Menten. Ik ben Jill, ik ben 8 jaar, ik ben een super GROTE fan van Dummie en Goos natuurlijk . Ik wil mij heel graag aanmelden als fan op deze site (www.dummiedemummie.nl). Maar het wil niet lukken. ik heb dit op verschillende computers geprobeerd, maar het lukt niet. (ik kan mijn naam en E mail niet invoeren). Kan iemand mij helpen? vriendelijke groet Jill Vogelzang.

 10. marthe

  ik vindt je super. je bent al eens naar Deerlijk in Belgie gekomen in de school de berkenbeuk en ik lees nu super veel boeken van u

 11. Tessa

  Je schrijft heerlijke boeken om voor te lezen, ben zelf ook elke avond weer benieuwd hoe het verder gaat! 😉

 12. hhhm nonamer

  hallo mag ik een weten wrm je boeken bent gaan schrijven ik kan het nergens vinden op internet 😛

 13. poep

  lol

 14. ^$$$$$#$$#$$%$#4#

  u bent ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,…………………………………..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,………………………………………-=-//±± sendecendeeendeeender ahhahaha D

 15. Jesse 11 jaar

  hoe heet u man????? ik doe mijn boekbespreking over u en wil dat graag weten (:

 16. ruben

  Wat een leuke boeken!

 17. Tosca

  De kinderjury is begonnen. Stem allemaal op Dirkje en Dummie!

 18. pauline

  Hallo ,
  ik doe men boekbespreking over jouw boek knots knetter gek , en ik moet iets over jouw vertellen , hoe oud ben je eigenlijk en hou oud was je toen je je eerste boek schreef ik vind je boek super leuk !
  Groetjes pauline !

 19. Nisa

  Beste Tosca Menten ik vindt u boeken zo leuk!!! vooral Dummie de Mummie.
  blijft u Dummie de Mummie boeken nog steeds schrijven

 20. Dewi prins

  Hoe oud bent u

Share This