Wil je iets tegen mij zeggen?
Of wil je iets vertellen aan iedereen?
Laat dan hier een berichtje achter.

(Helaas heb ik te weinig tijd om al jullie vragen te beantwoorden… maar misschien vind je het antwoord wel op deze site!)

Klik hier om berichtjes van de oude website te lezen

BERICHTJES

 1. djustin

  Beste Lorre.
  Is Dummie jouw vriend ?

 2. djustin

  beste Dummie.
  Is Lorre jouw vriend ?

 3. djustin

  beste Tosca, Dummie, Siem en Lorre.
  ik heb alle Dummie de mummie boeken.
  ik heb alle boeken van lorre.
  ik heb alle boeken van siem subileum en dummie doeboek.
  Dat zijn er 15

 4. Mervan

  Lieve Tosca Menten! Als eerste hoop ik dat het goed gaat met u 😉
  Ik zit in groep 8 en op 18 december heb ik een boekbespreking over operatie zeer ernstige ramp. Ik zou graag aan de klas iets speciaals willen laten zien over dat ik contract met u heb gehad. Mijn vraag is, of u misschien nog informatie heeft die ik kan gebruiken bij mijn boekbespreking. bv een vraag van mij, hoe inspireert u zich als u een boek schrijft? iets anders mag natuurlijk ook.
  Als ik een antwoord zou krijgen, zou ik het heel blij worden!
  Groetjes Mervan

 5. Ferry Visser

  Hoi Tosca, Mijn naam is Ferry Visser en ik verkoopmedewerker bij Rebers Boek en Buro in Zevenaar. Op 7 december wordt Belinda Rebers 50 jaar. Samen met de collega’s willen we haar verassen met enkele verjaardagswensen van haar favoriete auteurs. Samen met de collega’s willen we haar een speciaal cadeau geven. We willen haar een verjaardagswens geven van al haar favoriete auteurs. Zou je voor haar een verjaardagswens willen inspreken in een kort filmpje? Dat zou ze helemaal geweldig vinden! Met vriendelijke groet, Ferry Visser

 6. ahmet

  Vergeet niet om je naam er bij te zetten en aan te klikken dat je echt bestaat en geen robot bent. ik ben ahmet ik heb een vraag hoe ben je begonnen met schrijven van boeken.

 7. Numi

  beste tosca door jouw boek de wraak van knor heb ik een 10 voor mijn boekbespreking

  dankjewel!

  Numi

 8. fam van der Velden

  Hoi Dummie,
  Wij zijn enorm fan van jou! we moeten met de hele familie altijd erg lachen om jou. En we hebben alle luistercd’s van jou en al heel veel uren geluisterd op weg naar onze vakanties. Na zoveel luisteren zouden we het heel leuk vinden om nog meer luistercd’s van jou te kunnen horen. Zijn jullie van plan om deze nog te maken van al je boeken? Zou fantastisch zijn. Tosca Menten kan dit super goed inspreken. Dank je wel daar voor.

 9. win

  hoe oud ben je?

 10. win

  hoeveel boeken geschreven? 20

 11. Anoniem

  hoi

 12. Maria

  hoi Tosca Menten, ik ga mijn boekenbeurt houden over de verschrikkelijke steen ik heb er heel veel zin ik. Welk boek dat jij geschreven hebt vind jij het leukst?

  groetjes: Maria

 13. anoniem

  heb je nog uitdeel spulletjes?

 14. amine

  waar is elly hees geboren

 15. mila

  hallo Tosca Menten ik heb een vraag wat was je inspiratie om boeken te schrijfen groetjes mila

 16. Caspar

  Hallo Tosca

  Mijn boekbespreking gaat over de schat van Sohorro .Heb informatie zoals een poster die ik kan laten zien tijdens mijn presentatie?

  Groetjes,Caspar

 17. Anoniem

  Hoi dummie Anna-lies is stom doei

 18. Luuk

  Hoi Ik ben Luuk ik heb je kaartjes gekregen en de poster echt heel dankje wel voor voor de spullen ik zal de poster op mijn muur hangen groetjes Luuk nome

Share This