Anouk

Even voorstellen!
Hoi, ik ben Anouk de Jong. Ik ben 9 jaar oud en ik ben jarig op 26 juli. Ik woon met mijn broertje Stijn en mijn vader en moeder. We hebben geen huisdieren. Eerst, toen mijn moeder zei dat ik ambassadeur kon worden van Tosca Menten dacht ik nee dat wil ik niet! Maar toen keek ik op de site en bedacht ik, dat lijkt me toch wel wat! Daarna ben ik een brief gaan schrijven en heb ik die naar de uitgeverij gemaild. Toen ik een mailtje kreeg dat ik ambassadeur was geworden was ik helemaal blij, maashi! Verder zijn mijn hobby’s: lezen ,tekenen, pianospelen en badmintonnen. Even tussendoor: de boeken van Tosca Menten zijn de beste! Ik woon in Oisterwijk, maashi! Heb je Siem Subliem en het ei van Jannes al gelezen, of De wraak van Knor?

Mijn top 5 is:
1. De wraak van Knor
2. Siem Subliem en het ei van Jannes
3. Juffrouw Pots
4. Dummie de mummie en de gouden scarabee
5. De rest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Op de uitgeverij
Woensdag 18 januari werd ik officieel benoemd tot ambassadeur in Houten bij uitgeverij Unieboek het Spectrum met veel grapjes (en gelach!) taart en natuurlijk een oorkonde! Heel gezellig! We gaan er met z’n allen een goed jaar van maken waarin Tosca natuurlijk nog veel beroemder wordt. Ik heb er zin in! Joepie!

Maashi! Anouk heeft haar school helemaal volgehangen met posters voor de Kinderjury!

Anouk maakte speciale kaarten om reclame te maken voor de boeken van Tosca Menten!

Siem Subliem 1 geurtje 

Ik heb voor de mei-opdracht het Siem Subliem 1 geurtje gemaakt! Helaas zonder geur maar wel met kleur(paars). Ik heb er ook etiketten bij gemaakt. Ik heb met paars crêpepapier en blauwe kleurstof het kleurtje gemaakt en daarna heb ik met dubbelzijdige tape de etiketten erop gemaakt.

Dit heb je nodig:

  1. Een glazen fles
  2. Water
  3. Paars crêpepapier
  4. Blauwe kleurstof
  5. Papier
  6. Pen (stift)

Kijk snel op de knutselpagina van Siem Subliem voor de handleiding!

Share This