Er zijn 1154 oude berichtjes.
berichtje van henk de schteen, ontvangen op 2 September 2015
sorry je boeken sijun super
berichtje van JeMoeder, ontvangen op 2 September 2015
Je dummie serie is echt vet
berichtje van henk de schteen, ontvangen op 2 September 2015
je boeken zijn stom
berichtje van Rienke, ontvangen op 30 August 2015
Hoi Tosca, Ik vind ja boeken geweldig. Ik ben naarstig op zouk naar een manier om mijn kinderen ook jouw boeken te laten lezen, maar dat lukt (nog) niet. Ondertussen geef ik ze het goede voorbeeld en werk ze allemaal af (de boeken dan he). Ga vooral door met schrijven. Groet Rienke ( 43 jaar en moeder van 4 kinderen van 13, 11, 10 en 7 jaar)
berichtje van Tona, ontvangen op 8 August 2015
Hoi tosca menten ik vind u boeken zoo cool ik wou dat ik een knuffel van dummie kon hebben maar ik kan hem nergens kopen anders kon ik hem altijd knuffelen weet u misschien of ik de poster van dummie de mummie en de ster van toeban want ik ga vollgend jaar naar oosterrijk dat lijkt me cool je kunt met mijn gmail tona.akershoek@gmail.com me zeggen of het kan ik hoop dat ik een bericht krijg alvast bedankt tona😍
berichtje van Isabella, ontvangen op 3 August 2015
Hallo Tosca! Ik houdt ontzettend veel van uw boeken. Daardoor heb ik wel eens een halve nacht zitten lachen! Ik wordt altijd blij door uw boeken. Ik ben al twaalf en ik wil al, sinds ik heb leren schrijven, schrijfster worden. Zelf heb ik al een boek geschreven en uit gegeven. Heeft u nog een tip voor mijn volgende verhalen? Dankje!
berichtje van Tosca, ontvangen op 29 July 2015
Dag moeder Noor. Ik ben het helemaal met u eens dat dit een volstrekt ongelukkige samenloop is geworden, waar ook ik van wakker heb gelegen. Toen ik dit boek vier jaar geleden schreef, had ik nooit kunnen vermoeden dat zoiets weer aktueel zou kunnen worden. Het laatste wat ik wil is kinderen shockeren. Het betekent voor mij nog beter opletten. Ik hoop dat uw zoontje andere leuke boeken vindt. Tosca
berichtje van Noor, ontvangen op 26 July 2015
Halo Tosca Menten, mijn zoon las met heel veel plezier het eerste boek van Dummie de mummie, en was vrolijk begonnen in de sfinx van schacabe, maar hij vertelt dat daar wordt verteld over mummies of mensen die met afgesneden hoofden voetballen, en dat Dummie ook een nachtmerrie heeft dat zijn hoofd eraf wordt gehakt, dit kan toch niet de bedoeling zijn voor kinderen? En dat na Srebrenica en nu met de IS? Hij durft helaas de andere boeken niet te lezen. Wellicht kunt u in de toekomst iets minderlegubere onderwerpen in een kinderboek schrijven..
berichtje van inga, ontvangen op 15 July 2015
de boeken van dummie de mummie is de top 1 er is nog zo een leuke boek geweest als dummie de mummie
berichtje van mahmoed, ontvangen op 7 July 2015
hallo ik was van groep 7 in de bibiotheek waldeck met de eshof spoort u wel
berichtje van Mila-Nieves, ontvangen op 29 June 2015
Tosca Menten ik ga nu deel 6 van dummie de mummie lezen, alleen wat moet ik doen als ik het boek uit heb? En het dummie de mummie kamp gaat ook niet door! komt er een deel 7? Heel veel schrijf plezier. Heeeeeeeeeeeeel veel liefs MILA
berichtje van joshua , ontvangen op 27 June 2015
ik hep me inmil niet door gegeven mijn imil is joshuadreve@gmail.com goetjes joshua
berichtje van joshua, ontvangen op 27 June 2015
beste tosca menten ik zau u gaag omoeten in de zomervakantieen dan zau ik u vragen stelen
berichtje van Teresa, ontvangen op 24 June 2015
Beste Tosca Menten, Ik ben Teresa en ik vond alle delen van Dummie de mummie leuk en ik wou vragen als je een nieuw deel zou willen schrijven
berichtje van daan, ontvangen op 24 June 2015
ik heb het boek gelezen ht was een leuk boek
berichtje van josine, ontvangen op 24 June 2015
ik heb het nieuwe boek dirkje bakkes brandnetelspecialist gelezen het is echt het allerleukste boek van de wereld!! ik wil ook vragen want in het boek staat op het eind hoi tosca, iki benn een hele grote fan van je boek dirkje bakkes brandnetelspecialist. iki heb ook een vraag want aan het eind staat: hij gaf gas en reed met sokkie zomaar de wijde wereld in toottoet!! maar hoe gaat het verder in de wijde wereld wil je daar misschien een vervolg van schrijven? Gr. Josine
berichtje van Jip, ontvangen op 21 June 2015
Tosca moet winnen Ze kan de grootste klets verzinnen Ik wil nog wel even checken Zit jij nou geen tijd te rekken Ja ik heb nog wel wat klachten Want ik kan echt niet meer wachten Op dat volgende boek van jou Omdat ik daar zo van hou Hey hallo tosca ik wil een boekje wat kostda Doe maar een boekje van die mummie Hoe heet ie ook alweer ja dummie (darwishi ur atum msamaki minkabh ishaak ebony) Groetjes van Jip (senaat 2014)
berichtje van Sarah, ontvangen op 5 June 2015
Hoi tosca, Ik vind jouw boeken heel erg leuk. Mijn lievelingsboeken zijn die van Dummie de Mummie! Ik heb een vraagje, zou ik een boek van de dummie de mummie in ibooks mogen maken?
berichtje van Dummie fan, ontvangen op 4 June 2015
Hi Tosca, Ik vind jouw boeken super. Ik zag dat er een Dummmie kamp is en gheb mij daar gmeteen voor ingeschreven. Begrijp alleen dat bepaalde data niet doorgaan ivm gebrek aan inschrijvingen. Misschien jij wil meer reclame maken op facebook en zo. Ik op kamp met veel Dummmie vriendjes?
berichtje van inga, ontvangen op 2 June 2015
ik vindt de boeken voor te lezen van dummie de mummie echt super cool en tof hopelijk schrijf je veel meer boeken van dummie de mummie groetjes inga!!!
berichtje van Yin, ontvangen op 1 June 2015
Hoi Tosca Menten, Jou boeken zijn echt te gek. Vooral Knots knetter gek
berichtje van rawish, ontvangen op 31 May 2015
hoi tosca menten ik wou nog iets vragen mag ik informatie over de filmboek van dummie de mummie de afloop moet spannend zijn me email is Rawishraghoenath10@outlook.com voor 5juni alsjeblieft?
berichtje van SharLing, ontvangen op 30 May 2015
Ik wil info hebben over dummie de mummie
berichtje van Niels, ontvangen op 28 May 2015
Ik ben vergeten te vertellen dat mijn boekbespreking 4 juni al is.... Groetjes, Niels
berichtje van niels, ontvangen op 28 May 2015
hallo tosca mententen ik doe een boekbespreking over het acropolis genootschap je kon bij boekbespreking niet op het acropolis genoot schap klikken en ik kan wel wat tips of andere dingen gebreuken zou u mij daar mee kunnen helpen als u dat wilt dan kan u het naar mij sturen dit is mijn e-mail : nielswegink@gmail.com
berichtje van melis, ontvangen op 23 May 2015
ik heb je eergisteren ontmoet wat was het leuk, ik was dat meisje die nog een handtekening wou in haar boek! groetjes en een dikke kus melis x
berichtje van Satjeet, ontvangen op 20 May 2015
Hmmm.... Dirkje Bakkes is er. De nieuwe boek van Tosca menten. Ik mocht het kopen, maar ik heb echt geen flauw idee(geen enkel idee) waarom ik het niet ging kopen. Nee echt niet help!!! Ik vond die boek trouwens erg leuk uitzien en ik heb wat gelezen over dit boek en het is zo te zien een grappige, spannende leuke boek en hopelijk schrijft u weer een nieuwe boek. O, ja dummie de mummie en de drums van shakoeba is trouwens ook een nieuwe boek van Tosca. Maashi maashi! Vriendelijke ghroetjes van dummie en mij.
berichtje van Mama van rond de 30, ontvangen op 12 May 2015
Hoi tosca ten eerste Mn complimenten voor je supperrr leuke boeken van dummie De mummie ik hoop dat je er nog 60 van gaat schrijven. Ik vond ze supperrr leuk. Hoop dat je nog meer dat dat soort boeken schrijft. En dr nog een paar films komen die ziin ook supper
berichtje van Tosca, ontvangen op 11 May 2015
xxAnnexx ja........ dat ga ik niet verklappen dan moet je het boeak maar lezen.
berichtje van Satjeet, ontvangen op 9 May 2015
Ik lees momenteel: Dummie de Mummie en de sfinx van Shakaba. Dummie is natuurlijk zich spontaane en leuke zelf, maar verdriet heeft die zeker ook....... Hij is zeker ook grappig en talent komt zeker in voor in deze mooie boek en vriendschap speelt een grote rol, avontuur. Deze boek is een moderne versie van Roald Dhal. ( Tosca al je boeken.)
berichtje van Kylie, ontvangen op 3 May 2015
ik vind de film van dummie de mummie en de gouden scarabee suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper leuk en suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper grappig hoor groetjes Kylie
berichtje van xxAnnexx, ontvangen op 30 April 2015
hoi Tosca Menten wie zijn de hoofd personen in het akropolis genootschap en de slag om bladzijde 37
berichtje van Sophie, ontvangen op 27 April 2015
Hoi Tosca, ik vond je presentatie erg leuk zondag. Toen ik thuis kwam vroeg ik me af hoe Dummie de Mummie eigenlijk poept. Dat weet jij vast.
berichtje van Esmay kamer , ontvangen op 14 April 2015
Hoi Tosca komt er ook nog een deel 7 ????
berichtje van Satjeet, ontvangen op 13 April 2015
Hoi, ik vind de boek, genaamd: juffrouw Pots het leukste boek, Tosca! Het is een heel erg leuke en spannende en toch ook wel een laagje goeie vriendschap. Mijn favoriete personage? Ik kan niet kiezen tussen Kaya en juffrouw Pots. Hopelijk schrijft u weer een nieuwe boek over juffrouw Pots. Ik hoop het echt echt echt echt echt!!!!! ik was ook bij de kinderjury met u. Herkent u me nog? Ik had een verhaaltje geschreven en aan u gegeven en raad eens: Ik heb een baan bij een uitgeverij! Groetjes van Satjeet aan iedereen en Tosca menten, de grappigste kinderboekenschrijfster van Nederland.
berichtje van pitte, ontvangen op 10 April 2015
wij lazen 1 boek in de klas genaamd : dummie de mumie en de gouden scarabee. nu lees ik alle andere boeken van dummie thuis. ik vind ze spannend, coool en grappig!!!
berichtje van inga, ontvangen op 8 April 2015
hey! ik ben het weer ik ben wel heel blij ik wil de verhaal zien ij gaan met de klas naar de bioscoop voor de film van dummie de mummie spannend he!!!
berichtje van yousra, ontvangen op 6 April 2015
hoi ik heb je al gezie in difte
berichtje van Iris, ontvangen op 6 April 2015
hi Tosca menten Die dummie de mummie boeken zijn echt leuk.
berichtje van Zarah , ontvangen op 3 April 2015
Ik wil dad je nog veel boeken schrijft
berichtje van eline, ontvangen op 3 April 2015
hoi tosca ik vind dat jou boeken super grappig zijn en doe zo verder met dummie de mummie boeken te schrijven
berichtje van inga, ontvangen op 3 April 2015
je bent heel tof doe zo verder van dummie de mummie en van paty poep haha !!!
berichtje van Bastiaan, ontvangen op 3 April 2015
hoi Tosca ga je nog veel filmpjes maken over poep?ik vind party poep verse poep leuk
berichtje van Bastiaan, ontvangen op 3 April 2015
Ik vind dat je een super goede schrijfster bent. Ik lees nu Dumie de mumie en het masker van Sebek-Ra
berichtje van klas Vincent Kortrijk, ontvangen op 3 April 2015
Dag Tosca wij zijn klas Vincent. We hebben een vraag. Waar woon je? Want wij willen post op sturen maar we weten je adres niet.
berichtje van Toska, ontvangen op 2 April 2015
Hoi Jort ik ben Toska en ik ben in 2012 ambassadeur geweest van Tosca wil jij meer weten van Elly Hees? ga dan naar www.ellyhees.nl Groetjes Toska
berichtje van Tom , ontvangen op 31 March 2015
Hoe laat bent u 14 april bij de bibliotheek in Hoofddorp
berichtje van jort, ontvangen op 31 March 2015
vertel eens wat meer over elly hees
berichtje van lauren, ontvangen op 31 March 2015
ik doe mijn boekenbabbel over tompiekepol en de schat van kartoni kan je wat meer zeggen over elly hees
berichtje van aylin, ontvangen op 29 March 2015
hey Tosca Menten, ik doe m'n boekpromotie over jou maar ik kan weinig vinden over jou gezin..(wie je man is en kinderen en wat ze doen)kan jij me daar mee helpen????????
berichtje van ryan, ontvangen op 28 March 2015
ben je echt met deel 7 bezig.
berichtje van kim, ontvangen op 27 March 2015
ik vindt het boek dummie de mummie een heel leuk boek en onze juf leest er in voor al een jaar ongeveer en we zijn al bij boek 3 heel veel groetjes kim
berichtje van noëlle lambeck, ontvangen op 27 March 2015
ÍK BEN ven van dummie de mummie en knor love dummie de mummie
berichtje van ryan, ontvangen op 27 March 2015
hoi tosca ik heb een boekbespreking gedaan over dummie de mummie en de gouden scarabee ik had een 8,5
berichtje van Rune, ontvangen op 27 March 2015
Hoe bent u op het idee gekomen om dummie de mummie te maken
berichtje van werkstuk SMD, ontvangen op 26 March 2015
hoi tosca menten wij maken een werkstuk over dummie de mummie en de gouden scarabee. heb jij misschien nog tips en tops voor ons alvast bedankt groetjes.SDM
berichtje van Hayley vervynckt , ontvangen op 25 March 2015
Dag Tosca wat ben je een leuke schrijfster ben jij jij zou op de nummer 1 moeten staan in de humor boeken je heb coole,grapiggeen wijze boeken ik en mijn juffen vinden jou heel tof grtjs hayley
berichtje van Iris, ontvangen op 24 March 2015
hoi tosca ik zat in de klas van 7b op de marghareta het meisje met de rose bril hoe heet u straat?
berichtje van delphine en fleur, ontvangen op 22 March 2015
liefste tosca menten,we vinden jou heel grappig en ook heel leuk en je kan heel mooie boeken schrijven liefst delphine en fleur
berichtje van delphine en fleur, ontvangen op 22 March 2015
jouw liedjes zijn super leuk en in de klas van het vierde leerjaar zijn we het boek:dummie de mummie en de gouden scarabe met vriendelijke groetjes delphine en fleur
berichtje van Mikail Ünal, ontvangen op 21 March 2015
Beste Tosca Menten. Ben super fan van Dummie de Mummie boeken. Heb alle 6 boeken gekocht. Wanneer komt Dummie de Mummie deel 7 uit? Met vriendelijke groet, Mikail Ünal
berichtje van luna voor lisselotte, ontvangen op 20 March 2015
hey lizie hgh
berichtje van liselotte, ontvangen op 19 March 2015
hey!!ik was vandaag in de bib ik heb je gezien het was super tof met je.en ik ben heel blij dat ik u in het echt heb kunnen ontmoeten!!
berichtje van luna, ontvangen op 19 March 2015
hey ik ben luna en zojuist was u bij de leerlingen van het vierde leerjaar waaronder mijn klas ik zat aan de voorste rij en ik zei dat ik een boek aan het schrijven ben met de titel het leven van een ziel heb jij een goeie uitgever
berichtje van Noelle, ontvangen op 19 March 2015
He toca ik ben het Noëlle lambeck ik vond het leuk dat Je in de klas kwam de kinderen praten er nog over
berichtje van juf Muriel, ontvangen op 17 March 2015
Hallo Tosca Menten, Zojuist kwam ik met de leerlingen van het vierde leerjaar luisteren naar jou. De kinderen (en ik ook ;-) ) hingen aan jouw lippen en de tijd vloog voorbij. Wat ben jij een toffe madam. Op school leenden we heel wat boeken van jou. De kinderen zijn heel enthousiast. Groetjes en veel schrijfplezier bij je nieuwe boeken. Doei ;)
berichtje van yousra boulaghmoudi, ontvangen op 16 March 2015
hoy ik ben yousra
berichtje van devano nagtegaal, ontvangen op 13 March 2015
ik heb alle delen van dummie de mummie uitgelezen maar mijn vraag is komen er nog meer boeken over dummie de mummie want dat zou ik helemaal te gek vinden en ik denk vele kinderen met mij.ik ga in iedere geval wel duimen dat er nog meer boeken komen.want ze zijn echt gheel gleuk en gheel ghoed.groetjes Devano
berichtje van ruslana bekaert, ontvangen op 13 March 2015
je kan leuke boeken schrijven en grappige
berichtje van laura, ontvangen op 8 March 2015
wat is de titel veklaring van dummie de mummie en de ster thoeban
berichtje van bilal, ontvangen op 3 March 2015
voor tosca menten je boek is leuk die van deel 4 maar je zegt niet waar het ging over de boek van deel 4 dat is jammer en ik heb het morgem sommige wil dat maar sommige niet
berichtje van Hahaahah, ontvangen op 21 February 2015
Ik doe mijn boekbespreking over jou boek
berichtje van fien, ontvangen op 20 February 2015
hallo Tosca Menten ik ben een grote fan van al je boeken ik heb ze al allemaal gelezen .ik vin dummie de mummie de leukste boeken ik heb net dummie de mummie en de ster thoeban uit het was super mooi ben je noch een boek aan het schrijven of ben je aan het uitrusten ? ik wou super graag gaan naar die bijéén komst of zo gaan maar ik woon in Belgie anders zouden we zeker gekomen zijn .zijn er ook dingen te doen in belgie . groetjes Fien
berichtje van Quinten, ontvangen op 8 February 2015
Hallo Tosca Ik vond nooit leuk en had er een erge hekel aan, omdat ik dyslectisch ben. Nederlands lezen vond ik helemaal niet leuk want ik woon niet in Nederland. Toen had een vriend van mij gezegd dat dummie de mummie heel leuk was. Ik dacht "ach , stom Boek" , maar ik las hem toch. Het was het beste boek dat ik ooit heb gelezen en echt leuk vond. Toen heb ik ze allemaal gelezen en vond t jammer dat t afgelopen was bij boek 5. Ik was heeeeeel blij toen ik hoorde dat er een zesde kwam. Ik zal t heel leuk vinden als je een boek 7 kan maken. Bij favorite bookcharacter day koos ik dummie en ik zou je daar graag een foto van sturen. Maar weet niet hoe Groetjes quinten
berichtje van h, ontvangen op 6 February 2015
hoi hahahahahaha
berichtje van merel, ontvangen op 31 January 2015
Hoe is het om schrijfster te zijn en moeder?
berichtje van we, ontvangen op 29 January 2015
ik wil voor een zakelijke brief voor taal heel graag uw adres weten. mag ik dat???
berichtje van LINA, ontvangen op 28 January 2015
HAHAHAHAHAHA ik ga mijn spreekbeurt houden over tosca menten want ik weet heel veel over uw. en ik heb heel veel boeken van uw ik heb er al 4 uit ik ga bij mijn spreekbeurt die boeken mee nemen . mijn cijfer van mijn spreekbeurt vertel ik deze vrijdag. hoe veel boeken bestaan er ? en komen er nog nieuwe? want ik ga nooit stoppen met lezen van uw boeken. en als er geen nieuwe boeken komen dan ga ik ook nooit stoppen . dan ga ik ze gewoon over nieuw lezen.... doeeeeei. en als er nieuwe boeken komen dan alvast:veel succes groetjes lina uw fan
berichtje van Koen, ontvangen op 27 January 2015
Ik ga mijn boekbespreking over Dummie de Mummie en de sfinx van Shakaba doen. Ik wil dan wc rollen uitdelen maar waar haal ik die wikkels?
berichtje van simone, ontvangen op 27 January 2015
ik heb het boek juffrouw pots.En hij is super leuk.
berichtje van saartje, ontvangen op 23 January 2015
Ik weet dummie zn naam uit mijn hoofd. Darwishi Ur-atum Msamaki Minkabh Ishaq Eboni. Klaar is kees. Zijn hele naam.
berichtje van saartje, ontvangen op 23 January 2015
Hallo Tosca. Ik ben een groot fan. Ik wil je een keertje ontmoeten. Zelfs mijn meester is een fan van uw boeken. Ik heb er al drie. Ik heb ook de film gezien. Ik ga m nog kopen als ie uit is. Wat is uw telefoon nr? Heeft u watsapp? Best wel grappig zou dat zijn. Want mijn profielfoto is dummie op ski,s. Van de kaft: dummie de mummie en de ster thoeban. Dan weet u tenminste wel dat ik dat boek al heb. Ik heb ook dummie de mummie en het masker van sibek-ra, en: dummie de mummie en de sfinx van sakaba. Toevallig ben ik zelf in egypte geboren. Ik had zelfs thuis mijn knuffel in toiletoapier gewikkeld. Haha. Vroeger toen ik klijn was deed mijn broer dat bij mij. Hihihi. Toen was ik ook een muummie. Dat ene jodelliedje heb ik net gezien. Ik weet dat u het heeft gezongen. Erge leuke video. Ik gad u geaboneerd. Bye
berichtje van Maya, ontvangen op 12 January 2015
Heey tosca kan er niet een film komen van juffrouw POTS
berichtje van lina, ontvangen op 11 January 2015
hoi tosca menten uw oeken zijn heel leuk
berichtje van irene , ontvangen op 10 January 2015
i love dummie
berichtje van Stijn, ontvangen op 7 January 2015
Hallo Tosca, Ik wil graag mijn boekpromotie over het laatste boek doen van dummie de mummie en de ster van Thoeban. Als we kijken bij spreekbeurten is er nog geen informatie over dit boek, klopt dit? Ik heb mijn boekpromotie begin februari. Groeten Stijn
berichtje van aisha tiemens, ontvangen op 7 January 2015
beste mevrouw menten, ik doe mijn boekbespreking over dummie de mummie die verfilmd door pim van hoeve ik kan hier niks van vinden op uw site kunt u mij helpen alstublieft groetjes aisha tiemens email: helgatiemens@gmail.com
berichtje van valerie , ontvangen op 5 January 2015
beste Tosca Menten ik kan niet veel informatie vinden over u zelf waarom dit boek heeft geschreven kunt u mij helpen het moet voor morgen
berichtje van Sophie, ontvangen op 28 December 2014
Hoi Tosca, Ik doe mijn boekbespreking over dummie de mummie en de gouden scarabee maar ik heb geen idee wat ik over Juffrouw friek kan vertellen! kan je mij helpen? ik heb mijn boekbespreking op 8 jan.
berichtje van nawel, ontvangen op 24 December 2014
ik ben fan, fan uw boeken ik heb ook dan alle boeken gelezen
berichtje van zoe, ontvangen op 24 December 2014
hoi tosca ik ga ook mijn boek bepreeking houden over dummie de mummie het irste boek
berichtje van lina, ontvangen op 21 December 2014
mag ik uw e-mail adres
berichtje van lina, ontvangen op 21 December 2014
hoi tosca menten . wist uw nog vorig jaar het was geweldig en het was ook heel erg leerzaam want je vertelde ook heel veel over hoe je boeken moet schrijven. en heel erg bedankt voor uw boeken en ook heel erg bedankt voor uw informatie. tosca menten wilt uw a.u.b. wat terug schrijven? maar als het niet kan dan hoor ik het wel. nou hartstike bedankt vvor alles en ik hoop tot de volgende keer maar weer ddddddddoooooooeeeeiiiiiiiiiii.
berichtje van Tosca, ontvangen op 20 December 2014
Beste Sarah, Mij email staat onder het tabblad mailtje Groetjes tosca
berichtje van thialda, ontvangen op 17 December 2014
Ik maak een werkstuk over tosca menten Ik heb je gezien bij landal t loo
berichtje van lynn witten, ontvangen op 15 December 2014
hoi tosca menten weet je het nog vorig jaar toen je bij ons in de klas kwam over je boeken vertellen ik vond het erg leuk dat je er was je vertelde heel veel over je zelf en je was erg grappig groetjes lynn
berichtje van sarah , ontvangen op 15 December 2014
IK heb een project op school en dan wil ik graag een email sturen naar jou (wat is je email adres??)
berichtje van Ambassadeur Ivana, ontvangen op 14 December 2014
Beetje laat, maar...; GEFELICITEERD Tosca!! Groetjes Ambassadeur Ivana
berichtje van Mihailo, ontvangen op 13 December 2014
Beste darwishi Je bent cool
berichtje van thilda visserman, ontvangen op 11 December 2014
Ik was ook bij landel maar gefeliciteerd hoe oud 51?
berichtje van dmhh, ontvangen op 9 December 2014
hey tosca menten ik houd mijn boekbespreking over dummie de mummie en de ster thoeban en weet je wat toevallig is? Mijn boekbespreking is op jouw verjaardag!!!!
berichtje van KIP ♥, ontvangen op 1 December 2014
Hooii, Ik vind Tosca Menten Helemaal Te GEEEEKK p.s Leuke Boeken ;D Groetjes KIP
berichtje van Martijn, ontvangen op 1 December 2014
Dummie de Mummie de beste.Ik heb ze allemaal uit.
berichtje van Felicia, ontvangen op 30 November 2014
De boeken van Dummie de mummie zijn echt superleuk Ik heb er al 3 bijna 4 uit.
berichtje van nienke, ontvangen op 28 November 2014
Hallo Tosca, Ik houd mijn boekbespreking over: Operatie zeer ernstige ramp. Ik vind het een SUPER LEUK boek! En voor Elly Hees de tekeningen zijn ook heel erg mooi! XOXO nienke
berichtje van thialda, ontvangen op 17 November 2014
Ik maak mijn werkstuk over toscamenten
berichtje van fien , ontvangen op 13 November 2014
er staat een fout in over mij, er staat collages inplaats van collega's
berichtje van Amira Blommestijn, ontvangen op 12 November 2014
Met welk boek ben je nu bezig? Groetjes Amira Blommestijn.
berichtje van felicia, ontvangen op 12 November 2014
hallo Tosca. ik ben de dummie de mummie boeken aan het lezen. ik ben bij deel 2. tot nu toe vind ik ze heel grappig en leuk, maar ik moet een beetje sneller lezen vanaf volgende week. want anders kom ik in de knoei. volgende week dinsdag krijg ik deel 3 & 4. deel 1 & 2 heb ik al, maar die kan ik nog niet lezen. meh. ik wil weten hoe het afloopt. en ja. ik ben raar maar ach. ik ben 16 en ik vind de boeken gaaf. liefs FELICIA
berichtje van Natascha, ontvangen op 11 November 2014
hoi Tosca, Op dit moment werk ik als OA op een VSO (ik haat al die afkortingen maar het schrijft wel snel haha). Ik ben begonnen met voorlezen in Dummie de Mummie en de kinderen (tussen de 12 en 16 jaar) vinden het geweldig! Het is maar goed dat ik vooruit lees, anders lig ik in een deuk tijdens het lezen en kan ik niet meer verder! Bedankt voor je leuke boeken, geweldige site en gezellige persoonlijkheid.\ Heel veel liefs, Natascha van de Wetering, Lelystad
berichtje van Danae de Vries, ontvangen op 5 November 2014
Heeft u een tip voor mij. Ik hou namelijk mijn boekbespreking over Tom Piekenbol en de schat van kartoni
berichtje van thijs, ontvangen op 30 October 2014
waarom maakt u geen strip of game voor op de playstion 3 of een bordspel vannnn dummie de mummie
berichtje van Lisette, ontvangen op 29 October 2014
ik heb al over een ander halve week mijn boek bespreking en ik doe het over deel een en ik kijk ook bij de tips.
berichtje van Lisette, ontvangen op 29 October 2014
ik heb al over een ander week mijn boek bespreking en ik doe het over deel een en ik kijk ook bij de tips.
berichtje van bo, ontvangen op 29 October 2014
hoi tosca menten ik heb u een keer ontmoet bij kinderboekenwinkel het wolkje en ik hou me boekbespreking over dummie de mummie en de dans van de cobra ik ben nu dingen over u aan het opzoeken ik heb ongeveer 10 handtekeningen van u en daar 3 van gaa ik 3 vragen stellen over u en het boek en de 3 kinderen die het goed hebben krijgen ze
berichtje van lisette, ontvangen op 27 October 2014
ik heb bijna al je boeken gelezen en ze zijn echt super leuk ik heb al de dummie de mummie boeken gelezen en ik wil echt heel graag ambassadeur
berichtje van eva, ontvangen op 26 October 2014
hoi ik vind de boeken die u schrijft echt cool en ik wil ambassadeur worden
berichtje van thijs, ontvangen op 24 October 2014
isa ik denk dat je moet op schrijven tosca menten prijsvraag doei
berichtje van thijs, ontvangen op 24 October 2014
waarom heb je 2 de zelfde websaits en als je naar de ene gaat zie je niet de zelfde berichtjes
berichtje van Thijs, ontvangen op 24 October 2014
ik wou dolgraag naar de film want ik heb alle boeken uit maar die was vol dus ik ga er nog naar toe en op school moesten we een boeken monster maken en wie was dat dummie!!! met het boek dummie de mummie en de ster thoeban dat is super
berichtje van isa van beekveld, ontvangen op 24 October 2014
Hallo Tosca waar kan je de prijsvraag beantwoorden
berichtje van sammy @, ontvangen op 23 October 2014
beste tosca wat was eertse boek die in 1999 uit kwam
berichtje van sammy spanjer, ontvangen op 23 October 2014
beste tosca ik hou mijn boekbespreking over dummie de mummie en de gouden scarbee ik zou graag willen weten wat de achternaam is van goos en klaas
berichtje van Yvette, ontvangen op 21 October 2014
Beste Tosca, Weet u nog dat u in Tilburg bij Pathé was? En dat u toen een handtekening hebt gezet in mijn boek (Dummie de Mummie en de gouden scarabee)? En dat u toen met mij, mijn broetje en nog 3 anderen op de foto ben geweest? Ik vond de film heel leuk. Maar het allerleukste vond ik dat ik een handtekening kreeg en dat ik met u op de foto mocht. De allerbeste mummiegroetjes van Yvette
berichtje van Fi bi, ontvangen op 19 October 2014
Geachte mevrouw menten ik ben een grote fan Gr. Fibi
berichtje van Lotte Klootwijk, ontvangen op 15 October 2014
Geachte mevrouw Menten. Ik zit met een vriendin in een plusgroeje op school. In dat groepje schrijven wij zelf een boek. Daarbij gaan we ook een interview met een bekende schrijver houden. Wij zouden dat graag met u willen doen. Jammer genoeg heb ik geen Outlook om u een mail te sturen. Myrthe de Jong doet dat dus. Wij zouden het erg leuk vinden als u een interview met ons zou willen houden. Zou u daarom de mail van Myrthe de Jong willen lezen? Gr, Lotte Klootwijk
berichtje van Wissal, ontvangen op 14 October 2014
Hey Tosca Menten ik doe mijn boekenbeurt over Dummie de mummie en de dans van de cobra. Ik vindt het echt een gaaf boek en wil ook wel deel 6 lezen. Doei
berichtje van ilias, ontvangen op 14 October 2014
hoi tosca menten ik heb u handtekening nodig ik heb binnenkort een boekbespreking en ik wil een goed cijfer halen kunt u alstublieft u handtekening geven op een blaadje de sfinx van shakaba kunnen we afspreken bij politie bureau Slotermeer geuzenveld als u kunt heel erg bedankt
berichtje van ilias, ontvangen op 14 October 2014
hoi tosca menten ik heb u handtekening nodig ik heb binnenkort een boekbespreking en ik wil een goed cijfer halen kunt u alstublieft u handtekening geven op een blaadje de sfinx van shakaba kunnen we afspreken bij politie bureau Slotermeer geuzenveld als u kunt heel erg bedankt
berichtje van Sammy, ontvangen op 14 October 2014
Ik houd mijn boekbespreking over operatie ZEER ernstige ramp. Een geweldig boek om het over te houden
berichtje van Analy, ontvangen op 13 October 2014
Goedendag mevrouw menten ik hoop dat u boek bijna iedereen het leest dummie de mummie is de leukste boek ooit ik hoop dat ik nog een boek is van u
berichtje van Lotte Klootwijk., ontvangen op 13 October 2014
Geachte mevrouw Menten. Ik zit met een vriendin in een plusgroeje op school. In dat groepje schrijven wij zelf een boek. Daarbij gaan we ook een interview met een bekende schrijver houden. Wij zouden dat graag met u willen doen. Jammer genoeg heb ik geen Outlook om u een mail te sturen. Myrthe de Jong doet dat dus. Wij zouden het erg leuk vinden als u een interview met ons zou willen houden. Zou u daarom de mail van Myrthe de Jong willen lezen? Gr, Lotte Klootwijk.
berichtje van Analy, ontvangen op 12 October 2014
Lieve Tosca ik vind de 1ste,2ste en 3de leuk en ik hoop dat ik naar de film kan kijken;)
berichtje van sjoerd, ontvangen op 12 October 2014
dit is mijn e-mail adres sjoerdbaauw@hotmail.com
berichtje van sjoerd, ontvangen op 12 October 2014
beste tosca ik hou mijn boekbespreking over dummie de mummie en de sfinx van shakaba en ik wil graag weten wat de achternaam van goos is en heb je ook leuke dingen die ik kan uitdelen en kan laten zien? alvast bedangt m.v.g. Sjoed Baauw
berichtje van Jade, ontvangen op 12 October 2014
Beste Tosca, Ik heb met heeel veel plezier het eerste boek van Dummie gelezen. Nu heb ik bijna het tweede boek uit. Hierover ga ik mijn boekbespreking houden. Is het mogelijk om boekenleggers van Dummie de mummie te krijgen zodat ik die in mijn klas kan uitdelen? Alvast bedankt en groetjes Van Jade Wormer
berichtje van Sam, ontvangen op 11 October 2014
Beste Tosca, ik heb jou een keer gezien in het rijksmuseum van Oudheden en ben ik met jou op de foto geweest! En ik zag op de site dat je ambassadeur kan worden en hopelijk word ik het! en je schrijft echt te gekke leuke boeken!!! Groeten Sam Kobessen.
berichtje van Nora, ontvangen op 11 October 2014
Ik hou mijn boekbespreking over Dummie de Mummie. En de vraag was: wil je bij ons op school komen vertellen? Mijn mail is: norahell@hotmail.nl
berichtje van fien, ontvangen op 7 October 2014
hoe bedacht u kinderboeken te gaan schijven
berichtje van Toska, ontvangen op 6 October 2014
Alinda dat is Klaas
berichtje van fleur, ontvangen op 5 October 2014
u boeken zijn zo cool. spannend ,leuk, grappig en eigenlijk alles wat een leuk verhaal nodige hebt . Maashi
berichtje van Romée, ontvangen op 30 September 2014
Hoi,Tosca je bent laatst op onze school gekomen bij de boeken markt, ik zit op t'wikveld ik wou vragen wil je nog een keer op onze school komen, en wil je dan vragen naar groep 6C,okè?
berichtje van Alinda, ontvangen op 29 September 2014
Hoe heet de vader van Goos??
berichtje van laila, ontvangen op 26 September 2014
Hoi Tosca waar moet die vraag schrijven dit was De vraag Hoe Heet De Vader Van Goos ? Dat was de vraag alleen ik weet niet op welke site dat is
berichtje van Kirti, ontvangen op 26 September 2014
Hallo Tosca, ik vind je boeken te gek .Ook leuk dat er een film van Dummie de Mummie komt.
berichtje van Tosca, ontvangen op 21 September 2014
Ha Maurits, stuur je even een mailtje! Groet, Tosca
berichtje van maartje, ontvangen op 17 September 2014
je schrijft super leuke boeken. ik heb zin in deel 6
berichtje van fleur, ontvangen op 16 September 2014
coole boeken ik hoe mijn boekenbeurt over operatie zeer ernstige ramp.
berichtje van Maurits , ontvangen op 10 September 2014
Dag Tosca op de middelbare school heb ik een vak dat vrije keus heet dan mag je een onderwerp bedenken en dat helemaal uitwerken ik zou graag in contact willen komen met een aantal schrijvers waaronder u ik hoop iets van u te horen dag
berichtje van lina, ontvangen op 2 September 2014
hoi tosca menten ik vind uw boeken echt super cool want uw boeken zijn vantactic echt perfect en ik heb uw gezien bij de bibiliotheek toen ik met de micerofoon een vraag mocht stellen het was echt leuk met uw en ik heb uw boeken ook gelezen op school en mij school heet buis ballot singel schiedam groetjes lina xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx thank youxxx
berichtje van Marrit, ontvangen op 30 August 2014
Hoi tosca ik vind dat u hele leuke boeken schrijft
berichtje van Robert-Jan Vonk, ontvangen op 20 August 2014
Hoi Tosca, Ik heb je boek van Dummie de Mummy en de dans van de cobra gelezen. Ik vondt hem net zo leuk en spannend als alle andere Dummie de Mummy boeken maar ik stoorde me wel aan al die schrijf en taalfouten, vooral veel dubbele woorden en Klaaas. groetjes Robert-Jan Vonk
berichtje van marloes, ontvangen op 18 August 2014
ik heb zo een zin in uw film aaaah kan niet wachten!!!!! (ik was bij het museum toen u het over de mummie had! en ik was dat meisje met vijf boeken!) ;p
berichtje van Tristan , ontvangen op 11 August 2014
Ik ben nu met vakantie in Frankrijk en heb boek 5 bijna uit. Kun je aub zo snel mogelijk boek 6 schrijven?
berichtje van lina, ontvangen op 5 August 2014
hoi tosca fijn dat er een nieuw film komt ik ben zo blij ik zit over uw te denken
berichtje van Jasmina, ontvangen op 25 July 2014
Tosca wat leuk dat er een film van Dummie de mummie komt
berichtje van ferry, ontvangen op 24 July 2014
Hoi tosca ik hoop echt dat je nieuwe boeken schrijft ben benieuwd
berichtje van ferry, ontvangen op 24 July 2014
Hallo Tosca, Ik heb eigenlijk een vraagje aan jou ik vindt het leuk om boeken van jou te lezen superleuk natuurlijk! Maar waneer komen eigenlijk weer de nieuwe boeken van dummie de mummie want de fans willen ook graag de nieuwe boeken van jou lezen en ik wil dat ook heel graag. ik hoop nog iets van je te lezen of er nieuwe boeken komen oke! Doei Tosca.
berichtje van Eline, ontvangen op 18 July 2014
Hallo Tosca, Ik vind dat u een hele goede boeken maakt, ik wil zelf ook graag een boek schrijven. Dus wou ik u vragen om een paar tips te geven om een mooi verhaal te kunnen maken. Groetjes Eline
berichtje van Roos, ontvangen op 12 July 2014
Ja tosca wanneer komen we weer bij elkaar Toska en Jouke hebben helemaal gelijk
berichtje van Frederique, ontvangen op 6 July 2014
Hoi Tosca, Ik vind dat jij hele leuke boeken schrijft!!!!
berichtje van lisa, ontvangen op 5 July 2014
hey tosca even een mededeling ik kan niet op spreekbeurten klikken ik weet niet of het aan mijn computer ligt maar ik wil het wel ff zeggen xx lisa
berichtje van Julia, ontvangen op 4 July 2014
Tosca jij maakt veel boeken je schrijft heel mooi ik kan het goed lezen en ik ben 7jaar en ga naar groep 4
berichtje van Toska, ontvangen op 30 June 2014
Hey tosca jouke je hebt hellemaal gelijk warneer laat je weer wat van je horen? xx toska ambassadeur 2012
berichtje van iemand die zijn naam niet wil zeggen, ontvangen op 30 June 2014
annabel leuk dat je een berichtje wil achter laten op de site van tosca maar ga dan niet zitten spammen
berichtje van annabel, ontvangen op 30 June 2014
hoi ik ben annabel
berichtje van ciska, ontvangen op 26 June 2014
hey, ik ken annabel! hey bel!!!
berichtje van ciska, ontvangen op 26 June 2014
ik hoop dat je nog veel meer leuke boeken blijft schrijven! GA ZO DOOR!!!
berichtje van annabel, ontvangen op 23 June 2014
hoi tosca menten ik vind je boek over de vraak van knor heel leuk
berichtje van jouke, ontvangen op 22 June 2014
Hoi Tosca warneer laat je weer wat van je horen. ben je alweer bezig met de nieuwe ambassadeurs. (mag ik nog een keertje ambassadeur zijn?) groetjes Jouke ambassadeur 2012
berichtje van lieke, ontvangen op 18 June 2014
wanneer komt dummie de mummie en de ster van thoeban uit?
berichtje van Nishant , ontvangen op 8 June 2014
Tosca menten ik hield mijn boekbespreking over Dummie de mummie en de dans van de cobra
berichtje van emmi, ontvangen op 4 June 2014
machi machi machi
berichtje van Nog een keer met Amber, ontvangen op 31 May 2014
Heel veel groeten van Amber.
berichtje van Amber, ontvangen op 31 May 2014
Beste Tosca Menten, ik ben bij bladzijde 92 in het boek Dummie de mummie en de gouden scarabee! Ik vindt het echt een geweldig boek!!!
berichtje van Marijn van ree, ontvangen op 27 May 2014
Hallo Tosca ! Ik heb een probleem!Ik heb alle boeken van Dummie de Mummie al uit en nu kan ik niet meer verder lezen. Wilt u er alstublieft meer maken? Groetjes MARIJN
berichtje van tosca menten, ontvangen op 25 May 2014
is dat is het spannent
berichtje van Manon, ontvangen op 24 May 2014
Hoi Tosca ik ben gek op u boeken!
berichtje van Noor khammass, ontvangen op 21 May 2014
HEYYY TOSCA MENTEN IK ZIT IN DE 2DE BOEK VAN DUMMIE KUN JE ANTWOORDEN MOREN ALS HET GAAT GR NOOR OLVC
berichtje van noor khammass, ontvangen op 21 May 2014
hallo tosca menten kan je een berichtje sturen naar mijn juf virginie.verwilghen@ olvcsj.be ik zit in 3b noor xxx
berichtje van noor khammass, ontvangen op 21 May 2014
heel ons ze klas zit de dummie boeken te lezen wij zijn op het zesde boek aan het wachten spanent gr noor 3b
berichtje van Dagmar, ontvangen op 13 May 2014
U was vandaag in onze klas, en dat vond ik helemaal te gek! U praatte wel snel, maar ja PECH hahhahahahah!! Ik heb verder gestemt op Dummie De Mummie! Bedankt voor het gave bezoek, u bent erg leuk en aardig! Groetjes, Dagmar, KBS De Rietkraag Nieuwkoop groep 8c !
berichtje van laura henrar, ontvangen op 13 May 2014
hallo tosca ik hou mijn boekbespreking over Dummie de mummie en de dans van de cobra. ik zou willen vragen of ik misschien iets van een poster of een boekenlegger (31 stuks) voor mijn hele klas mag hebben? zou u uw antwoord willen geven op mijn vraag. stuur het naar het volgende emailadres: laura.henrar@planet.nl
berichtje van Isa Marie, ontvangen op 12 May 2014
ik vond je presentatie vandaag erg leuk. als je wil wet wie ik ben:ik zat op de tweede rij, en vertelde dat ik ook een boek schreef met mijn 6jarigezusje Sophie. ik zou je aanraden om gewoon zo door te gaan. jammer dat ik mijn bibliooteekpas niet bij me had. anders hat ik nog kunnen stemmen! ISA MARIE
berichtje van Manon , ontvangen op 11 May 2014
Hoeveel boeken heeft u al geschreven
berichtje van Manon, ontvangen op 11 May 2014
Hoe bent u op het idee gekomen
berichtje van Thylio, ontvangen op 7 May 2014
het was leuk bij jou ik hoop dat we nog een keer komen
berichtje van Elize, ontvangen op 6 May 2014
Hoi Tosca Menten ik lees tom piekepol echt een leuk boek
berichtje van louise, ontvangen op 3 May 2014
U heeft leuke boeken geschreven en u bent bij mij in de klas geweest bij de kleine prins lageland
berichtje van roos, ontvangen op 1 May 2014
hoi ik heb de rampzalige geweldige zomer van daan.s echt hilarich
berichtje van Brechje, ontvangen op 30 April 2014
Hoi ik ben bezig in dummi de mumie en scarabe echt geinig maak je nog meer van deze boeken ?😜
berichtje van Nishant, ontvangen op 29 April 2014
He Tosca van hoe laat begint jou voorstelling op 5Oktober in Den Haag
berichtje van sabien, ontvangen op 26 April 2014
jou boeken zijn geweldig
berichtje van merel, ontvangen op 24 April 2014
hey tosca! in onze klas lezen we vaak jouw boeken! echt leuke boeken! nu moesten we voor een school opdracht een interview doen. mij vriendin dacht gelijk aan jouw! maar weten niet jouw e-mail adres! ik weet niet of u het leuk vindt maar wilt u reageren wilt u dan een berichtje sturen naar merel_doornenbal@hotmail.com we zouden het leuk vinden als u een berichtje stuurt! :D groetjes merel
berichtje van thulashi, ontvangen op 21 April 2014
Ik ben gek op jou boeken. Komen er nog nieuwe boeken! Groetjes van je fan thulashi.
berichtje van nairoy, ontvangen op 20 April 2014
je bent de beste schrijver ter wereld
berichtje van Tosca, ontvangen op 19 April 2014
Ha Marion, op zondag 18 mei doe ik een voorleesontbijt in Anafora Utrecht, misschien is dat een idee? hier is de link: www.anafora.nl / voorleesontbijt-tosca-menten
berichtje van senanur, ontvangen op 17 April 2014
hoi tesca je was bij de biebliotheek het was leuk en ik vond leuk dat ik met me vriendin bloemen mocht geven aan u
berichtje van niki, ontvangen op 15 April 2014
hoi tosca je bent echt komies groetjes niki
berichtje van Marion Jimmink, ontvangen op 13 April 2014
Hoi Tosca, ik werk voor twee kinderen met een spierziekte. Die willen jou ook graag ontmoeten maar zij kunnen jou niet in hun klas uitnodigen. Zouden ze jou ergens anders kunnen en mogen ontmoeten, misschien ergens waar je een presentatie gaat geven? een beetje in het midden van Nederland?
berichtje van sanne, ontvangen op 13 April 2014
Ik vind dat je echt fantastische boeken schrijft. Echt super grappig! Groetjes Sanne
berichtje van seetha, ontvangen op 12 April 2014
Hoi tosca, Ik vind jou boeken altijd al heel leuk. Vooral de serie dummie de mummie.
berichtje van merit, ontvangen op 8 April 2014
hoi tosca, ik ben negen
berichtje van Iva, ontvangen op 8 April 2014
Hoi dummie. Wil je vaker berichtjes sturen
berichtje van Anne, ontvangen op 7 April 2014
Hoi Tosca Menten, Het bezoek in de bibliotheek was heel leuk je bent een hele leuke schrijfster. En je maakt hele leuke,grappige,spannende boeken. Groeten van Anne
berichtje van Anna, ontvangen op 5 April 2014
het was leuk dat je bij ons in de klas kwam! en leuk dat je Dummie mee had genomen.
berichtje van wanessa, ontvangen op 5 April 2014
waneer ben je gebore
berichtje van sara, ontvangen op 2 April 2014
jou boeken leuk
berichtje van Tim , ontvangen op 2 April 2014
hoe wort je boeken schijfer
berichtje van Tim , ontvangen op 2 April 2014
ik vind je boeken erg luuk maar hoe kom je er bij dat schijf ster wau worde .
berichtje van sara, ontvangen op 2 April 2014
ik vind je boeken luek
berichtje van Thalia Chen, ontvangen op 1 April 2014
ik ben vergeten dat ik moet zeggen dat u uw account moet zeggen want ik de mijne zit vol met Chineese tekens(het spijt me!)
berichtje van arwin, ontvangen op 1 April 2014
hallo Tosca je was vandaag in mijn klasgeweest van de PCS groep 6/7 wil je mijn boek lezen? Gr. Arwin Ahmad
berichtje van Thalia Chen, ontvangen op 1 April 2014
Hallo Tosca Menten, Ik ben het meisje van de PrinsClausSchool waar u vandaag(1 april) was die u het strip verhaal had gegeven. Als u een Facebook account heeft, kunt u met me bevriend worden.
berichtje van jort somhorst, ontvangen op 1 April 2014
hoe kan je beroemd worden
berichtje van Sara , ontvangen op 1 April 2014
Leuke boeken schrijfsel vooral kereltje kareltje.
berichtje van Bryan Roost, ontvangen op 1 April 2014
Naam:Bryan RoostBerichtje:Halo Tosca hoe gaat het ik heb een Broer die heet Devran en ik heb een ook een Broertje en die heet Ivan en me Moeder heet Geja en me vader heet Marty 01-04-2014 | 11:59
berichtje van Bryan Roost, ontvangen op 1 April 2014
Halo Tosca hoe gaat het ik heb een Broer die heet Devran en ik heb een ook een Broertje en die heet Ivan en me Moeder heet Geja en me vader heet Marty
berichtje van luuk.w, ontvangen op 1 April 2014
hoi hoe gaat het met jou
berichtje van Thylio, ontvangen op 1 April 2014
Halo ik heb wel 16 boeken van jou maar ik heb ze nog niet gelezen
berichtje van Bryan Roost, ontvangen op 1 April 2014
Holo ik vind je vilmpjes leuk. En ik vind je Boeken leuk.
berichtje van thylio, ontvangen op 1 April 2014
leuk he boeken schrijven en lezen
berichtje van Luuk.v.m, ontvangen op 31 March 2014
keruigfdgbdc; xcirlw34fwr4bvbgfytr4h
berichtje van Bryan, ontvangen op 31 March 2014
Leuk he boeken schrijfen
berichtje van Swen, ontvangen op 31 March 2014
hoe gaat het met je
berichtje van IK BEN MENEER GAY, ontvangen op 27 March 2014
IK BEN GAY U OOK KOM NAAR DE BIEB WANT DAAR BEN IK OOK!!!
berichtje van sammie , ontvangen op 27 March 2014
tot vanmiddag
berichtje van Jayda , ontvangen op 24 March 2014
kereltje kareltje is de beste boek ooit
berichtje van Jayda , ontvangen op 24 March 2014
tosca u bent geweldig groetjes jayda
berichtje van ivana, ontvangen op 22 March 2014
fenna, ik weet dat jij op pagina 2 een beetje raar doet. geef aub antwoord waarom je dat doet!! ik weet dat je hardstikke jaloers bent!!
berichtje van Emma, ontvangen op 21 March 2014
Vooral zo door gaan ;)
berichtje van poepsinees, ontvangen op 20 March 2014
waarom heet u tosca menten
berichtje van JANNUS EN MATS, ontvangen op 11 March 2014
JDOOR U ZIJN WIJ OOK SCHRIJFER GEWORDEN EN TIM IS GEEN SCHRIJFER HIJ HAAT UW BOEKEN EN WIJ NIET EN ONS BOEK HEET VERSCHRIKKELIJKE STEEN 2 EN IK HOOP DAT U HEM LEUK VIND HET LEUK ALS JE LANGs KOMT
berichtje van tim , ontvangen op 11 March 2014
jou boeken zijn super leuk ik vind de verschrikkelijke steen super cool en ook jufrouw pots door u ben ik ook schrijfer geweest en mijn eerste boek komt meschien uit en heet de verschrikkelijke steen 2 ik hoop dat u hem leuk vind
berichtje van pien , ontvangen op 10 March 2014
heb je een man? zo ja, hoe hij.
berichtje van hoi, ontvangen op 7 March 2014
ik ben niet lief heel stout dus ik wil een boek want ik krijg nooit een boek van u
berichtje van poep cinees , ontvangen op 7 March 2014
hallo ik ben mr. poep cinees u komt bij de openbare bibiliotheek in wervershoof en daar ben ik ook!!
berichtje van willem alexsander, ontvangen op 7 March 2014
hallo ik ben de koning van Nederland ik wil een boek van u
berichtje van Tosca menten, ontvangen op 6 March 2014
Dag lieve kinderen ik vind het vijf dat jullie mijn boeken lezen ik zelf vind dummie de mummie heel leuk en jufrouw pots en operatie zeer enrnstege ramp doeg kinderen
berichtje van Yfke, ontvangen op 6 March 2014
Hoi tasco menten ik ben fan van jouwe boeken ik vind jufrouw pots het leukst komt er ook een deel 2 ???
berichtje van lisa walstra, ontvangen op 6 March 2014
NIET STOPEN MET SCHRIJVEN
berichtje van wendy berhout, ontvangen op 6 March 2014
waar woon je
berichtje van marena kuin, ontvangen op 6 March 2014
u heeft echt leuke boeken geschreven ik vind ze echt top :)
berichtje van charly wiepking, ontvangen op 6 March 2014
hoi tosca wij hebben een paard die heet ook tosca dat is mijn liefelins pony
berichtje van :P, ontvangen op 5 March 2014
HOe heet je man?
berichtje van bella, ontvangen op 5 March 2014
hoi tosca heeft u misschien tips of dingen voor mijn boekenbeurt
berichtje van Mare, ontvangen op 5 March 2014
Hoi Tosca ik heb laatst 3 boeken van u gelezen en ik kan niet stoppen met "juffrouw Pots" dus stop niet met boeken schrijfen.
berichtje van Nikki Bot, ontvangen op 5 March 2014
I LOVE YOU BOOKS en je moet nog meer van deze boeken maken vooral dummie de mummie
berichtje van Fleur , ontvangen op 5 March 2014
I LOVE YOU BOOKS en je moet nog meer van deze boeken maken vooral van dummie de mummie
berichtje van Fleur, ontvangen op 5 March 2014
hoi Tosca Menten ik vind uw boeken super leuk ik zou willen dat uw mijn moeder was want dan kon ik nog meer van die lezen u komt mij nog te zien in de openbare bibliotheek in wervershoof
berichtje van Nikki, ontvangen op 5 March 2014
hoi toscamenten. ik vind uw boeken super leuk je komt ons nog te zien in de opebare bibliotheek
berichtje van batuhan , ontvangen op 4 March 2014
heeft u kinderen voor een boeken beurt ps leukste boeken .
berichtje van nisa, ontvangen op 4 March 2014
hey tosca menten waar woont u zeg het aub voor mijn boekenbeurt ps u boeken zijn supper lolig en funig ik ben echt u allergrootste fan van de wereld
berichtje van Daysen, ontvangen op 3 March 2014
Leuke boeken Maar ik lees niet..
berichtje van Rinsie.., ontvangen op 27 February 2014
Hoii.. Ik ben nu thuis.. Waarneer komt je nieuwe boek uit.. Ik heb er zin!!! Alvast sparen;) Xxx Rinsie..
berichtje van Opa, ontvangen op 21 February 2014
Voor Daisy Ik zat ook te wachten
berichtje van britt&shewa, ontvangen op 21 February 2014
hoi! wij vinden je boeken echt superleuk!
berichtje van Joshua, ontvangen op 19 February 2014
Al je boeken zijn heel leuk
berichtje van Irene, ontvangen op 9 February 2014
Ik vind de boeken echt super leuk
berichtje van Renske..., ontvangen op 8 February 2014
Hoii ik ben al 12 maar vind je boeken toch nog leuk.. Ben ik de enige??
berichtje van pino, ontvangen op 6 February 2014
Ik ben pinoo de blauwe vogel
berichtje van marie, ontvangen op 6 February 2014
Ja dat ben ik en ik ben gek op de boeken van jou en van dummie de mummie
berichtje van lucas, ontvangen op 6 February 2014
Ik heb een meisje in de klas en die is gek op jou boeken
berichtje van marie, ontvangen op 6 February 2014
Hallo tosca en dummie de mummie.
berichtje van Liesa , ontvangen op 5 February 2014
Is dit uw site? Leuk hoor:l nu komen de ambasadeurs in actie dat weet ik zeker.. Nou leuk zeg dan
berichtje van Reane, ontvangen op 5 February 2014
Ieeeeehh ik heb zin in een deel 6 van dummie.. U bent cool
berichtje van anna, ontvangen op 27 January 2014
ik hou mijn boekbespreking over operatie zeer ernstige ramp. ik heb er nu al zin in.
berichtje van Melin.., ontvangen op 26 January 2014
Ivana ambasadeur.. Nie zo opscheppen je bent nie de beste hoor.. Lalallalalalala
berichtje van Boverhoofd, ontvangen op 26 January 2014
Willen de kinderen die wat schrijven schrijven hoe ze me naam vinden:?
berichtje van Boverhoofd, ontvangen op 26 January 2014
Hoii ik word gepest door me naam boverhoofd.. Heeft u tips ik heet ook in het echt boverhoofd:(
berichtje van Dinn, ontvangen op 26 January 2014
welk tekening zou u kiezen?
berichtje van Dinn, ontvangen op 26 January 2014
ik vind je boeken heel leuk maar ik heb een boekverslag over de veschrikkelijke steen en ik vind nergens een goed tekening dat ermee te maken heeft
berichtje van ammie bammie, ontvangen op 24 January 2014
hey, Tosca ik heb al veel boeken van u gelezen. vindt ze heel leuk.
berichtje van pip, ontvangen op 24 January 2014
ik ben de vriendin van maja. die heeft u ook een berichtje gestuurd. ik vindt uw boeken ook heel leuk.
berichtje van maja, ontvangen op 23 January 2014
ik vind uw boeken erg leuk. ik zou zelf ook later willen schrijven.
berichtje van ¥Timo¥, ontvangen op 23 January 2014
ik kijk heel erg uit naar deel 6 van dummie de mummie ik zoek elke dag op of hij al te koop is!!!!!
berichtje van poephoofd, ontvangen op 19 January 2014
vera zit niet zo te slijmen!
berichtje van poephoofd, ontvangen op 19 January 2014
jo tosca, i love you
berichtje van vera, ontvangen op 17 January 2014
hoi tosca ik ga dat liedje in mijn boekbespreking doen
berichtje van ivana, ontvangen op 17 January 2014
beste tosca menten. ik moet een werkstuk maken en ik ga het over u houden
berichtje van vera, ontvangen op 16 January 2014
hoe heet uw zus en uw zusje?
berichtje van Lieke Wulms , ontvangen op 15 January 2014
Ik heb u boeken de wraak van lorre en juffrouw pots gelezen en het was een groot succes
berichtje van ivana ambassadeur 2014!!!!!!!, ontvangen op 12 January 2014
beste tosa menten, ik vind het supertof dat ik 1van de 10 ambassadeurs over heeel nederland ben. hartelijk bedankt dat ik zo'n leuk jaar krijg!
berichtje van qiana jandroep, ontvangen op 9 January 2014
hallo tosca menten ik ben 11 jaar en doe mijn boekbespreking over dummie de mummie met nog vele andere boeken van jou dus ik wou vragen of u misschien iets van poster had ofzo om op te hangen en flaiers om uit te delen ik heb 26 kinderen in mijn klas dit is mijn e-mail zodat u een antwoord kunt geven qiana-bikkel@hotmail.nl
berichtje van victoria hilhorst, ontvangen op 9 January 2014
Beste mevrouw Menten, ik had u hier eerder een berichtje gestuurd om te vragen of ik een interview met u mag afnemen. maar eerst moet ik weten waar u woont. mag ik alstublieft zo spoedig mogelijk antwoord? dit is mijn emailadres: HilhorstvanDooren@ziggo.nl alvast bedankt.
berichtje van Joran, ontvangen op 8 January 2014
We hebben een opdracht voor school en dan moet ik wat weten van jou: 1. hebt u een man, zo ja hoe heet hij? 2. hoe heten uw kinderen?? dat was het reageer please als andere kinderen het weten laat het me horen graag. alvast bedankt!!!
berichtje van demsey van nierop, ontvangen op 5 January 2014
hallo geachte tosca menten ik vind uw boeken heel erg leuk en ik heb ook al bijna deel 5 uit want ik lees altijd de hele nacht door omdat ik de boeken zo leuk vind ze zijn op sommigen momenten grappig maar ook op sommigen momenten heel spannend en ik wil dat deel 6 nu al bestaat de boeken zijn zo leuk!
berichtje van jip, ontvangen op 4 January 2014
ik hou een spreekbeurt
berichtje van Fenna, ontvangen op 4 January 2014
Ik vind u heel lief nog trouwens
berichtje van Fenna, ontvangen op 4 January 2014
Hoii tosca menten en natuurlijk mijn groote fan dummie de mummie helaas geen ambasadeur geworden maarja.. mischien volgend jaar komt er trouwens een dummie de mummie deel 6 dan ben ik er zeker bij.. TOSCA IK VIND JE BOEKEN SUPER.. Ps ben heel blij voor me vriendin ivana zei is wel gekozen voor ambasadeur . ik weet trouwens niet of ik het goed schrijf. Ik woon in gelderland.. en heb 1 kat en 1 poes.. als u dit leest vind ik dat heel cool.. Dan ziet u dat ik grote fan ben.. ps gefeliciteerd met u 52ste xx Fenna
berichtje van Annelot, ontvangen op 31 December 2013
ik ga de voorlees wetstrijd winnen met dummie de mummie dat weet ik zeker! liefs mij
berichtje van victoria hilhorst, ontvangen op 17 December 2013
beste mevrouw Menten, voor school heb ik als opdracht een interview afnemen en ik dacht aan u. Zelf woon ik in Driebergen, maar ik weet niet waar u woont. Is het misschien te ver weg? Of zou ik langs kunnen komen om een interview af te nemen? Ik moet de vragen nog opstellen. Wilt u mij zo snel mogelijk antwoord geven of het kan? groetjes victoria
berichtje van Sarponmaa, ontvangen op 12 December 2013
Hallo, u was gister jarig. En bent 52 jaar geworden. Ik ken een van u boeken. Juffrouw Post. het was een spannend boek. toen mij juf het aan mijn klas in groep5 voor las(zit nu in groep 8). Maar ik was soms wel bang voor juffrouw Pots! Groetjes Sarponmaa
berichtje van Vera, ontvangen op 11 December 2013
Gefeliciteerd met uw verjaardag, ik had vanmorgen mijn boekbespreking over dummie de mummie en de gouden scarabee; dat ging heel goed, ik had een 9.
berichtje van Thijmen, ontvangen op 8 December 2013
beste mevrouw menten gefeliciteerd met uw verjaardag op 11 december.Ik heet Thijmen de ruiter en ben 9 jaar en zit in groep 6.Precies op 11 december houd ik mijn boekbespreking over dummie de mummie en de dans van de cobra
berichtje van Robin De Boer, ontvangen op 8 December 2013
hallo tosca Menten ik had een vraag, wat is u leukste boek wat u geschreven heeft een waarom? Ik hou namelijk mijn boekbespreking over dummie de mummie en de Tombe van Achnetoet.Ik vind het leuk om iets meer over u te vertellen. Dankjewel alvast! groetjes, Robin groetjes Robin De Boer
berichtje van isa knijnenburg, ontvangen op 7 December 2013
hoi tosca menten hoe gaat het met mij goed kom weer een keer langs
berichtje van Mijntje oude heuvel, ontvangen op 6 December 2013
Hey Tosca menten wil je een keer bij mij thuis kijken. Tot een keer.
berichtje van Emma, ontvangen op 6 December 2013
Mnr Kartonii & Al U Personen....=Geweldig
berichtje van isa knijnenburg, ontvangen op 6 December 2013
leuk dat je bij de symfonie was en ik had ook het boek de wraak van lorre gewonnen
berichtje van rosa harmers , ontvangen op 4 December 2013
hoe bent u op het idee gekomen om juffrouw pots ts schrijven?
berichtje van demsey, ontvangen op 3 December 2013
hallo tosca menten waneer komt deel 6 uit ? gr. demsey
berichtje van Sander, ontvangen op 1 December 2013
Beste tosca menten u boeken zijn GEWELDIG stop A.U.B. Nooit met schrijven
berichtje van hi, ontvangen op 24 November 2013
hi
berichtje van gijs, ontvangen op 21 November 2013
hallo iedeen
berichtje van nikki, ontvangen op 21 November 2013
hallo tosca menten u schrijft de leukste boeken!!!!!!!!!
berichtje van Aidan mau-Asam, ontvangen op 20 November 2013
Je schijft" hele leuke boeken
berichtje van sabina , ontvangen op 19 November 2013
je hebt leuke boeken
berichtje van niels wiersema, ontvangen op 15 November 2013
hoi Tosca menten ik doe mijn boekbespreking over dummie de mummie en de gouden scarabee ik vond het een heel grappig omdat dummie over jufvrouw friek heen fietste en dat dummie iedere keer weer uit de boom viel groetjes niels
berichtje van eline jutstra, ontvangen op 13 November 2013
ik vind je boek dummie de mummie en de gouden scarbee nu nog het leukst (juf leest hem voor als we tijd hebben) voor tosca menten en dummie
berichtje van Nienke, ontvangen op 12 November 2013
Voor Tosca Menten ik vind je boeken zo leuk dat ik aan mijn moeder ga vragen of ik paar boeken mag hebben Groeten van Nienke
berichtje van laura veenhof, ontvangen op 11 November 2013
waneer kom je nog een keer op de peterus school want ik vond het vandaag echt super leuk en de rest van groep 5/6 vonden het ook heel leuk en ook bedankt voor de handtekening in mijn 3 boeken en voor de woordzoeker en het stikkervel en de pooster
berichtje van denzel achthoveh, ontvangen op 10 November 2013
mag ik uw handtekening morgen op mijn mail: denzelachthoven@gmail.com of denzelachthoven@hotmail.com
berichtje van Mijntje oude heuvel, ontvangen op 10 November 2013
Hoi Tosca menten wanneer kom je nog een keer bij ons op school want ik vond het heel gezellig tot nog een keer
berichtje van mijutweze, ontvangen op 8 November 2013
Tosca Menten is super
berichtje van hallo, ontvangen op 7 November 2013
hallo ja mensen ik heb tosca ontmoet en als je hier een bericht achter laat reageert ze nooit als je een mail stuurt antwoord ze wel x
berichtje van Thomas Rijsman, ontvangen op 6 November 2013
Hoi Tosca Menten, ik heb een vraag waar kan ik de boeken komen van jou???? BV Dummie de Mummie
berichtje van maud dijkmans, ontvangen op 5 November 2013
hoi tosca menten ik vond het erg gezelig toen je bij ons op school kwam (erve hooyerink)groetjes maud
berichtje van michael de jong, ontvangen op 5 November 2013
Hai Toska Menten u bent vandaag bij de erve hooierink geweest en ik vond dat super leuk. komt u nog een keer?
berichtje van Emma, ontvangen op 5 November 2013
duim voor mij!! ik heb mijn boekenbeurt!!
berichtje van JIP EENKHOORN, ontvangen op 4 November 2013
HALO DAAR Xxx JIP
berichtje van JIP EENKHOORN, ontvangen op 4 November 2013
HALLO UW BENT DE COOLSTE EN DE GRAPPEGDTE SCHREIVER OOIT IK GA EEN BOEKBESBREEKINGDOEN HEEFT U NOG TIPS PEAS!!
berichtje van jip eenkhoorn, ontvangen op 4 November 2013
hallo u komt toch morgen op de erve hooyerink school? want daar zit ik op in groep 5a tot morgen! groetjes JIP
berichtje van Minou, ontvangen op 4 November 2013
ik heb over 5 weken mijn boekbespreking en ik heb nog wat informatie nodig die ik niet kan vinden dus als u wilt, kunt u dan deze vragen beantwoorden? : Hoe heten uw kinderen en hoe oud zijn ze? Hoe heten uw zussen? Groetjes.
berichtje van gijs, ontvangen op 1 November 2013
heeft u een man en kinderen hoe heten die
berichtje van meneer wim struik, ontvangen op 1 November 2013
heb je een man
berichtje van greta , ontvangen op 1 November 2013
jij bent de liefste tosca menten xxxx greta
berichtje van melanie, ontvangen op 1 November 2013
lieve toscaa mente u schrijft hele leuke boeken over dummie en u bend de beste schrijver ooit
berichtje van ferry, ontvangen op 31 October 2013
ik hoop dat mijn boek spannend is?
berichtje van merel, ontvangen op 31 October 2013
wij zijn vandaag met onze klas langs geweest bij de bieb de nieuweveste om naar u te luisteren,en mochten zelf vragen stellen.dank u wel voor deze leuke ochtend! [van 10:00 tot 11:00]
berichtje van menneer wim struik, ontvangen op 31 October 2013
leuke boeken
berichtje van Noa, ontvangen op 26 October 2013
Heey Hoe heten uw 3 kinderen eigelijk??? Boekbespreking!!
berichtje van Noor, ontvangen op 26 October 2013
Hooi hoe heet uw man eigelijk?? (voor een boekbespreking)
berichtje van ferry, ontvangen op 26 October 2013
Hoi Tosca Ik ben nu een boek aan het lezen van dummie de mummie en de gouden scarbee Ik ben benieuwd hoe het afloopt en spannend is!
berichtje van nikki, ontvangen op 25 October 2013
hoe heten jou zussen???????
berichtje van guin , ontvangen op 25 October 2013
hey ik houd mijn boekprseking over deel 1en in welke dutam is tosca menten geboren
berichtje van Renske, ontvangen op 23 October 2013
heee Tosca heb je tips voor het boek dummie de mummie en de gouden scarabee wan ik ga daar mijn boekbespreking over doen
berichtje van ferry, ontvangen op 20 October 2013
Hallo tosca ik ga bij de bibliotheek een boek lenen weet je welke? dummie de mummie en de dans van de cobra ik hoop dat hij spanend ach al jou boeken zijn toch spanend haha
berichtje van olivia, ontvangen op 19 October 2013
Ik bedoel 15 November 2013
berichtje van Olivia, ontvangen op 19 October 2013
Lieve tosca ik ga Mijn boekbespreking houden over je boek (operatie zeer ernstige ramp ) maar ik heb tips nodig please help me aub mijn boekbespreking is op 15/10/13 help me
berichtje van mabel hoekstra, ontvangen op 19 October 2013
ik ben echt gek op dummie de mummie ik ga mijn boekbespreking doen over dummie de mummie en de tombe van achnetoet
berichtje van Michelle vidrean, ontvangen op 12 October 2013
lieve tosca!!!!! ik ben michelle en ik ben 11 jaar. ik heb bijna alle boeken van jou gelezen ik heb een eige show voor youtube (mimi tv) dit ben ik nu ook aan het filmen!
berichtje van Bart van Hoewijk, ontvangen op 11 October 2013
je boeken zijn echt super ik ga mijn boekbespreking over Dummie de mummie en de sfinx van shakaba
berichtje van klarissa, ontvangen op 10 October 2013
tosca menten u bent vandaag op de kas geweest. en ik wil u hartelijk bedanken .voor die leuke ochtend bij ons op school. wil u een boek schrijven. groetjes klarissa
berichtje van jennefer, ontvangen op 10 October 2013
ik vindt het lied van dummie de mummie super leuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
berichtje van klarissa, ontvangen op 10 October 2013
ik vindt al je boeken heel leuk. maar al je dummie de mummie boeken het leukst!!!!!!!!!!!!!!!!!
berichtje van oscar, ontvangen op 9 October 2013
ik vint jou boeken heel leuk tosca menten. op school heben ze het boek: de wraak van knor ik wil ze heel graag in de biblioteek!
berichtje van poepiewoepie, ontvangen op 7 October 2013
heey tosca menten! ik ben heel erg fan van u en u kwam vorig jaar bij ons op school! dit vond ik helemaal geweldig! doeiiii en veel succes met je volgende boeken! ;)
berichtje van COOLE JELLE , ontvangen op 6 October 2013
JIJ BENT COOL
berichtje van sorry anoniem, ontvangen op 6 October 2013
al je boeken zijn geweldig ga zo door TOPPPIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
berichtje van anoniem, ontvangen op 6 October 2013
hey ik vind je boeken echt leuk maar ik kan niet zo veel dingen over elly hees vinden dat vind ik jammer want ik moet daar iets voor hebben voor mijn boekbespreking maar voor de rest is operatie zeer ernstige ramp en alle andere boeken die je hebt geschreven TOPPIE
berichtje van Kirsten, ontvangen op 4 October 2013
Hey Tosca Menten, je boeken zijn echt super leuk en grappig. Ik heb een paar boeken van je gelezen zoals: de wraak van knor erg grappig of de verschikkelijke steen super leuk en soms ook erg spannend! ik heb ook mijn boek bespreking over operatie zeer enstige ramp gedaan het het boek was super!!! Groetjes Kirsten
berichtje van Kyomi en karin, ontvangen op 4 October 2013
-je was bij ons op school je was kei druk !!! het zijn hele leuke boeken die je schrijft. hoi het was gisteren heel leuk bij tosca menten leuk hhahhahhahhahhahhahhahhahhahhhhahhha!
berichtje van Guusje, ontvangen op 4 October 2013
Je was gister bij ons op school, kei leuk! Je schrijft leuke/grappige boeken!!
berichtje van Feline, ontvangen op 3 October 2013
Hoi Tosca menten je was vandaag bij ons op school: De Hoogakker! En je boek: Tom piekepol en de schat van Kartoni, is echt super leuk en grappig
berichtje van Megan, ontvangen op 1 October 2013
Hoi tosca menten u bent bij ons op school geweest CALEIDOSCOOP
berichtje van Joëlle, ontvangen op 30 September 2013
Hallo Tosca menten je was vandaag op onze school CALEIDOSCOOP we vonden je allemaal erg grappig
berichtje van karin, ontvangen op 29 September 2013
wow de verschrikkelijke steen is leuk
berichtje van Toska, ontvangen op 28 September 2013
Hai tosca Het vijfde boek van dummie de mummie knap hoor! Zou ik volgend jaar weer ambassadeur kunnen worden? Mail je me snel even Groetje Toska (oud ambasadrise)
berichtje van TOSCA, ontvangen op 26 September 2013
Ha Floris, stuur me even een mailtje via hallo@toscamenten.nl, en zet er even je adres in en de naam van de school, dan kan ik even snel iets regelen. Veel succes met je spreekbeurt!
berichtje van floris , ontvangen op 26 September 2013
Hallo Tosca Menten Ik hou mijn boekenbeurt donderdag 3 oktober over Dummy de Mummie en de gouden Scarabee. Ik wil vragen of u misschien een leuke poster of iets heeft om in de klas op te hangen.Bij de boekenwinkel was mijn moeder het wezen vragen maar daar hadden ze helaas niets meer en ze gaven de tip om een mailtje te sturen. Alvast bedankt, groetjes van Floris
berichtje van eddy, ontvangen op 25 September 2013
net het boek dummie de mummie en de dans van de cobra gelezen toppie
berichtje van Esmee, ontvangen op 25 September 2013
hallo gave tosca,ik ben vanmiddag naar de bibliotheek maassluis geweest. daar kaw u ook en ik vond het echt supergaaf!wilt u mij please iets terugsturen
berichtje van Daisy, ontvangen op 22 September 2013
Winnaars? Sorry ik heb een hele mooie Dummie gezien die zondag !
berichtje van Jasmina, ontvangen op 22 September 2013
heyy te gekke Tosca, Ik heb het boek het akropolis genootschap 5 min uit en ben u meteen gaan opzoeken. Ik vind het leuk dat u zulke boeken schrijft. XXXX Jasmina
berichtje van laura, ontvangen op 19 September 2013
hoi lieve tosca wij jens en ik doen onze schrijverskring over u. dat is leuk
berichtje van Jeroen, ontvangen op 17 September 2013
Beste Tosca, Zou u mij kunnen vertellen wat voor lettertype er is gebruikt in het boek De Verschrikkelijke steen? Groetjes
berichtje van Jens, ontvangen op 9 September 2013
Beste Tosca mengen ik ben jens en ik doe samen met Laura een schrijvers kring en we doen. Het over u en dat vinden we heel leuk en we wouden vragen of u iets wil langs komen op de vendelier in Helmond speepekolk oost op 3 oktober om half negen wilt u mij iets laten weten mijn e mail is j.vrenken@hotmail.nl 💩
berichtje van benni, ontvangen op 25 August 2013
hallo tosca ik vind al uw boeken superleuk!
berichtje van Lycke, ontvangen op 3 August 2013
Hoi tosca, Ik heb mijn boekbespreking over de zeer ernstige ramp gehouden. Ik vind u boeken heel leuk. Maar ik heb een vraagje heeft u ook tips voor het schrijven van een verhaal?
berichtje van mark zomer, ontvangen op 30 July 2013
hoi ik ben de broer van mike zomer die had watbspulletjes gekregen ik had een vragje want ik vind die spulletjes ook leuk dus mag ik ze ook groetes mark zomer
berichtje van laura, ontvangen op 25 July 2013
Beste tosca menten . Ik heb een heel klein vraagje . Ik heb bijna alle boeken van u. Ik heb deel 4,3,2 ik moet allen nog 1 . Maar ik wel echt heel graag een ablument. Maar in me boek 4 zat een briefje hoe je een ablument moet doen . Kan u binnekort terug mail op www.online.nl. Met vriendelijke groeten Laura Murk.
berichtje van ferry, ontvangen op 6 July 2013
Hallo ik heb nou een boek van de wraak van lorre en die boeken heb ik nog nooit gelezen maar ik ben echt benieuwd waar het boek overgaat qen ik hoop dat er leuke grappjes in staan hoor maar ik heb al de boeken van dummie de mummie gelezen en nou ga ik die anderen boeken lezen ik hoop dat die anderen boek ook net zo leuk zijen als dummie de mummie echt waar oja en jongens en meisjes die hier altijd berichtjes komen typen in de bibliotheek loon op zand is er nu een boek ook van dummie dee mummie en scarabee maar dan een kleiner boek en maar en staan wel anderren verhaaltjes in dus kom naar bibliotheek loon op zand oke dus nu weten julie het!!
berichtje van pukky77, ontvangen op 17 June 2013
hoi tosca menten, ik ben bij je op zoek geweest en dat vond ik heel erg leuk!!! doei, Groetjes Puck.
berichtje van teije, ontvangen op 16 June 2013
Hoe gaat het boek veder want ik hep het nojt gelese
berichtje van Michael, ontvangen op 8 June 2013
Hoi Tosca, Een vraagje. In welk jaar bent u geboren? Want ik hou mijn boekbespreing over Dummie. G.R Michael
berichtje van bas, ontvangen op 26 May 2013
ik hou mijn boek bespreking over:de wraak van lorre
berichtje van ferry, ontvangen op 26 May 2013
ik heb een boek besteld ook van dummie de mummie ik hoop dat het boek leuk is
berichtje van catie en melanie, ontvangen op 25 May 2013
hoi tosca, je boeken zijn echt super leuk!!!! wij hebben ze allemaal gelezen. je boeken zijn echt heel erg onvoorspelbaar en grappig.
berichtje van ferry, ontvangen op 22 May 2013
ow jessie ik ben ook 8 en ik vind dummie de mummies ze boeken echt super leuk
berichtje van Reindert, ontvangen op 20 May 2013
Beste Tosca, Je boeken zijn superr Ik heb ze allemaal gelezen en heb alle Dummie delen,behalve deel 5 want die ben je nog aan het schrijven.Verder vond ik juffrouw Pots heeel leuk en die heb ik dus ook in mijn bezit. jij hebt zoveel humor. Als ik met een boek van jou begin wil ik direkt doorlezen. Veel plezier met door schrijven en de groetjes.p.s. Bomkak Dinges u bent de een super schrijfster van de eeuw voor mij
berichtje van jessie, ontvangen op 19 May 2013
Ik hou van leezen ik sal is een keer van u boeken willen leezen hoe oud bent u ik 8.
berichtje van jessie, ontvangen op 19 May 2013
Hoi ik ben jessie die ook bij de bib was en toen vroeg ik hoeveel boeken heeft u.
berichtje van ferry, ontvangen op 18 May 2013
Ik vind u boeken echt super leuk ik lees ze ook in de bibliotheek in loon op zand ja maar soms zijn de boeken er niet dus dan reseveer ik ze gewoon netzo handig toch u heeft echt superleuke boeken soms word ik ook dummie de mummie gemaakt op school en dan word ik dan ingepakt doe kranten en dan ben ik dummie de mummie maar dan moeten er wel een stuk of vijf kinderen die ook willen helpen een klas is ook heel fan van dummie de mummie ze hebben er echt heel veel boeken van
berichtje van ferry, ontvangen op 18 May 2013
Hallo ik heb een vraag hoe heeft u de titel bedacht
berichtje van desi123321, ontvangen op 18 May 2013
wat is de uitgeverij van Tom Piekepol en de schat van Kartoni? Ik vind het echt een super leuk boek! en gebruik hem voor mijn boekbespreking!
berichtje van finn, ontvangen op 17 May 2013
hallo tosca ik woon in waddinxveen en woon op boezemweg nummer 11 en heb een vraag hoe heeft u de dummie de pop heeft gemaakt wilt u het uitleggen
berichtje van finn, ontvangen op 17 May 2013
ik was bij u en wil weten hoe je dummie maakt en wilt u mij dan uitlegen
berichtje van Aylin, ontvangen op 15 May 2013
hoi tosca stuur al je delen naar mij! p.s ik vind drol ook een grappig woord
berichtje van Desiree Schrader, ontvangen op 14 May 2013
Lieve Tosca, ik bewonder je heel erg je was vandaag bij mij in dieren. naa ik woon in rheden. maar ik was er met de klas. ik vind je humor echt niet slap je hebt talent ik moest vaak om je lagen ik ben dat meisje met die parse en bruine met blond oranje haren. ik mail je nog wel een keer een foto. ik ben zelf ook al 3 maanden bezig om een boek te schrijven. ik durfde vandaag niets aan u te vragen omdat ik nog al fan ben. maar ik heb het gevoel als of mijn fantashi een beetje op is want ik zit al 6 dagen zonder ideeen terwlijk mijn verhaal niet eens 2 bladzijdens lang is nu! hier het verhaal: HET GAAT OVER MELLIE DE ZEEMEERIN. - HIER> Mellie kijk eens uit! Sorry pap Mellie is een zwem race aan het doen met haar dolfijnen vriendjes. Ja het klikt raar maar Mellie is een Zeemeermin. Maar niet zo maar een Zeemeermin. Ze kan ook op het land praten en lopen en nog veel meer. Op het land heeft Mellie ook hele lieve vrienden. Zo als Demi. Demi is een weerwolf. En dan heb je ook nog Daisy, zij is weer een Hertje. Maar even terug naar Mellie. Mellie is ook een prinses van Zeewierdam. Dat 100.000 meter diep op de boden van de zee ligt. MAAR LIEVE TOSCA IK WEET HET NIET VEDDER IK BEN 12 IK KAN NIET WACHTEN TOT MIJN 20 STE ME VADER ZIJ AL DAT IK HET NAAR EEN DRUKKE RIJ MAG BRENGEN VANAF ME 13 DE EN IK WORD OVER EEN PAAR MAANDEN 13 ik had graag gewilt dat het af is voor mijn 13de verjaardag zou u mij kunnen helpen alsjebliefd! U bent echt mijn laatst hoop ik ben 17-8 al jarig help tosca je bent de best humor schrijver!!!! HELP
berichtje van Brent, ontvangen op 11 May 2013
en ook leuke foto's trouwens.En die pop van Dummie is ook wel grappig
berichtje van Brent, ontvangen op 11 May 2013
Je boeken zijn erg leuk.Ik heb alle delen van Dummie de Mummie!Ik kan niet wachten om de nieuwe te kopen!
berichtje van ane, ontvangen op 9 May 2013
Rthgcdghnvf
berichtje van Pien, ontvangen op 9 May 2013
Je boeken zijn echt geweldig! ik heb de meeste boeken van je gelezen. Van Dummie de mummie heb ik alle boeken gelezen en wil snel het nieuwe boek lezen! In de vakantie heb ik ook alleen maar boeken van jou gelezen! Het is zo leuk! Pien
berichtje van Puck, ontvangen op 6 May 2013
Ik vind al je boeken echt super leuk!
berichtje van Floor , ontvangen op 2 May 2013
hoi Tosca Menten, ik hou mijn boekbespreking over operatie zeer ernstige ramp. Ik vroeg me af of je wat tips of materialen had voor mij. Ik ga op dit boek stemmen!!!!!!!!!!!!!
berichtje van efe, ontvangen op 29 April 2013
ik vind de serie dummie de mummie heel erg leuk!!!
berichtje van stijn, ontvangen op 24 April 2013
hi Tosca voor als je dit leest,ik vind jou boek operatie zeer ernsige ramp heel leuk!!!
berichtje van janne, ontvangen op 23 April 2013
hooi ik vond het bezoek in de bibliotheek super leuk! ik ga zeker op jou stemmen! jou boeken vind ik hartstikke leuk! Gr. Janne
berichtje van luuk, ontvangen op 23 April 2013
Hoi Tosca, ik vindt jou boeken heel leuk en heel grappig, ik ben nu de verschrikkelijke steen aan het lezen als ik die uit heb wil ik nog meer van jou boeken lezen doei doei groetjes Luuk
berichtje van Jorrit, ontvangen op 22 April 2013
Hoi Tosca! ik vindt al jou boeken super gaaf ik heb net de verschrikkelijke steen uit en vindt Dummie de Mummie ook vet leuk ik ga nu al u andere boeken lezen ik heb u om 23 april ontmoet en vond het super gaaf in de bibliotheek in Hoogkarspel XXX Jorrit
berichtje van Amber , ontvangen op 21 April 2013
Beste Tosca Menten. Helaas waren er geen boeken meer van Dummie de Mummie. Nu heb ik de boeken' Indonesië en Vluchtroute New York. Groeten AMBER!
berichtje van Amber, ontvangen op 19 April 2013
Beste Tosca menten. We hebben het boek' Dummie de mummie en de gouden scarabee op school.Ik vind hem zo leuk dat ik het weekend naar de bieb ga en daar een dummie de mummie boek ga halen. Groetjes Amber.
berichtje van yannick van het holthuus, ontvangen op 18 April 2013
Ik heb dyslexie en toen ik jou boek las dacht ik voor het eerst in mij leven dat lezen leuk is
berichtje van Yousif, ontvangen op 16 April 2013
hoi, jij bent een goede schrijver!! gr. Yousif
berichtje van Kevin, ontvangen op 16 April 2013
Hoi toca menten, ik vind knor en dummie de mummie de leukste boeken die u heeft geschreven. Groetjes kevin
berichtje van Esra meijer, ontvangen op 10 April 2013
hallo Tosca, u was in de bibliotheek van Leiden op 8 april ik heb er erg van genoten en ben nu helemaal overtuigt dat ik schrijver wil worden. en u heeft erg veel humor en lach bij elke bladzijde van u boek Groetjes Esra
berichtje van groep 7 De Klimop, ontvangen op 9 April 2013
Hallo Tosca, Wij hebben erg genoten van jouw verhaal in de bibliotheek van Castricum ! Groetjes, groep 7 De Klimop
berichtje van Bente., ontvangen op 9 April 2013
Hoii, ik heb een heel hoop boeken gelezen van u, en geeneen vond ik dood saai ik ga donderdag mijn boekbespreking houden over Tom Piekepol en de schat van Kartoni, de slag om bladzijde 37 vond ik ook erg leuk en grappig, wens me succes. Groetjes Bente Sonneveld.
berichtje van Puck, ontvangen op 9 April 2013
hoi Tosca |Menten, ik ben heel erg fan van u en heb je zelf gezien in de bibliotheek in uitgeest!!! dat vond dat heel erg leuk!!! doei, groetjes puck beets.
berichtje van meester Joris, ontvangen op 6 April 2013
Hallo Tosca Menten, ik wilde je graag even laten weten dat ik mijn enthousiasme voor jouw boeken wist over te zetten naar mijn leerlingen in het vijfde leerjaar (België). We zijn allemaal fan en jij wordt onze auteur van de maand! Vele groetjes!
berichtje van Slamim, ontvangen op 3 April 2013
Ha, ik vind je boeken te gek!!!!!!
berichtje van Tjitske, ontvangen op 30 March 2013
Hallo tosca Menten, ik heb net jou boek :juffrouw Pots uit. en ik hou mijn boekbespreking er over alleen ik moet nog informatie van jou hebben kan je wat voor me schrijven?? Tjitske 11 jaar groep8
berichtje van sara, ontvangen op 27 March 2013
hoi tosca menten ik vind het boek JUFFROUW POTS super leuk ik heb hem net uit
berichtje van mohammed, ontvangen op 19 March 2013
hee tosca ik ben het mohammed van de kring school je hebt super coole boeken en grappige filmpje van de wraak van knor super coooooooooooooooooooooole
berichtje van livia, ontvangen op 19 March 2013
hey Tosca ik ben fan van dummie de mummie!
berichtje van Loesje, ontvangen op 17 March 2013
Hoi tosca Ik wil heel graag dat jij wint met de kinder jury Dus heb ik op je gestemd
berichtje van Vera, ontvangen op 17 March 2013
Hoi Tosca ik ben fan van Dummie de mummie en ik houd ook van schrijven en verhaaltjes maken heeft u nog tips voor mij?
berichtje van rachel, ontvangen op 15 March 2013
hoi Tosca vond het leuk om jou vandaag te ontmoeten en ik ben fan van dummie de mummie ik wil ze thuis allemaal wel lezen of krijgen en van dummie de mummie ben ik fan van dummie de mummie 1 2 3 4 met gr van rachel
berichtje van lucas, ontvangen op 13 March 2013
Oh! Ik ben echt een hele grote fan van het boek; Dummie de Mummie(en de tombe van Achnetoet...) alleen 1 nadeel is dat er jammer genoeg geen film er van is.... Doei
berichtje van Age, ontvangen op 13 March 2013
De lezing in De Boekenberg in Spijkenisse voor groep 6/7 van de Paus Johannesschool was top. Een dikke pluim voor jou Tosca!
berichtje van sanne, ontvangen op 12 March 2013
Hoi tosca menten ik wil later ook boeken schrijven heeft u nog tips voor mij ??????
berichtje van shaira , ontvangen op 12 March 2013
hoe gaat het met jou
berichtje van dieuwertje en rutger, ontvangen op 11 March 2013
heeey Tosca Menten, wij hebbben beide ook onze boekbespreking over een van u boeken.. heeft u een idee of iets spullen enz. om hem nog cooler te maken? dank u wel
berichtje van mikki, ontvangen op 10 March 2013
heej tosca, ik heb op 26 maart een boekbespreking over dummie de mummie en de gouden scarabee.... misschien heb jij nog wat spulletjes bijv. folders,poster enz. voor mij?
berichtje van Noah, ontvangen op 5 March 2013
Morgen kan je stemmen voor de kinderjuryprijs. Dus allemaal stemmen op de boeken van Tosca. Groetjes ambassadeur Noah
berichtje van Thom, ontvangen op 2 March 2013
ghallo Tosca, dummie de mummie en de gouden scarabee is mijn favoriete boek!!!!!!!!!!!!!!
berichtje van doreen haaksma, ontvangen op 1 March 2013
lieve tosca ik vintje boeken super leuk en ik hou mijn boekenbeurt over operatie zeer ernstige ramp -xxx-jes doreen
berichtje van ferry, ontvangen op 22 February 2013
en moud nog veel plezier met je boekbespreking
berichtje van ferry, ontvangen op 22 February 2013
hoi tosca wil je nog meer boeken schrijfen want ik vind ze echt allemaal leuk groetje ferry
berichtje van ferry, ontvangen op 18 February 2013
tosca ik vind je boeken zo leuk ik heb ze al alle 4 gelezen en ik ben ook je aller grootste fan en ik ben ook een fan van jouw dummie de mummie
berichtje van Maud Jansen, ontvangen op 17 February 2013
Lieve Tosca, Ik ga mijn boekbespreking doen over de wraak van Knor. Het is een superleuk boek. Ik hou mijn boekbespreking op 8 maart. Superveel groetjes Maud
berichtje van mart drenth, ontvangen op 14 February 2013
hoi tosca jou boeken zijn tof ik heb bijna al jou boeken ze zijn heel leuk super leuk ik ben nou bezig in dummie de mummie en het masker van sebek-ra dAT is een leuk boek ik moet bijna mijn boekbespreking doen op 19 maart ik ga het doen over dummie de mummie en de gouden scarabee dat is een leuk boek groetjes mart je neefje
berichtje van Robin(meisje), ontvangen op 12 February 2013
Lieve Tosca Menten. Vandaag(12 Februari) was u in Hoofddorp in de bibliotheek.Onze klas kreeg een kaart en ik had met iemand(Viggo) een wetsrijd bedacht:Op de kaart stonden al die boeken ik en Viggo gaan die zo snel mogen gelijk lezen behealve:Dummie, De verschrikelijke steen, juffrouw pots en de wraak van knor.(die hebben we al gelezen.Ik wou u dat vertellen. Groetjes Robin
berichtje van Romi, ontvangen op 8 February 2013
hoi Tosca menten ik hou van u boeken en ik blijf maar lezen vriendelijke groet Romi.
berichtje van luka, ontvangen op 7 February 2013
ik vint het leuk om een boek te lezen van dummie de mummie, ik heb ze alle 4 uit en wacht op deel 5
berichtje van Jaap, ontvangen op 6 February 2013
Hoi Tosca, Ik vind je boeken wel erg leuk hoor, hoeveel meer boeken volgen nog?
berichtje van laura, ontvangen op 5 February 2013
hey tosca menten schrijft elly hees al je boeken
berichtje van Emiel, ontvangen op 2 February 2013
Twee boeken van je gekocht, ga er direct aan beginnen. PS: Tosca, je bent ook heel bekend in België
berichtje van Teddy-beer, ontvangen op 2 February 2013
Beste iedereen. Lees de boeken van Dummie de mummie want ze zijn erg leuk! Ik doe mijn boekbespreking over deel 3!! Lees ze!!!!!!!! greetzz Teddy-beer
berichtje van Manon, ontvangen op 1 February 2013
Heeeey die boeken van jou zijn heel leuk en juffrouw pots is ook heeeeeel leuk
berichtje van ex ambassadeur Raoul, ontvangen op 1 February 2013
Veel succes nieuwe ambassadeurs.
berichtje van Malizia, ontvangen op 29 January 2013
ik lees Juffrouw Pots nu. Wat een leuk boek.
berichtje van Emma, ontvangen op 29 January 2013
Hoi Tosca Vandaag ga ik naar de voorleeswedstrijd. Ik ga voorlezen uit dummie de mummie en de gouden scarabee!!!!!!!!!!!! Ik ben best wel zenuwachtig Emma
berichtje van Zoë, ontvangen op 27 January 2013
ik vind dat de boeken van tosca super zijn! zij mij inspiratie om een boek te gaan schrijven! ik wil dat Elly ze ilustreerd
berichtje van Zoë, ontvangen op 27 January 2013
de uitgeverij staat op de voorkant van het boek zefanja!
berichtje van eva, ontvangen op 27 January 2013
Hoi Tosca ik ga me boekverslag houden over operatie zeer ernstige ramp heb je nog tips.
berichtje van nienke, ontvangen op 27 January 2013
heey Tosca Menten ik ga mijn boekbespreking over DUmmie de Mummie houden. heb je misscien nog tips??
berichtje van ferry, ontvangen op 27 January 2013
ja ik wil dat ook weten wat je hobbys zijn
berichtje van laura, ontvangen op 27 January 2013
hey tosca menten wat zijn je hobby s natuurlijk schrijven maar wat nog meer
berichtje van laura, ontvangen op 27 January 2013
coole tosca menten ik vind je boeken super leuk en ik ga me boekbespreking over operatie zeer ernstige ramp doen echt een leuk boek
berichtje van jenita, ontvangen op 24 January 2013
ik vind de wraak van knor en super eluk boek, ik ga zelfs mijn boekbespreking erover doen
berichtje van luchtenburg, ontvangen op 24 January 2013
ik ben een tosca fan echt waar
berichtje van carla, ontvangen op 24 January 2013
jij hebt super leuke boeken en ik ga lekker maandag weert naar de bieb dus dan ga ik een boek van jou uitzoeken!
berichtje van carla luchtenb urg, ontvangen op 24 January 2013
ik vind het boek tom piekepol en de schat van kartoni echt superleuk toen ik het boek uit had dacht ik waarom stoptt het boek nou het was net zoo leuk dit is het aller beste boek van de hele wereld ik ga viooral naar meer boeken zoeken die uw hebt geschreven super bedankt als uw zo'n leuk boek hebt geschreven en badacht tosca
berichtje van Toska , ontvangen op 23 January 2013
het was een heeeeeeeeeeeeeeel leuk jaar ik baal echt heel erg dat het is afgelopen ik heb al 4 pagina`s af van mijn boek. groetjes, Toska (oud ambasseduer
berichtje van ferry, ontvangen op 22 January 2013
000000000i
berichtje van Maia, ontvangen op 22 January 2013
ik doe mijn boekbespreking over het akropolis genootschap en de slag om bladzijde 37 maar ik kan daar geen info over vinden
berichtje van ferry, ontvangen op 20 January 2013
dummie de mummie ik ben echt eenfan van jou hoor
berichtje van marijn , ontvangen op 11 January 2013
ik doe mijn boekbesprekeing over tompiekepol en mijn vraag was of je als verasing op mijn school kon komen in vught noord brabant
berichtje van Alyssa, ontvangen op 10 January 2013
Ik vind het een heel leuk boek.
berichtje van Uitgeverij Van Goor, ontvangen op 10 January 2013
Hallo Tosca- en Dummie-fans! Er komen veel verzoeken binnen voor informatie over spreekbeurten. Kijk eerst eens bij het kopje Spreekbeurten op deze site. Mocht je nog vragen hebben, mail ze dan ipv een berichtje te posten, want dan kunnen we je niet antwoorden. En vraag het ruim van tevoren, want er zijn heel veel enthousiaste kinderen!
berichtje van wessel, ontvangen op 9 January 2013
Beste Tosca Menten, ik vind uw Dummie de Mummie serie erg leuk en heb alle vier de boeken. Mijn vraag is of er nog een boek komt. Ghoeie grhoet wessel
berichtje van iris faber , ontvangen op 7 January 2013
hoi ik heb een vraagje ik heb morgen mijn boekbespreking en weten jullie meschien daar nog een leuk spelletjes er voor xx iris
berichtje van Zefanja , ontvangen op 7 January 2013
ik doe een boekbespreking over operatie Zeer ernstige ramp. en ik kan niet vinden wat de uitgever is Alvast Bedankt PS. heeft u nog extra info voor mij
berichtje van Toska, ontvangen op 7 January 2013
hi Tosca halaad het jaar zit er weer bijna op wel jammer
berichtje van micah en rens, ontvangen op 7 January 2013
micah is cool en rens :)
berichtje van ferry, ontvangen op 4 January 2013
dus uitgeverij van goor Tosca schrijft geen boeken voor groten mensen en ik ben een hele grote Fan van Tosca echt waar hoor en zeg het maar tegen Tosca en dummie de mummie want daar ben ik ook en hele grote Fan van Hoor en zeg maar tegen Tosca en dummie de mummie de beste wensen en een gezonde 2013 oke!!
berichtje van uitgeverij Van Goor, ontvangen op 4 January 2013
Wat leuk dat er zo veel fans zijn! Vragen om gratis boeken heeft geen zin; de boeken zijn te koop bij de boekhandel of te leen bij de bieb. Dummie deel 5 verschijnt dit najaar. Veel leesplezier!
berichtje van uitgeverij, ontvangen op 4 January 2013
Hallo Iris, Tosca schrijft alleen voor kinderen, maar de boeken zijn wel ook heel erg leuk voor grote mensen!
berichtje van ferry, ontvangen op 3 January 2013
jij tosca schrijft ook vette en coole boeken jinajo jackson toch tosca
berichtje van Jinajo Jackson, ontvangen op 3 January 2013
uw boek Operatie zeer ernstige ramp is cool en vet leuk joh.
berichtje van ferry, ontvangen op 2 January 2013
van wie hou je lars
berichtje van lars, ontvangen op 2 January 2013
ik hou van je
berichtje van ferry, ontvangen op 1 January 2013
ja tosca menten ik wil ook wel dummie de mummie boeken voor grote mensen zij schrijft aleen boeken voor kinderen toch iris faber dat is toch waar wat ik zeg
berichtje van iris faber , ontvangen op 31 December 2012
hoi tosca ik heb een vraag je schrijf je alleen maar kinder boeken of ook voor grote mensen
berichtje van ferry, ontvangen op 28 December 2012
het boek is echt leuk hoor
berichtje van ferry, ontvangen op 26 December 2012
ik vind echt je boeken leuk tosca en ik hoop echt dat je meer boeken maakt en pretiige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar tosca en fijne vakantie en jij ook femke ik wens jou dat ook wens je ons ook iets tosca en femke en het boek was leuk tosca en shirleyandringa ik heb een nieuw boek gelezen van tosa ik weet niet of je hem al hebt gelezen en het heet dummie de mummie en het masker van se-bekra die kun je rezeveeren bij de bibliotheek zoek het maar op als je het wil als je het niet wilt maakt het niks uit hoor maar het is wel een leuk boek hoor en bedankt tosca voor het boek en shirleydringa ik wens je ook prttige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar en je broer als je die hebt en je hele familie en wens je ons ook iets
berichtje van ferry, ontvangen op 26 December 2012
ja dat vraag ik me ook af
berichtje van Shirleyandringa., ontvangen op 25 December 2012
Lieve toca mente ik heb alen boeken van dummie de mummie ze zijn cooool wil je nog een boek maken ik heb een leuke titel Dummie de mummie en shirley het vriendinnetje
berichtje van Femke, ontvangen op 23 December 2012
Beste,hallo,lieve, Tosca Menten Ik schrijf ook een boek, maar hoe moet je het naar een uitgever sturen? Help!!! Groetjes,kuzzziez,doei Femke
berichtje van iris, ontvangen op 23 December 2012
hoi ik ga een boek boekbespreking doen over juffrouw pots het is echt een super leuk boek groetjes iris
berichtje van lau de pauw, ontvangen op 22 December 2012
beste Tosca, ik lees veel boeken van jou en eet ook soms Duo Penotti maar helaas geen sticker.hoeveel kans maak je op dat prijzenpakket? is het een leuk pakket?
berichtje van lau de pauw, ontvangen op 22 December 2012
beste Tosca, ik lees veel boeken van jou en eet ook soms Duo Penotti maar helaas geen sticker.hoeveel kans maak je op dat prijzenpakket? is het een leuk pakket?
berichtje van ferry, ontvangen op 17 December 2012
dat is een heel leuk boek hoor
berichtje van Janne, ontvangen op 15 December 2012
over wat gaat het boek 'Dummie de mumie en de tombe van Achnetoet
berichtje van nisannur , ontvangen op 14 December 2012
hoi tosca menten ik wil graag weten wie u boeken uitgeeft ik heb het nodig voor een boekbespreking
berichtje van nisanur, ontvangen op 14 December 2012
wie is de uitgever van u boek
berichtje van toska, ontvangen op 12 December 2012
nog van harte gefelliciteerd
berichtje van ferry, ontvangen op 12 December 2012
eidenlijk kan ik me boek halen van dummie de mummie en het masker van sebek-ra daar ben ik blij om zeg maar het duurde wel lang tot het boek er was tosca
berichtje van Eddi, ontvangen op 11 December 2012
Hoi tosca Mag ik keer langs komen voor een handtekening Want ik woon ook in woerden.
berichtje van Joris Bouman, ontvangen op 11 December 2012
Ha die Tosca, Van harte gefeliciflapstaat met je birthday. geniet van een leuke dag! Groeten Joris Bouman
berichtje van Marou ( nog even) ambassadrice, ontvangen op 11 December 2012
Hartelijk gefeliciteerd! Dikke knuffel van Marou!
berichtje van dilla, ontvangen op 10 December 2012
hi dit is echt top al die boeken van jouw
berichtje van ferry, ontvangen op 9 December 2012
jou boeken zijn egt toppie toppie hoor tosca ik vind jou boeken zo leuk hoor
berichtje van ferry, ontvangen op 8 December 2012
hey eva ja die boeken die jij allemaal hebt die wil ik ook want ik vind die boeken van dummie de mummie ook heel leuk hoor
berichtje van eva, ontvangen op 8 December 2012
Hey, ik vindt jouw boeken superleuk!Ik heb:Dummie 1 en 2 gelezen(ben bezig in 3 en heb 4 gekregen), de wraak van knor, operatie zeer ernstige ramp en de wraak van Lorre en de verschrikkelijke steen wil ik nog gaan lezen. Maar 1 ding wil ik even zeggen. Dat mijn moeder, mijn zus en ik, allemaal Tom Piekepol en de schat van kartoni het beste vonden! We kregen supervaak de slappe lach!!!
berichtje van ferry, ontvangen op 7 December 2012
hoi dummie de mummie ik ben echt een grote fan van jouw hoor
berichtje van ferry, ontvangen op 7 December 2012
ik heb vrijdag 6 dechember een nieuw boek gekocht van dummie de mummie dus ik heb hem gerezeveerd en ik hoop dat het eenleuk boek is wantik heb al de andere boeken van dummie de mummie en die vond ik ook leuk dus ik hoop dat er nog nieuwe boeken komen dan van die andere boek dus dan kan ik meer lezen want ik ben toch dol op dummie de mummie
berichtje van tom, ontvangen op 5 December 2012
ik heb vrijdag een boekbespreeking en weet niet veel informatie over u kunt u me een beetje helpen? als het kan dank je. :)
berichtje van Hello Tosca, ontvangen op 25 November 2012
Jou boeken zijn echt te gek!!!!!!!!!!!
berichtje van fre , ontvangen op 24 November 2012
ik moet mijn boekbesprekig houden. en heeft uw boek prijzen gewonen? (dummie de mummie deel 1)
berichtje van hallo, ontvangen op 17 November 2012
mag ik wat vragen ik moet mijn boekbespreking houden maar ik weet niet waar ik informatie kan vinden weet u mieschien wat voor site
berichtje van hope, ontvangen op 13 November 2012
lieve tosca ik zad in de klas van de blibioteek die met al die vragen en u heeft ons gefilmt en u zij dat we op u web-site zouden komen maar ik kan niks vinden wel lief bedoelt niet boos (hij hoeft er ook niet op hoor)
berichtje van anne, ontvangen op 13 November 2012
hoi ik ben een super grote fan van u boeken! en heb ze allemaal gelezen.
berichtje van Gitte en Kim, ontvangen op 12 November 2012
mijn mail aderes is gittevanverseveld@hotmail.vom
berichtje van Yarah, ontvangen op 11 November 2012
Hallo Tosca, in je agenda staat dat je op 24 november bij het museum in Leiden langs komt maar op de website van het meseum staat 11 november. Kom je 24 november nog langs in Leiden?? groetjes Yarah
berichtje van jens , ontvangen op 6 November 2012
dit is een gave site
berichtje van Sena, ontvangen op 5 November 2012
Hallo liefe tosca menten ik ben fan van u boeken en heb er al veel van u gelezen u bent mijn liefelingsschrijver groetjes Senna
berichtje van Floris de Vries, ontvangen op 4 November 2012
Lieve Tosca Menten, Ik ga mijn boekbespreking over de wraak van Lorre.Ik vind het een onwijs leuk boek
berichtje van roxan, ontvangen op 1 November 2012
Lieve Tosca Menten, U was vandaag in onze klas, 1-11-2012 op de Rehoboth school in Nieuw-Vennep. Ik stond met me mond open te kijken ik vond het geweldig. Ik wist niet veel over u maar nu wel. Ik ben zelf ook een boek aan het schrijven: die 3 bff’s en u gaf ook goeie tips. Van de meester mochten we geen vragen stellen zoals heeft u huisdieren. Ik ben namelijk een hele erge dieren liefhebber maar ik wilde het toch weten dus ben ik op u website gekeken. (Leuke website gemaakt!!) en toen zag ik het filmpje van Patty poep en de langharige hond (leuke hond!!) ik hoop dat ik u snel weer zie. Vriendelijke groetjes Roxan.
berichtje van Rinesaa, ontvangen op 30 October 2012
Hallo mevrouw Menten Ik ben fan van uw boeken
berichtje van Martje, ontvangen op 30 October 2012
Jou boeken zijn super leuk
berichtje van hoi, ontvangen op 28 October 2012
hooooooooooooiiiiiiii i love dogs jij ook? groetjes hoi
berichtje van lindie, ontvangen op 28 October 2012
ken je het boek bakkerij bliss van kathryn littlewood groeties lindie !!!!!!!!!
berichtje van julia strik, ontvangen op 25 October 2012
ik doe een leeskring over juffrouw pots kan je misschien een geheimpje die niet op de site staat geven. al vast bedankt julia strik
berichtje van shannon, ontvangen op 25 October 2012
ik heb mijn boekbespreking over juffrouw pots maandag heeft u misschien leuke dingen voor mij?
berichtje van basak akgol, ontvangen op 23 October 2012
hallo ik ben basak en ik hou heel erg veel van je boeken ik lees nu operatie zeer ernstige ramp en hij is super grappig :D Groetjes Basak
berichtje van julija, ontvangen op 23 October 2012
ik ben julija van restaurant istra anders en ik heb 2 zussen groet julija
berichtje van nisrine, ontvangen op 22 October 2012
hallo tosca menten ik ben ontzettend fan van u boeken altijd als ik een boek wil lezen dan lees ik uw boeken ik heb mijn boek al meer da 3 keer uit gelezen adios nisrine
berichtje van skye, ontvangen op 22 October 2012
nog p.s. van mij :p :p :p
berichtje van skye, ontvangen op 22 October 2012
hallo tosca menten ik ben ontzettend fan van u boeken en ik heb laten tekenen in een geweldig boek. groetjes Skye.
berichtje van demi van heijningen, ontvangen op 18 October 2012
ik bedoel nationale sorry xd xxx demi van heijningen uit nieuw-vennep .. @
berichtje van demi van heijningen , ontvangen op 18 October 2012
ik deed mee aan de voorlees wedstrijd met u boek de wraak van knor . en nu ben ik door naar de volgende ronden de internationale voorleeswedstrijd volgens mij. ik vind het boek echt supper en ik hoop dat ik verder kom . xxx demi van heijningen uit nieuw-vennep
berichtje van laurent, ontvangen op 18 October 2012
Laurent ik,wil ook een boekbespreking maken over de sfinx van Shakaba,maar je krijgt geen informatie.Wat kunnen we hier aan doen???????
berichtje van pricilla, ontvangen op 18 October 2012
je boeken zijn top en dummie is supper grappig als ik jou boeken lees moet ik altijd lachen lievs pricilla vink
berichtje van yaelle, ontvangen op 17 October 2012
ik ben een beetje boos mevrouw menten ik wil mijn boekbespreking over dummie de mummie en de sfinx van shakaba houden en toen ik op het boek klikte deed ie het niet meer lekkere website zeg, nu doe ik het over een boek van carry slee lekker puh
berichtje van Ruud, ontvangen op 16 October 2012
Beste mevrouw Menten, Ik zou u graag een email willen zenden maar dan niet voor op uw website omdat het nogal persoonlijk is. Is dat mogelijk?
berichtje van F, ontvangen op 14 October 2012
hey ik ben er weer. ik wil je wel eens zien in het echt. mijn beste vriendin heeft het boek operatie zeer ernstige ramp ook gelezen en ze zij aan mij dat het super grappig was. en nu ben ik het boek aan het lezen
berichtje van F, ontvangen op 14 October 2012
beste Mvr. menten ik moest voor school een boekenopdracht maken. ik kon het boek niet helemaal uitlezen. JAMMER! maar het stuk dat ik heb gelezen vond ik al heel leuk om te lezen. Groetjes F
berichtje van Mvr. Jansen, ontvangen op 14 October 2012
Beste Mvr. Menten Ik ben lerares op een basisschool, dit werk deed ik met plezier totdat de kinderen van mijn klas naar uw show gingen, de eerst volgende lesdag waren ze door uw show ERG gemeen. Ze zeiden dingen als dat mijn hersens saai waren en dat zij leuke onopgeruimde hersens hebben. Na deze rampzalige lesdag (ze waren door úw invloed absoluut onhandelbaar) ben ik in een depressie geraakt. Dit is nu een paar maanden en doordat ik niet kan werken ben ik in de bijstand gekomen. Ik neem dit u erg kwalijk en eis een schadevergoeding van een schappelijk bedrag van 4 maandsalarissen. Ik hoop dat u begrijpt wat u gedaan heeft. Groet mvr. Jansen
berichtje van Quentin, ontvangen op 14 October 2012
Hoi Tosca, vandaag heb ik op de Kinderboekenparade de 2 boeken gekocht die ik nog niet had, en nu heb ik ze allemaal. Dank je wel voor je handtekening. We komen ook nog naar de voorstelling en ik wil graag ambassadeur worden in 2013.
berichtje van Imme, ontvangen op 14 October 2012
hoi tosca. ik ben in de schouwburg in Eindhoven geweest en ik vond het echt heeeeeeeeeeeeeeel leuk.
berichtje van maura, ontvangen op 13 October 2012
hoitosca, ik heb een verhaal geschreven maar ik weet niet hoe ik verder moet.
berichtje van max, ontvangen op 13 October 2012
ik ben nu dummie de mummie en de tombe van Achnetoet aan het lezen het is echt een leuk boek groetjes max
berichtje van max , ontvangen op 13 October 2012
hoi tosca,ik wil wel ambassadeur worden van 2013
berichtje van Charlotte, ontvangen op 11 October 2012
Het is een supper leuk boek
berichtje van klaas, ontvangen op 11 October 2012
je bent ku
berichtje van piet , ontvangen op 11 October 2012
hoi en dope. en ik ben poephoofd
berichtje van Groep 8a Comeniusschool, ontvangen op 11 October 2012
Hoi Tosca, Bedankt dat je onze foto's op je site hebt gezet! Nu is je site nog mooier dan dat ie al was. Groeten van het Comenius Genootschap.
berichtje van fadel20021@hotmail.com, ontvangen op 10 October 2012
wnr komt het acropolis genootschap op de website k wil hem hier bestelen
berichtje van Maaike Bakker, ontvangen op 9 October 2012
Hoi, Weet je ook waar ik de boeken van vieze lieze nog kan krijgen?
berichtje van nadine, ontvangen op 9 October 2012
wil je een keer komen naar de basischool de vuurvogel uithooren ik zit in groep 6
berichtje van lisa , ontvangen op 9 October 2012
ik ben een heel groote ven van jou en mij lefliens boeken van jou is dummie muimie groetjes lisa je bent een heele goed schrijver dooi tosca menten
berichtje van lisa, ontvangen op 9 October 2012
wat was jou eerste boek
berichtje van kayleigh, ontvangen op 7 October 2012
ik ben een groot fan van u.ik hoop u gauw 26oktin rotterdam te zien.groetjes kayleigh
berichtje van Karin, ontvangen op 6 October 2012
Hallo Tosca, Gisteren zijn wij bij jouw voorstelling in Zevenaar geweest. Wat was het leuk, de jongens (8 jaar) hebben enorm gelachen, meegeklapt met de muziek, kortom: We hebben en genoten! Ook de artiesten die jou begeleiden waren erg goed! Groeten, Karin PS: Eén nadeel: onze zoon kan de rol van Lorre feilloos nadoen nu...ik wist vanaf het eerste moment dat dit zou gebeuren?
berichtje van hilde, ontvangen op 5 October 2012
live tosca ik vind de site heel erg leuk cesssen met de site hoor groetjes hilde
berichtje van Loesje, ontvangen op 3 October 2012
Hoi tosca ben een hele groote fan van jou je boeken zijn super leuk en de site ook blijf doorgaan met boeken schrijven
berichtje van sadi, ontvangen op 2 October 2012
wat een geweldig boek van u tom piekepolen de schat van kartoni
berichtje van masja, ontvangen op 27 September 2012
halo toska! jau boeken zijn echt heel leuk en jauwn site is geweldig ik ben een groote fan van jauw groetjes masja
berichtje van Donna, ontvangen op 27 September 2012
Hallo Tosca, Wat een leuke site heeft uw! En de filmpjes zijn echt super! Groetjes!
berichtje van Linda, ontvangen op 26 September 2012
Hey Tosca, Wat een geweldig leuke site heb je!! Zal deze is aan mijn kids laten zien. groetjes en misschien weer eens tot ziens op een verjaardag van je familie.
berichtje van toska ambasadriese, ontvangen op 24 September 2012
ik lees voor de5de keer operatie zeer ernstige ramp en ik moet nog staaets om lachen
berichtje van Emma , ontvangen op 20 September 2012
Duim alsjeblieft voor mij.....
berichtje van OBS De Omnibus Groep 8, ontvangen op 20 September 2012
Beste Tosca Menten, We hebben een foto van u in de Dummie de Mummie auto. We willen graag kans maken op een bezoek van u of 1 van de andere prijzen. Waar moeten we deze foto heen sturen? Groetjes van ons allemaal.
berichtje van Emma , ontvangen op 19 September 2012
er staan veel leuke dingen over je op je site (over mij)
berichtje van Emma, ontvangen op 18 September 2012
Je hebt een leuke site!
berichtje van Emma, ontvangen op 18 September 2012
Hallo tosca Meneten. Ik doe mijn boekenbeurt over dummie de mummie en de sfinx van shakaba schrijf een berichtje voor me als iemand voor me duimt bedankt alvast Groet Emma
berichtje van demi jansen, ontvangen op 17 September 2012
hoi tosa ik ben een grote fan van je boeken. en vind de saait te gek gr demi
berichtje van jonas van den berg, ontvangen op 16 September 2012
Beste Tosa Ik ben Jonas 9 jaar en ik woon net als jij in Woerden.Ik ga mijn boekbespreking houden over de wraak van lorre ik vind het een heeeeeeeeeel leuk boek en erg grappig!Ik heb daarom 4 vragen voor je:Houd je zelf van papegaaien?Hoe ben je er op gekomen om het boek te schrijven?Hoe lang heb je er over gedaan om het boek te schrijven?Ben je zelf net zo grappig als je boeken?;) Ik hoop dat je nog veel leuke boeken schrijft. Groetjes van Jonas!
berichtje van Toska ambassadrice, ontvangen op 10 September 2012
hoi tosca het was gister echt super leuk met dat liedje over die dieren en jij hebt zon coole auto
berichtje van Marou ambassadrice, ontvangen op 10 September 2012
Hoi Tosca, Ik ga vandaag dummies duo dippies uitdelen in de klas! En dan ga ik ze vertellen dat je supergrappig was in de Flint. En dat je op 3 oktober bij ons in de buurt speelt met Plofzak Drollemans, in noordwijk! Komt dat zien!!!
berichtje van Myrthe breeman, ontvangen op 9 September 2012
Hai tosca! Vandaag was ik in de flint en ik vond je super! Vooral die mop van het is bruin en het kruipt omhoog bij je benen....! En met de hele zaal een wind laten, geweldig! Veel succes!
berichtje van Marit, ontvangen op 9 September 2012
Hoi Tosca, wat een geweldige voorstelling (plofzak Dollemans) heb je vanmiddag gegeven. Wat een warboel in je hoofd.😄. Ik heb genoten. Veel succes de komende voorstellingen. Groetjes Marit.
berichtje van Kirsten Versteeg, ontvangen op 9 September 2012
Hoi Tosca! Hier een juf (zonder lange nagels, maar vast wel een aantal geordende kamertjes in mijn hersenpan!:))De theatervoorstelling was hartstikke leuk vanmiddag!! Wij hebben genoten van je humor en het mooie samenspel met de andere drie spelers! Ga zo door! Helemaal goed zo! Gegarandeerd een gezellige middag voor jong en oud. Veel plezier de komende tijd! groeten, Kirsten Versteeg (vriendin van Sandra van Mook ;))
berichtje van Mart ( en Nikki en Anne - Christel), ontvangen op 3 September 2012
Hoi Tosca , we hebben op de site jouw coole dummie auto gezien , kom je een keer langsrijden, Mart gaat zijn boekbespreking doen over het eerste dummieboek leuk hè? En ook het lied vinden we leuk! Groetjes van ons allemaal
berichtje van kiekie, ontvangen op 1 September 2012
de boeken zijn super
berichtje van Noa, ontvangen op 21 July 2012
Hoi Tosca , je boeken zijn echt geweldig!! Ik heb in groep 6 mijn boekpromotie over juffrouw pots gehouden ik vond het boek bestel spannend en de kinderen uit mijn klas ook.ik heb nu ook operatie zeerernstige ramp die is best grappig en Tom piekenpol en de schat van kortoni daar ben ik nog niet aan begonnen!!!!
berichtje van toska, ontvangen op 15 July 2012
beste cloe die boeken zijn hartstikke leuk
berichtje van fan van dummie de mumie, ontvangen op 15 July 2012
ik vint het lietje van dummie egt gewelldig maar de andere zijn ook egt top groetjes chloe
berichtje van chloe, ontvangen op 15 July 2012
ik ga morgen een boek van dummie en van lorre halen.
berichtje van toska, ontvangen op 13 July 2012
ik vind alle boeken wel leuk
berichtje van lol, ontvangen op 9 July 2012
dit is echt grappig tosca je bent een gave schrijfster!!! i love je boeken
berichtje van Hai, ontvangen op 5 July 2012
Dummie de mummie is leuk¡
berichtje van marijn, ontvangen op 5 June 2012
wat een leuke boeken ik ben 9 jaar. eigenlijk wil ik nog meer boeken van dummie lezen. Misschien kan dummie naar china reizen, daar wil ik wel over lezen dan rent hij over de chinese muur en niemand houd hem bij.
berichtje van Dianne W., ontvangen op 4 June 2012
Hoi Tosca, ik ben nu 11 en zit in gr. 7. ik keek op internet en keek wat er op mijn naam stond. Toen zag ik jouw website en las dit terug. En nog steeds ben ik eens met dat berichtje :-)
berichtje van Ole, ontvangen op 3 June 2012
Beste Tosca, Wat kan je leuk en goed voorlezen. We hebben Tom Piekepol en de schat van Kartoni al heel vaak geluisterd en vinden het echt heel leuk. Heeft u nog meer luisterboeken? En Dummie de Mummie is ook heel gaaf!
berichtje van Loes, ontvangen op 30 May 2012
heeeeeeeeeeeeeey tosca ik ga vandaag bij de bieb de eerste 2 delen van dummie de mummie halen ze zijn vast geweldig.
berichtje van Anne, ontvangen op 20 May 2012
Lieve Geweldige Tosca ik heb een megaaah vraag! Mijn vraag is: Wie wordt de Nieuwe Juf/Meester van Simon en Kaya? Juf Francien mischien? Dat rijmt! Nou veel succes met de boeken schrijven! PS: Ga je nog een 4e deel schrijven?
berichtje van Marou, ontvangen op 19 May 2012
Hoi allemaal, Het eerste boek van Tosca is Villa mosterd en de wraak van graaf gruwel
berichtje van Marou, ontvangen op 19 May 2012
Was jij 16 mei in de boekhandel bij Hoek Boek? Ga dan naar de website van Unity TV en misschien sta jij ook op het filmpje van het Unity journaal!!!!!! Klik op Voorhout in Beeld! vind ik leuk! Grapige groetjes van Marou
berichtje van c.elfaddali, ontvangen op 18 May 2012
hoi hallo ik ben nu aan het sparen om een verazameling van tosca menten aan te leggen. nou maashi ik ga doeikoei wens me geluk
berichtje van Estelle, ontvangen op 17 May 2012
het boek de wraak van lorre moet je kunnen kopen op internet vanaf 6 mei maar doet het nogniet
berichtje van femke en conny, ontvangen op 17 May 2012
Wij zijn gisteren in Voorhout geweest , helemaal leuk en het nieuwste boek meegenomen. Helaas alweer uit.... Tja als iemand zo leuk schrijft leest het ook superleuk en snel.... Hoop dat er snel weer een nieuwe komt !
berichtje van Marou jeweetwel, ontvangen op 15 May 2012
Hallo allemaal Morgen woensdag 16 mei komt Tosca naar Hoek Boekwinkel in Voorhout! Jij bent ook uitgenodigd! Ze zal haar nieuwste boek presenteren en signeren! Komt dat zien! Erzijn ook journalisten van de krant en TV!
berichtje van Marou ambassadrice , ontvangen op 5 May 2012
Morgen 6mei ga ik naar Tosca in Avifauna! Ze presenteert haar nieuwste boek DE WRAAK VAN LORRE! Kom jij ook? Kijk bijnfilmpjes naar het lied van Lorre, superrrrrrleuk! Liefs van Marou
berichtje van Loes, ontvangen op 24 April 2012
hoi Tosca! de woordzoeker van dummy de mummie is tegek. ik heb het woord wat er uit komt! en dat is? cartouche. ik ben nu bezig met de woordzoeker van knor. die is ook tegek.een dike kus Loes
berichtje van Marou ambassadrice, ontvangen op 21 April 2012
hoi allemaal, ik heb het jeugdjournaal gemaild dat ze naar avifauna moeten komen op 6 mei omdat tosca daar haar nieuwe boek de wraak van lorre gaat promoten en jullie moeten dat ook naar het jeugdjournaal sturen groetjes van marou
berichtje van Loes, ontvangen op 20 April 2012
heeeeeeeeeeeeey je bent echt een top shcrijfster. en die woordzoekers zijn geweldig. je bent trouwens bij ons in Zevenhuizen naar de bieb gekomen. en iedereen van mijn klas vond je heel grappig. en ik ga stemen op dumie de mumie doei.
berichtje van nena, ontvangen op 18 April 2012
je was bij ons in de klas voor lara omdat zei had gewonnen met smoeltje het was echt leuk maar ik had een vraag ik schrijf zelf ook soms fantasie verhalen en ik wou vragen wat uw e-mail was dan kan ik soms een eigen verhaal van mij naar u sturen en dan kan u zeggen wat ik beter moet doen.
berichtje van mila, ontvangen op 18 April 2012
vandag zag ik toscamenten egt luek was het
berichtje van jinte , ontvangen op 17 April 2012
ik ben dinsdag bij u geweest in de bib en het was heel leuk
berichtje van ward groep5 speel-en-werkhoeve, ontvangen op 16 April 2012
ik vond het heel leuk
berichtje van Meike, ontvangen op 16 April 2012
Ik vond het boek de wraak van knor zo leuk klinken dat ik hem echt ga lezen!!!!!
berichtje van groep 5 Speel- en Werkhoeve, ontvangen op 16 April 2012
Hallo Tosca, Vanmorgen was u in de bieb in Bodegraven en daar waren wij ook met de klas. Het was erg leuk. Op school hebben we het dummie-lied gezongen. We hebben nog een vraag over het boek van Knor. Waar is opa gebleven? Heeft hij zichzelf versnipperd?
berichtje van senna, ontvangen op 11 April 2012
hallo tosca menten u kwam op 11 april op de mijn school en het was heel leuk dat je over elk boek wat ging vertellen
berichtje van goos, ontvangen op 7 April 2012
ghallo ik vind het gheel leuk dat je mijn naam gebruikt!!!!!!!!!! en super grappig!!!!!!!!!!!! :) :)
berichtje van chaimae, ontvangen op 5 April 2012
heeeeeey ik hou van jou boeken echt van allemaal ik ben jou grootste fan ik heb gelezen dat jou nieuwste boek pas in mei komt dat is echt (voor mij) heel erg lang!,HELAAS.er bestaat geen grotere fan dan ik daaaaaaaaaaaaaag!
berichtje van nikki, ontvangen op 5 April 2012
hoi Tosca, ik heb er nog maar drie gelezen: dummie de mummie, de wraak van knor en kereltje kareltje en het boomvlot ik ga er nog veel meer lezen! ik vind het leuk dat ik je handtekening heb! ik heb de poster van dummie de mummie op me kamer hangen. groetjes nikki
berichtje van Lara, ontvangen op 1 April 2012
Heeey, ik heb er echt super veel zin dat u bij mij in de klas komt!!! :-) enne u boeken zijn hartstikke leuk vooral Dummie de Mummie! ik hoop dat ik later net zo'n goeie kinderboeken schrijfster wordt!
berichtje van hannah, ontvangen op 29 March 2012
het was super leuk dat je op school kwam op(29-3-2012). kom je nog een keer op onze school (b.s de disselboom wintelre) groetjes hannah
berichtje van fem, ontvangen op 26 March 2012
het was echt super leuk met u en u boeken zijn super leuk ik vond zeer ernstige ramp het leukst.
berichtje van fleur, ontvangen op 26 March 2012
jou boeken zijn heel erg leuk. en al helemaal de wraak van knor. ik ben ook bij u in de bibiotheek geweest. u kunt ook leuke en grappige filmpjes maken.
berichtje van Dummie De Mummie, ontvangen op 26 March 2012
hallo tosca het was leuk doei tosca hallo
berichtje van Pv3 , ontvangen op 24 March 2012
Ik hou m'n boekbespreking over TOM PIEKEPOL EN DE SCHAT VAN KARTONI. Erg grappig en leuk. Een aanrader. Ik maak zelf animatiefilmpjes www.animatiesmaken.com
berichtje van Swedish House Maffia, ontvangen op 24 March 2012
ik vind niet al uw boeken leuk
berichtje van kaat, ontvangen op 23 March 2012
ik vindt tosca menten geweldig ik ald zowat 10 boeken van haar gelezen!!!!!!!!
berichtje van mientje, ontvangen op 22 March 2012
hoi u bent echt een leuke schrijver liefs mientje
berichtje van chermine, ontvangen op 22 March 2012
hoi shanty hoe gaat het met mij gaat het goed
berichtje van Maaike Kamma, ontvangen op 18 March 2012
Ghallo Tosca Menten. Ik vind je boeken gheel erg leuk. Ik ga ook een boekbespreking over DUMMIE DE MUMMIE EN DE GOUDEN SCARABEE houden Hartelijke groeten Maaike Kamma
berichtje van chermine, ontvangen op 16 March 2012
hoi ik ben chermine en ik wil zegen dat al jouw boeken leuk zijn dus darom wil ik zeggen dat je altijd op onze school mag komen en ik kan niet wachten tot 11 april en voor dat ik het vergeet dat je mijn beste schrijfster en dat zal je ook blijven. en als je komt magb ik je hand tekening
berichtje van Lieke, ontvangen op 16 March 2012
Hoi Tosca Menten, U maakt hele leuke boeken. Ik hou mijn boeksbespreking over juffrouw pots Dat is een heel leuk boek gr: Lieke
berichtje van Sterre, ontvangen op 16 March 2012
Je bent mijn lievelings schrijfster en dat zal je altijd blijven.ik wil ook zeggen dat je boeken te gek zijn.Groetjes een grote fan sterre
berichtje van alyshanty, ontvangen op 15 March 2012
ik ben shanty en ik wil zeggen dat je leuke boeken schrijft van shanty en voor tosca menten
berichtje van allyshanty, ontvangen op 15 March 2012
je schrijft leuke boeken
berichtje van daffie, ontvangen op 11 March 2012
het leukste boek van tosca vindt ik Juffrouw Pots.Het is ook een super grappig boek!!!! Dat moet je lezen :).
berichtje van Tosca, ontvangen op 10 March 2012
Hai allemaal, dank weer voor alle berichtjes. Superleuk om te lezen. Als je wilt dat ik je iets toestuur voor een boekbespreking moet je me even een MAILTJE sturen met je adres (naar hallo@toscamenten.nl). En vergeet niet op Dummie te stemmen voor de kinderjury! Dat kan op www.kinderjury.nl. Succes!
berichtje van Marieke, ontvangen op 8 March 2012
Hallo, Ik heb al een paar boeken gelezen en ik ben echt heeeel erg verslaafd en ik schrijf zelf ook verhalen maar die zijn nog lang niet zo goed ;) Groetjes van een meisje dat heel erg fan is(!!).
berichtje van sabrin, ontvangen op 7 March 2012
ik hou me boekebespreking er over en zou graag wat meer info willen zou je me mischien wat meer info naar me sturen me mail is sabrin-meisje@live.nl
berichtje van ferry, ontvangen op 6 March 2012
hoi ik vinddd dummie de mummie heel erg leuk hoor vet cool!!!!!
berichtje van lotte, ontvangen op 6 March 2012
hallo wat is je eerste boek ? dan kan ik het beok lezen xxxxxxjes
berichtje van toska, ontvangen op 5 March 2012
eerste hoofdstuk van de wraak van lorre gelezen superrrrrrrrr leuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
berichtje van Joris Bouman, ontvangen op 4 March 2012
Spannend! Net terug van vakantie en heb net het eerste hoofdstuk van het nieuwste boek van Tosca gekregen.Leuk leuk leuk! Meteen lezen....
berichtje van toska, ontvangen op 4 March 2012
he danique heb je over tosca ?? dan moet je zoeken bij over mij
berichtje van Danique, ontvangen op 4 March 2012
hoi tosca menten, ik heb gezocht op d ewebsite van haar maar ik kan daar niet vinden waar ze woont heeft ze kinderen en al dat soort dingen weet u dat misschien? ik hoop dat u dat weet heel veel groetjes Danique
berichtje van Marou ambassadrice, ontvangen op 3 March 2012
Hoera het is tijd om te stemmen op je favoriete boek voor de Kinderjury. Kijk op de website van de kinderjury en stem op Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba! Want dat is het aaaaalllleeerleukste boek van 2011! Hebben jullie het al gelezen? Doen hoor en dan stemmen!
berichtje van Marou ambassadrice, ontvangen op 3 March 2012
Hoi Tosca Ik heb het supergeheime eerste hoofdstuk gelezen van je nog te verschijnen boek de wraak van Lorre! Het is eerst heeeeeeeeeel spannend en zelfs een beetje eng en dan is het heeeeeeeeeeeel erg grappig! Ik kan niet wachten tot het hele boek te koop is! Liefs van Marou
berichtje van ferry, ontvangen op 29 February 2012
hoi hoi dummie de mummie ik vind jou boeken egt leuk hoor wij hebben er al drie boeken van jou hoor doei doei dummie de mummie de leukste boeken van dummie de mummie
berichtje van feride, ontvangen op 28 February 2012
ik vind jou boeken echt leuk! ik kan niet wachten tot het nieuwe boek van Dummie de mummie uitkomt. trouwens ik heb alle delen van Dummie de mummie en ik ga in april mijn boekbespreking over Dummie de mummie liefs Feride (9 jaar)
berichtje van freek, ontvangen op 26 February 2012
hoi tosca ik ga mijn boekbespreking doen over operatie zeer ernstige ramp (ZER)
berichtje van Larissa, ontvangen op 25 February 2012
Wanner is het eerste boek verschenen (eerste druk) ( moet ik weten voor boekbespreking )
berichtje van ferry, ontvangen op 25 February 2012
hallo remon
berichtje van toska, ontvangen op 25 February 2012
hi allemaal kennen jullie knor al?? nee lees dan het boek "de wraak van knor" en ga naar liedjes en filmpjes en luister naar het lied " ik ben knor " knor is echt superleuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en jullie stemmen toch zeker wel op een van de boeken van tosca menten?? anders ben je geen tosca menten liefhebber!! iedereen is een tosca menten liefhebber of jij zoms nog niet?? word het dan!! tosca menten schrijft de leukste boeken!! toska een van de ambassadeurs van tosca menten
berichtje van cécile, ontvangen op 21 February 2012
hey, ik vind de boeken echt kei tof!!! ik heb al een spreekbeurt gedaan over dummie de mummie,'t was echt goed! groetjes
berichtje van stefan, ontvangen op 21 February 2012
ik vind het boek juffrouw pots geweldig ik doe mijn boekenbeurt er over
berichtje van Selena., ontvangen op 20 February 2012
ik vind het een heel leuk boek en ik ga het ook op school vertellen, want op school lezen de juffen altijd het eerste deel voor aan de klas. en de klas wil ook wel eens weten hoe het veder gaat met dummie de mummie. maar ik vind het leuke boeken die je schijft in ieder geval heel veel geluk bij andere boeken schijven. veel liefs Selena.
berichtje van ferry, ontvangen op 13 February 2012
Hoi mette ik heb het liedje al gehoort heb jij het al gehoort!!!!!!!!! mette
berichtje van mette, ontvangen op 13 February 2012
en de meester heeft wel boeken van jou voorgelezen in de klas. en ik heb gehoord dat de boeken van jou heel leuk zijn. en ik denk dat ik in de bibliotheek de leen zijn en.n het boek knor is hij nu in de klas aan het voorlezen.
berichtje van mette, ontvangen op 13 February 2012
hoi tosca menten ik heb de boek bespreeking van marou gehoord die voend hartstiken leuk maar. ik heb nog noit zelf een boek van jou gelezen
berichtje van marou ambassadrice, ontvangen op 13 February 2012
stem op de boeken van tosca menten!!! maar je moet ze wel gelezen hebben.
berichtje van ferry, ontvangen op 12 February 2012
Hoi dummie de mummie is heel erg leuk hoor mijn broer kijky in de klas dummie de mummie en dat vind hij heel erg leuk en hij heet remon dat moet je maar aan hem vragen hoor!!!!!!!oow dat is met hem heel erg dat is die dummie de mummie met die cameel ik heb nog nooit dummie de mummie ge kijken hij zit ook in bibiotheek loon op zank naast de kres daar had ik vroeger op gezeeten dat was wel stom hoor wie heeft daat vroeger op gezeeten
berichtje van Asli, ontvangen op 11 February 2012
Ik ga haar ontmoeten!
berichtje van Marou ambassadrice, ontvangen op 10 February 2012
Wauw, Tosca heeft mijn website gepimpt. Kijk op de ambassadeurs pagina van de Tosca website, maaaaaashi! Hebben jullie de wraak van Knor al gelezen? Nee, gauw doen hoor! Mijn recensie vind je binnenkort op mijn Tosca pagina, ik heb zo'n zin om hem te schrijven! Knor oink oink!!!!!!
berichtje van Marou ambassadrice, ontvangen op 10 February 2012
Ghallo allemmal! Ik vind het supercool dat Tosca mijn foto met Dummie op de nieuwe website van Dummie-de-mummie heeft geplaatst! Daar moet je gauw gaan kijken!,,,,
berichtje van Marou, ontvangen op 10 February 2012
HoiHoihoihoi
berichtje van Tosca Menten, ontvangen op 9 February 2012
Dag allemaal, ik lees hier weer allemaal verschrikkelijk leuke berichtjes! Dank je wel! Superleuk om te lezen! Blijf allemaal lekker lezen, daar wordt je slim en vrolijk van! En het geldt nog steeds: Voor vragen over spreekbeurten kun je beter een mailtje sturen. Daag! Tosca
berichtje van ferry, ontvangen op 31 January 2012
plofzakdrollenmans!!!!!!!
berichtje van ferry, ontvangen op 31 January 2012
dummie de mummie is heelleuk
berichtje van remon, ontvangen op 30 January 2012
we lezen in de klas jou boek dummie de mummie en de gouden scarabee tosca en ik vind dat toch zo spannend !!!! want nu bij hooofdstuk 7/8 drijgt dummie dood te gaan (en maak je weer een leuk dummie de mummie boek met natuurlijk plofzakdrollemans er in!!!!!)
berichtje van ferry, ontvangen op 30 January 2012
Hoi ik vind dummie de mummie grapig
berichtje van feline , ontvangen op 29 January 2012
wil je asjeblieft een serie over dummie de mummie maken
berichtje van gertje 12 jaar groep 8, ontvangen op 29 January 2012
hoi tosca ik doe mijn spreek beurt over ollie het uilskuiken een heel leuk boek
berichtje van feline, ontvangen op 29 January 2012
hoi tosca ik hou mijn boekbespreking over dummie de mummie en de gouden scarabee een super cool boek
berichtje van bloeme, ontvangen op 29 January 2012
hej tosca heb jij nog wat leuks om aan de klas te geven als ik me boekbespreking heb?
berichtje van kim 2 dumon, ontvangen op 26 January 2012
hallo ik zoek dummie de mummie kun jij misschien het naar me opsturen alsjeblieft groetjes alvast daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag
berichtje van kim dumon, ontvangen op 26 January 2012
hell tosca ik zoek al maanden achter dumie de mummie kun jij het naar me opsturen groetjes kim daaaaaaaaaag
berichtje van Isabelle, ontvangen op 25 January 2012
Beste Tosca Menten en Elly Hees Ik vind jullie boeken erg leuk en ik ga binnenkort ook een boekbespreking geven over Operatie Zeer Ernstige Ramp! Het lijkt me erg leuk om te doen. En nog veel plezier met boeken schrijven en tekenen!
berichtje van toska, ontvangen op 24 January 2012
ghallo tosca menten en alle lezers als tosca menten volgend jaar weer amasadeurs doet zou ik amasadeur worden!!! 1. het is superleuk. 2. het is keigaaf 3.het echt suuuuuuuper leuk dddddddoooooooeeeeeeeiiiiiiiiii alle maal!!!!!!!!!!!!
berichtje van noah blom!!!!!!!!!!!!!, ontvangen op 23 January 2012
hallo Tosca Kan je de tekst van: ik ben knor aan mij toe sturen???? want ik wil mijn klas mee laten zingen met mijn spreekbeurt. bedankt al vast groetjes noah
berichtje van bloeme hillen, ontvangen op 23 January 2012
ik heb volgende week mijn boekbespreking en ga het over dummie de mummie en de tombe van achnetoet houden vet cool boek joh !!!!!
berichtje van Elise Welling, ontvangen op 22 January 2012
Joepie ik had een 10 voor mijn boekbespreking over Dummie de mummie en de sfinx van shakaba!!!!!!! Het is een superboek!
berichtje van juf Miryam en groep 5C vd Regenboog, ontvangen op 21 January 2012
Wij vonden het geweldig dat je ons voorlas tijdens het voorleesontbijt in onze groep op de Regenboog! Dankjewel!
berichtje van anna, ontvangen op 19 January 2012
ik vindt dat je leuke boeken schrijft ga nu mij boekbespreking over jufrouw pots houden. ik vindt het een heel erg spannen d en grappig boek
berichtje van toska ambassadeur , ontvangen op 18 January 2012
ik vond het leuk 11 januari gheel ik hoop je snel weer te zien en ik heb het voor de klas vertelt bij de biep ging iedeeen op zoek naar boeken van jou en ze willen alemaal je hantekenig.
berichtje van amy , ontvangen op 18 January 2012
wat schrijf je toch leuke boeken ga nu mijn boekbespreking houden over tom piekepol en de shat van kartoni:)
berichtje van Floris & Rubine, ontvangen op 17 January 2012
Hallo Tosca, Wat zijn wij toch dol op Dummie en z'n vrienden en alles wat ze beleven.... Wanneer komt het volgende deel uit?! Wij zijn nog lang niet uitgelezen... groetjes Floris & Rubine
berichtje van Martijn de Boer (ambassadeur), ontvangen op 14 January 2012
Bedankt voor de taart ik ga ervan genieten!!
berichtje van Tosca, ontvangen op 13 January 2012
Hallo allemaal! Ik lees weer allemaal superlieve en gezellige berichtjes, dank jullie wel, daar word ik helemaal vrolijk van. Let nog wel even op: Als je iets voor een spreekbeurt wil vragen, moet je een mailtje sturen, dan kun je daarin je adres achterlaten. Ik zeg: Blijf lekker allemaal lezen! Daag!
berichtje van iris, ontvangen op 12 January 2012
hallo tosca! ik ga mijn boekbespreking houden over dummie de mummie maar ik heb een vraagje heeft u ook boekenleggers groetjes en hopelijk dat u dat heeeft wilt u dat dan opsturen voor 19 januari vriendelijke groeten iris
berichtje van Raoul, ontvangen op 12 January 2012
Hallo Tosca! ik had gistermiddag de wraak van knor gekregen die heb ik nu al uitgelezen. Tot de volgende keer Groetjes Raoul
berichtje van Jouke, ontvangen op 12 January 2012
Hoi Tosca! Ik vond het heel leuk gistermiddag! Vanmorgen mocht ik op school alles vertellen en laten zien. Mijn klasgenootjes waren heel trots op mij. En de juf was verbijsterd over de kaart...echt helemaal blij! Groetjes en tot de volgende keer, Jouke
berichtje van Thom, ontvangen op 11 January 2012
Het was een heel leuke dag vandaag. Ik ga morgen de kaart aan Juf geven.
berichtje van Rinke dingemans (8), ontvangen op 8 January 2012
Ghallo tosca Ik weet een goed beroep voor dummie hoe hij beroemt kan zijn en niet opvallen hij moet gewoon archeoloog worden! Goed he Ik kan echt niet wachten tot woensdag en mijn juf zegt dat ik donderdag alles over vertellen moet! Tot woensdag liefs Rinke
berichtje van noor, ontvangen op 5 January 2012
hoi heeft het boek juffrouw pots prijzen gewonnen
berichtje van victor, ontvangen op 30 December 2011
het zijn hele leuke boeken ik heb alles ook van andere series uit en ik kan niet wachten tot het volgende boek
berichtje van Noëmi Weijgerse, ontvangen op 22 December 2011
hoi zou u alsjeblieft een paar kleurplaten van dummie of van u op de site willen zetten? alvast bedankt groetjes noëmi
berichtje van Genele, ontvangen op 20 December 2011
Halloo tosca, IK vind uw boeken helemaal geweldig ik ben nu begonnen aan dat boek met die man die denkt dta hij een garnaal is XD heel leuk
berichtje van wesley , ontvangen op 20 December 2011
ben je dood of zo voor elly hees
berichtje van sjoerd, ontvangen op 15 December 2011
hoeveel boeken heeft u geschreven
berichtje van Fabian, ontvangen op 14 December 2011
hoe veel boeken heeft u gescheven van dummie de mummie.
berichtje van Chloé & Mams, ontvangen op 11 December 2011
Van harte gefeliciteerd!!! Wat toevallig, Chloé (8 groep5) is ook bezig met haar leeskring over de Wraak van Knor. Zoekend naar info hebben we deze site gevonden en wat blijkt, precies vandaag is Tosca Menten jarig!!! Bedankt voor deze leuke site en we wachten ook met volle spanning op De Wraak van Lorre.
berichtje van rosa smit (8), ontvangen op 11 December 2011
gefeliciteerd met je verjaardag ik ben net een spreekbeurt over je aan het maken liefs rosa
berichtje van Joris Bouman , ontvangen op 9 December 2011
U boeken zijn echt FUNNY.Heb heel erg zin in De wraak van Lorre. Joris
berichtje van Nienke, ontvangen op 3 December 2011
Ik heb een vraag hoeveel kost het om u naar mijn school te laten komen
berichtje van luuk, ontvangen op 29 November 2011
halo Dummie de mummie is super cool ik ben nu in deel 3 aan het lezen ik doe over een maand een boekbespreking hier wat vragen": 1.wat word u eerst volgende boek,of weet je dat nog niet 2.hoelang wilt u nog schrijven 3.info over elly hees
berichtje van Fabian, ontvangen op 26 November 2011
heeft u meer invoormatie over u en dummie de mummie.wordt dummie de mummie ook een tv progama. ik wil dat heel graag.
berichtje van Aniek, ontvangen op 25 November 2011
Hee Tosca Menten! Ik ben aniek van 8A uit meester Rick's klass! het is super gezellig daar! Maar ik had even een vraagje, want ik moet een interview doen voor school, met iemand die iets speciaal doet. Bijvoorbeeld goed is in dansen of zingen. Of Zoals u: Goed in Schrijvenn! Ik had namelijk een paar vragen bedacht voor u. En of u die zou willen beantwoorden! Ik moet het voor maandag afhebben. Ik zou het zeer op prijs stellen als u de vragen beantwoordd! Hier komen ze dannn... Vraag 1: Hoe ben je begonnen met schrijven? Vraag 2: Wat is het leukste boek dat je geschreven hebt? Vraag 3: Hoe begint u aan een boek? Vraag 4: Waar haalt u uw ideeën vandaan? Vraag 5: Bent u van plan nog zo'n serie te maken, zoals Dummie de Mummie? Vraag 6: Heeft u al een idee waar u het boekengeschenk over gaat schrijven? Vraag 7: Wist u al van kleins af aan dat u schrijfster wou/zou worden? Vraag 8: Is Elly Hees je vaste tekenares en Van Goor je vaste uitgever? En waarom die? Vraag 9: Hoe bent u op het idee gekomen om al die filmpjes te maken? Ik hoop dat u ze wil beantwoordenn! Lijkt me super leuk! Met vriendelijke groet, Aniek 8a bij meester rick!!!!
berichtje van max, ontvangen op 21 November 2011
ik vont het leuk
berichtje van Rose Weijers, ontvangen op 17 November 2011
Sorry ik bedoel kan je ook op een jongen leeftijd schrijver worden??Want ik wil ook zo net als jou schrijver worden en ik heb het zelfden humor als u Tosca Menten
berichtje van Rose Weijers, ontvangen op 17 November 2011
Hoi Tosca Menten ik heb een vraagje ik wil ook schrijvster worden kan je ook op een jong leefttijd??? Groetjes Rose Weijers
berichtje van Sanne, ontvangen op 16 November 2011
Lieve Tosca, ik doe nu al de 8e boekbespreking over een van jou boeken. Liefs Sanne
berichtje van Sanne , ontvangen op 16 November 2011
Lieve Tosca ik vind je boeken helemaal geweldig en vooral de collectie Dummie de mummie boeken. Liefs Sanne
berichtje van Ria, ontvangen op 16 November 2011
Hoi, Tosca Ik ben echt fan van jou boeken! ik doe mijn boekbespreking over het boek: Juffrouw Pots! ik vind het een SUUPPEERRR leuk boek! en er zit lekker veel humor in. In sommige stukjes was het ook heel spannend! ik heb ook de boeken gelezen: Top Piekepol en de schat van Kartoni, Juffrouw Pots en de verschikkelijke steen! die was echt spannend! ik let meestal niet wie de schrijfer is van het boek. Maar dit keer las ik het boek: juffrouw Pots, en toen dacht ik: Ik wil meer van deze boeken lezen! want het is echt een heel leuk boek! xxx Ria.
berichtje van marly iskander, ontvangen op 15 November 2011
hooi ♥ ik vind jou boeken ook heel leuk!! en mijn ouders komen uit egypte!! misschien ken je me nog... ik kkwam mett groep 6/7 naar jou in bibliotheek de kempen in heeze!!! wil je alsjeblieft iets naar mij terugsturen? xxx mij, marly dus ♥♥♥♥
berichtje van Stefanie, ontvangen op 12 November 2011
Je boek is zalig leuk en ik lees niet graag maar jouw boeken zijn fantaschtis !!! Grtjes stefanie
berichtje van vanity mijer, ontvangen op 7 November 2011
zing ;la la la wat is het een dag dage dage dage ddddddaaaaagggggeeeee na na
berichtje van vanity mijer, ontvangen op 7 November 2011
kan je geen daagen frij heben tog leuk
berichtje van vanity mijer, ontvangen op 7 November 2011
je kan ook een boek schrijfen over vuurwerk of ofer een meisje die gefolgt wort vanaavond aleen vanaavond
berichtje van Rosa, ontvangen op 6 November 2011
Je boeken zijn echt leuk!!
berichtje van mohamed, ontvangen op 5 November 2011
ik vind u boeken geweldig ik hou mijn boekbespreking er ook over
berichtje van shaila.kanhai, ontvangen op 5 November 2011
Hoi Tasca Mentn,ik vond het leuk om jou te ontmoeten ik hoop dat je het ook leuk vond . Gr.Shaila
berichtje van shaila, ontvangen op 4 November 2011
hoi Tascsa ik wou zegen dat ik het heel leuk vond om jou te ontmoeten
berichtje van Raquel Huybrechts, ontvangen op 4 November 2011
Lieve Tosca,Ik ben 2/11 bij je op bezoek geweest bij de boekenbeurs in Antwerpen. Je hebt voor mij 3 boeken van Dummie gesigneerd. Ik heb al veel in de boeken gelezen en ze zijn echt TOP ! Dank u wel !Van Raquel Huybrechts, Dahliastraat 30, 2160 Wommelgem, raquel@huybrechts.be
berichtje van rinke, ontvangen op 2 November 2011
heeft u ook plaatjes van dummie op de computer staan?
berichtje van zoey, ontvangen op 2 November 2011
ik ga een boekbespreking maken maar ik moet weten wanneer je dummie de mummie geschreven hebt groetjes zoey
berichtje van Rinke Dindemans, ontvangen op 1 November 2011
ghallo tosca mijn juf was super enthousiast toen ik het in de klas vertelde. tot elf januwari en veel plezier met boeken schrijven Rinke
berichtje van Joris Bouman, ontvangen op 31 October 2011
Hoi Tosca, Ik heb heel erg zin in het komende jaar. Ik ben namelijk u Ambassadeur.Groetjes
berichtje van John, ontvangen op 31 October 2011
He wat leuk, de burgemeester als Dummie (bij de filmpjes) !
berichtje van Yannick, ontvangen op 30 October 2011
hai tosca komt er een vierde deel van Dummie de Mummie?
berichtje van Caroline, ontvangen op 29 October 2011
ik doe een spreekbeurt over het boek de verschrikkelijke steen echt een tof boek wens me veel geluk heel veel groetjes Caroline
berichtje van m&m :peace:, ontvangen op 28 October 2011
Lieve Tosca ik vindt je boeken tof en weet je welke ik het tofste vindt:dummie de mummie en de gouden scarabee, dummie de mummie en de tombe van achnetoet,dummie de mummie en de sfinx van shakaba
berichtje van jort, ontvangen op 27 October 2011
tosca, ik vind het liedje heel leuk!!!!!!!
berichtje van ?, ontvangen op 27 October 2011
hallo mevrouw tosca menten ik hou maandag 31 okober een boekbespreking over dummie de mummie en de tombe van achnetoet en ik hoop dat ik een 10 haal groetjes . ?
berichtje van lucia, ontvangen op 25 October 2011
ik hou mijn boekbespreking over het boek operatie zeer ernstige ramp het is een super leuk boek mijn oude juf heeft de boeken van dummie de mummie ook voor gelezen uw boeken zijn echt heel leuk hoor ik hoop dat u nog veel meer van zulke boeken gaat maken groetjes lucia en nog veel succes met boeken maken
berichtje van zeg ik niet, ontvangen op 19 October 2011
juffrouw pots daar ga ik mijn boekbespreking over doen grappig boek
berichtje van sita, ontvangen op 15 October 2011
hallo tasca het was heel erg leuk vrijdag 14 oktober van de uitleg. dankszij uw wil ik nu ook schrijfster worden gr. Sita
berichtje van jorrit, ontvangen op 15 October 2011
het was echt super leuk
berichtje van toska uit de achterhoek, ontvangen op 14 October 2011
hallo tosca! ik vond het leuk zaterdag 8oktober in culemborg. ik ben op bladzijde 240 en het boek is super grappig!!!!!!!!!!!!!!!!!! groetjes van toska voor tosca
berichtje van burak, ontvangen op 13 October 2011
e tosca menten herken ij mij burak van 7a van de oscarromeroschool e dummie de mummie deel 3 is echt super leuk ik ben een vendt van dummie de mummie
berichtje van famke lisa, ontvangen op 13 October 2011
Hoi tosca, u was laatst bij ons op school. Dat was super leuk. Toen u zei dat u moest plassen,lag de hele klas in een deuk. Ik vindt u boeken supercool.Niemand in onze klas had ooit van u gehoord behalve ik. Ik hoop dat u nog veel leuke boeken gaat maken. groetjes famke lisa p.s het is lekker om in de poep te staan he?
berichtje van jitske , ontvangen op 12 October 2011
Tosca, Bedankt voor de geweldige middag bij boekhandel Los. Het was weer een groot succes. We zien je graag weer volgend jaar. Groetjes van alle collega's
berichtje van nihad, ontvangen op 10 October 2011
ik vind jou boeken heel erg leuk
berichtje van talha, ontvangen op 8 October 2011
hallo ik ben talha van de obs roets je was daar langs gekomen weet je dat nog ma ik vind jou boekjes heel mooi
berichtje van christianne, ontvangen op 7 October 2011
hallo tosca ik vind de boeken van dummie echt heel LEUK mijn meester (meester rick uit zeist) leest ze voor. bij elk grappige stukje moet ik hard lachen. meester rick vertelt heel veel over u . ik kijk er naar uit dat u komt.
berichtje van Bo, ontvangen op 6 October 2011
Hey je was echt leuk. op de school o.b.s de Ammers de voorstelling was leuk
berichtje van liesl, ontvangen op 6 October 2011
hallo tosca Vond het super leuk dat u er was. Het was een super leuke dag. Hoop dat ik u nog een keer zie. Mijn leukste boek is De wraak van Knor. Nog veel geluk met u boeken. groetjes liesl groep 7/8 meisje met het blonden haar achtering met het gestreepte shirt blauw grijs
berichtje van nourhane, ontvangen op 6 October 2011
uw boeken zjin leuk ik vont ze heel leuk groeten van nourhane xxxxxxxxx tot ziens doeg
berichtje van Levy, ontvangen op 5 October 2011
hi tosca menten hoe lang doet boeken schrijven groetjes levy tissen@hotmail.com
berichtje van Meysae, ontvangen op 5 October 2011
Het vervolg Nee wtf, dat kan niet, je moeder gaat nooit met zulke zooi om, nee dat weet ik, maar wat ma nu bezielt weet ik echt niet. TOET TOET! Hé was dat tegen ons, of eh wat, het raam gaat open. Liefe Lola, ik ga naar het café met Sjoerd, is dat goed? Hier is wat geld haar maar wat frietjes voor het avond eten, en ga maar bij Amber of Latifa ofzo spelen, is dat goed? Maar maar mam? WAAROM GA JE NIET TERUG NAAR PAPA!! Ik hou niet meer van hem, en hij niet van mij, zo is het nou eenmaal. We hebben het samen besloten en er is geen terugweg meer schatje. Mama, sinds je bent gescheiden met papa , neem je iedere keer een nieuwe vriend mee naar huis. Ik ben het zat om iedere keer een andere man thuis te zien, een weetje al helemaal die ene SJOERD! , Mam gaf haar een klap, en Lola viel op de grond, Lola wordt wakker, ze is thuis, haar moeder veegt het bloed af, lola? Gaat het met je? Ze ziet alles wazig Vondt u het leuk, het is een vervolg
berichtje van Meysae, ontvangen op 5 October 2011
Lola, gaat naar buiten, weer hetzelfde verhaal schoenen aan veters strikken, onder weg je brood opeten, nee mam heeft nooit tijd voor me, ze heeft een nieuwe vriend , sjoerd. Die stomme sjoerd, de 500e vriend van mama, ik wou dat mam en pap weer bij elkaar kwamen, heyy! , Lola schrikt zicht rot, oefff het is Fadila, wat zie je eruit!! Ja ik weet het, mam had weer geen tijd voor me.. Nou ehh, hier moet je echt iets aan doen hoor Looltje! Je hebt dit niet verdient dat er steeds een onbekende man thuiskomt. Lola zucht, nu is het geen normale man, deze keer is het Sjoerd, die ene man van de supermarkt weet je nog? Omg, nee? Ik ben nog bezig hoe is het xx Meysae groep 7c school oost Boz
berichtje van Meysae, ontvangen op 5 October 2011
U B E N T AWESOME MANNN , mag ik de derde dummie de mummie, u heeft me laten schrijven op dees site tijdens mijn tijd, dus echt bijzonder, dankjewel u heeft mijn passie voor lezen, omhoog getrokken!
berichtje van Lana, ontvangen op 5 October 2011
Wanneer komt u boek ookalweer uit? Ik ben het vergeten, en ohja u bent de beste kinderboeken schrijver xx LANA
berichtje van Simone, ontvangen op 4 October 2011
Uw boeken zijn geweldig!!!! Ik heb m`n boekbespreking over juffrouw pots gehouden. Mijn juf heeft nu heel veel boeken van uw!!! XXX Simone
berichtje van sophie, ontvangen op 4 October 2011
heey tosca u boeken zijn echt geweldig je bent op basischool `t ven geweest u was geweldig!!!!!!!!!!!!!1 groetjes en kusjes sophie:-) super!!!!!!! held!!!!!!!!!!
berichtje van druppel, ontvangen op 4 October 2011
hallo tosca hoe gaat het met u. u boeken zijn heel leuk bijvoorbeeld het boek van dummie de mummie groetjes van xxx druppel
berichtje van vvgnn,, ontvangen op 3 October 2011
,bjvhhjv,
berichtje van Senna, ontvangen op 2 October 2011
Heey tosca alles goed?? je boeken zijn echt leuk!!:) ik heb bijna al je boekn uit dummie de mummie .!!:) En juffrouw pots ook over kaya en simon en die bloem van kaya en over die winterslaap en over de dief juffrouw pots kei gaaf. Blijf zo door gaan tosca menten kan je me tom piekepol en de schat van kartoni sturen:melisstokelaan 2210 2541gk groetjes Sennna als je het boek niet kan sturen begrijp ik dat. doeii veel groetjes mvg Senna
berichtje van olaf, ontvangen op 2 October 2011
hoi tosca ik vind jou boekken erg leuk maar ik heb een vraagje hoe heet je zus en je zusje
berichtje van senna, ontvangen op 1 October 2011
Heey tosca bedankt voor je paket met de brief ebn boekenlegers Een pooster dankjewel super lief nag ik bton tom piekepol en de schaT van kartoni pleaseee ik heb al je boeken uit behalve die ik woon in de nel nel melisstokelaan 2210 2541gk alS het niet kan snap ik dat groeteb seb senna je grroooootttssstee fan hihi doei ifijne dag verdeer
berichtje van olaf, ontvangen op 1 October 2011
hoi tosca ik vind jou boekken erg leuk maar ik heb een vraagje hoe heet je zus
berichtje van Senna, ontvangen op 28 September 2011
Hoi Tosca Menten ik ben je grootste fan ik heb al je boeken uit juffrouw pots is tot nu toe het leukst over kata en simon die bloem en die winterslaap echt gaaf en uiteinelijk wordt de dief gepakt en ligt kaya in het ziekenhuis en simon maar wel heel dapper ik heb echt al je boeken uit BEHALVE ::tom piekepol en de schat van kartoni ik wil die uit de bibliotheek maar hij is altijd uitgeleend zou uw hem gratis astublieft op kunnen sturen en ik snap als dat niet kan ik begrijp het dan helemaal mijn adres is melisstokelaan 2210 2541gk please please please please please kutn u hem opsturen als het niet kan ik begrijp het:( met vriendelijk groet je grootste fan Senna
berichtje van boris,joost,myrthe en romy, ontvangen op 21 September 2011
hoi Tosca menten, wij hebben van school een opdracht gekregen om een schrijvers promotie te doen.wij hebben voor jouw gekozen! wij hebben deze boeken gekozen: boris:dummie de mummie en de sfinx van shakaba. mening: super leuk en spannend boek!! joost:Tom piekebol en de schat van kartonie Mening:leuk boek. myrthe:Operatie zeer ernstig ramp Mening:heel grappig en leuk boek Romy:mijn boek is juffrouw pots mening:ik vind het een heel leuk boek en ik wil nog meer van uw boeken lezen. wij hopen dat u kunt komen wij moeten het op 11 oktober doen en het is op de Ru Paresingel 1 mariaschool pijnacker.
berichtje van Irene , ontvangen op 18 September 2011
Hoi Tosca, je bent bij ons in de klas geweest en hebt daar een gedicht voorgelezen over Jan. Je vertelde dat je daarmee bezig was en dat dit ook als boek zou komen. Er is nog niets over te vinden, maar wij willen graag weten wanneer dit boek uitkomt. Weet je daar iets van? Alvast bedankt, Irene
berichtje van Eleonore, ontvangen op 18 September 2011
Hallo tosca menten ik moet praten op school over ons idool en ik ga over jou praten en we moeten weten hoe oud je bent kan je mij daar op antwoorden a.u.b.
berichtje van jalke , ontvangen op 18 September 2011
ik hou mijn boekbespreking over de verschrikkelijke steen. en op 8 oktober ga ik je zien in culemborg doei doei jalke
berichtje van Ryvka, ontvangen op 9 September 2011
hoi Tosca, ik heb al 2 boeken van u gelezen en ik vond ze super grappig.Dit zijn ze Dummy de mummy deel een en De versrikelijke steen.En ik ga een boekbespreking doen over De versrikelijke steen. groetjes Rijvka
berichtje van isabelle, ontvangen op 9 September 2011
dummie de mummie is echt een super boek ik zit bij meester rik in de klas die ken je wel toch
berichtje van Tosca, ontvangen op 8 September 2011
Hallo allemaal! Wat een superleuke, lieve berichtjes lees ik weer. Dank je wel! Ik word daar altijd weer heel blij van. En geen zorgen, ik schrijf nog wel even door, want ik heb nog heel veel ideeen! Op al jullie vragen kun je misschien antwoord vinden ergens op deze site. En als dat niet lukt, kun je beter even een mailtje sturen, dat kan ook via deze site. Heel veel plezier bij het lezen van alle leuke boeken die je maar kunt vinden, en natuurlijk heel veel succes bij al jullie boekbesprekingen! Daag! Tosca
berichtje van nienke, ontvangen op 6 September 2011
hallo Tosca ik doe mijn boekbespreking over operatie zeer ernstige ramp. het is een super gaaf boek.jou boek is vet gaaf.ik heb een paar vraagjes. hoelang schrijft u boeken? waarom bent u schrijver geworden? komt er weer een nieuw boek? ik hoop dat ik er gouw antwoordt op krijg. groetjes nienke
berichtje van djerrin, ontvangen op 30 August 2011
dat liedje egipte is mijn land is cool
berichtje van Isabella, ontvangen op 9 August 2011
lieve tosca menten u bent mijn lievelingsschrijver.ik ben isabella en ben 8 jaar.zelf schrijf ik ook verhalen. u schrijft zo grappig. daarom schrijf ik ook grappig.mijn lievelinsboek is de wraak van knor. liefs Isabella.ps schrijft u me terug? dat zal ik superleuk vinden.
berichtje van Rosa Zweepe, ontvangen op 30 July 2011
Hallo, Tosca. Je boeken zijn echt leuk! :) Ik heb ze bijna allemaal gelezen. Sommige heb ik dubbel gelezen, maar ze blijven leuk. Vooral Dummie de Mummie :). Ik hoop dat er meer delen komen. De vraak van knor vind ik ook een heel leuk boek en grappig. Juffrouw Pots vind ik ook grappig. Onze juf had hem een keertje voor gelezen en toen vond ik hem zo leuk dat ik hem opnieuw ging lezen. :) Ik hoop dat je nog veel meer boeken gaat schrijven. :) Groetjes, Rosa
berichtje van Simone Schuurman, ontvangen op 24 July 2011
Hoi, Tosca. Ik was aan het typen op GOOGLE en toen typte ik mijn em@il adres en toen kreeg ik dit,,Haha MELIG! xxx Simone
berichtje van Rick en Berthilde van de Comeniusschool in Zeist, je weet wel... De leukste waar je geweest bent en taart mag komen eten..., ontvangen op 30 June 2011
Francine Oomen is STOM!!!!!!!!! SIRSARRRRRRRRR!!!!! Tos is de beste!!!
berichtje van marit , ontvangen op 28 June 2011
ik heb morgen een high tea met jou ik heb er veel zin in, tot morgen!!!
berichtje van Bianca , ontvangen op 22 June 2011
Ik ben erg benieuwd naar deel3 van dummie de mummie. daar hou ik mijn boekbespreking over. Ik zou graag een keer een intervieuw houden -xxx- Bianca
berichtje van aaron, ontvangen op 22 June 2011
hoi tosca menten. ik ben aaron en ik hou een boekbespreking over jou boek operatie zeer ernstige ramp. het is een super grappig boek.ik doe houd mijn boekbespreking op vrijdag 24 juni 2011. wens me veel succes!
berichtje van inge, ontvangen op 22 June 2011
hoi Tosca Menten. Jij bent echt een leuke schrijfster ik wacht op de volgende delen van dummie de mummie!!! XXXX
berichtje van Yolanthe , ontvangen op 21 June 2011
heey, toscamenten jij bent een leuke schrijfster ik heb dummie de mummie al gelezen en knor
berichtje van wesley sneijder , ontvangen op 21 June 2011
hey,toscamenten u bent een leuke schrijfster.
berichtje van robin van persiieeeeeee., ontvangen op 21 June 2011
hoi, u bent een leuke schrijfster
berichtje van debbie groep 7 burcht-rietheim, ontvangen op 16 June 2011
ik vond het heel erg leuk dat uw op bezoek kwam!!!
berichtje van sannetje, ontvangen op 15 June 2011
hee buuv gefeliciteerd met je nieuwste pris!
berichtje van Joep wilmink, 10 jaar, ontvangen op 14 June 2011
ik ga morgen mijn boek bespreking over dummie de mummie en de gouden scarabee groetekes Joep
berichtje van Joep Wilmink,10 jaar , ontvangen op 13 June 2011
He Tosca! gefeliciteerd! ik heb je boe k dummie de mummie en de gouden scarabee gelezen en ik vond hem heeeeeeeeeel erg leuk groetjes en veel plezier Joep Wilmink
berichtje van Tante Mathilde, ontvangen op 8 June 2011
Hoeraaaa! Alweer genomineerd voor de kinderjury! Van harte gefeliciteerd hoor! Ik duim dat je gaat winnen.
berichtje van Anne Panne, 10 jaar, ontvangen op 6 June 2011
hey Tosca, ik vindt jou boeken super vet en grappig!!!!!!!!!!!!! ik vindt jou leukste boek toch echt Dummie de Mummie en de gouden scarabee! nu maar hopen dat ik voor Sinterklaas de tombe van Achtnetoet krijg! ik hou mijn boekbespreking dan ook over Dummie de mummie deel 1! PS. Elly hees tekeningen zijn echt super! groetjes, Anne
berichtje van Koekepan, ontvangen op 2 June 2011
Hey Tosca, ik vind jou boeken super leuk, zo leuk dat ik ze al bijna allemaal heb gelezen, ik ben nou bezig in Dummie de Mummie deel 2, en daarna hoef ik alleen nog Operatie Zeer Ernstige Ramp te lezen. Ik wil je even bedanken dat jij al die mooie verhalen hebt opgeschreven, want vandaag heb ik niet zo veel te doen... Of eigenlijk wel: Dummie de Mummie uitlezen!
berichtje van lowie ghijs, 8 jaar, ontvangen op 29 May 2011
ik las niet zo graag maar ik kreeg van mijn oma de verschrikkelijke steen en ik heb het in 3 dagen uitgelezen, zo gek en leuk vond ik het. ik ga al jouw boeken lezen! ik schrijf zelf ook soms verhaaltjes.schrijf zo voort.vele groetjes van lowie
berichtje van Thomas , ontvangen op 26 May 2011
Hallo Tosca Menten, Ik vond het hartstikke leuk dat u in de bibliotheek van Hazerswoude was. Ik ga zeker weten al uw boeken kopen en ze honderd keer lezen.
berichtje van wieke, ontvangen op 26 May 2011
hoi tosca, ik vond het vanmiddag super...!!! ik hoop dat je ooit een boek gaat maken met kinderen in de hoofdrol. groetjes wieke
berichtje van Sophie, ontvangen op 26 May 2011
Hallo Tosca Menten! Ik vind uw boeken zo leuk! Onze hele klas leest nu Juffrouw Pots! Het is zo grappig! ik mag natuurlijk niet door de hele klas heen gieren (maar wat ik eigenlijk wel wil doen) omdat iedereen stilletjes zit te lezen. Ik ga u strakjes ontmoetten in de bibliotheek Floriande! Dan kom ik met de hele klas u bezoeken. Ik denk dat het heel gezellig gaat worden! Groetjes, Sophie
berichtje van Rachel, ontvangen op 26 May 2011
Hallo Tosca Menten!! ik ben het weer Rachel!! ik ga u zo ontmoeten bij de bieb in Floriande, Tot zo!!!!
berichtje van Isabelle en Cédric, ontvangen op 26 May 2011
Hoi Tosca, Gefeliciteerd dat Dummy de mummie in Belgie een prijs heeft gewonnen. We hebben gezien dat dummy heel blij was.Komt er nog een avontuur? groetjes
berichtje van bruno, ontvangen op 26 May 2011
ik was er niet :(
berichtje van ylse, ontvangen op 25 May 2011
het was gezellig in de klas met joou gr ylse 6b meester martij
berichtje van Amerika11, ontvangen op 22 May 2011
Tosca je bent mij lievelings schrijfster zou er nog een boek nr.4 komen hopenlijk nou tosca ga zo door ps. Zou u willen reageren astublieft beste schrijvers van de wereld kijk maar uit tosca menten komt eraan !
berichtje van coolboy, ontvangen op 19 May 2011
hoi tosca menten leuk dat je bij ons langs kwam iedereen moest op jou stemmen van de juf
berichtje van nikolai, ontvangen op 18 May 2011
hoi tosca leuk dat je op onzen klas bent geweest grt nikolai van de twickel 6b groep van meester martijn
berichtje van lee-ann & wieke, ontvangen op 18 May 2011
hoi tosca menten,onze klas vindt u een hele leuke schrijster.We kunnen niet w8ten tot dat we u onmoeten in biebliotheek floriande en we zijn heel blij u te ontmoeten tot volgende week donderdag, wij hopen dat u onze klas ook leuk vindt ???
berichtje van tharaga , ontvangen op 18 May 2011
hoi tosca menten hoe gaat het? ik ben zo zenuwachtig om u te ontmoeten Ik heb al een paar boeken gelezen en die zijn dummie de mummie en juffrouw pots ze zijn heel leuk ik ga zoiezo een handtekening vragen aan u ik kom met onze school(de bosrank) op 26 mei naar de bibliotheek en hopelijk komen er nog nieuwe boeken!!! jippie!!!!!!!!!!!!
berichtje van Rachel, ontvangen op 18 May 2011
Hallo Tosca!! Ik kom van bassischool de bosrank en ik ga uw ook ontmoeten op donderdag 26 mei!!! ik kan niet wachten :) we zijn nu juffrouw pots aan het lezen voor de rode draad. Doeii!!
berichtje van Edwin, ontvangen op 18 May 2011
Hi ik kom 26 mei naar u toe tot dan dan denk ik¿¿¿¿¿??¿¿
berichtje van Sophie, ontvangen op 18 May 2011
Hallo Tosca Menten, Ik kan niet wachten om u te ontmoeten op 26 mei! ik zit op De Bosrank en ik vind u boeken hartstikke leuk! ik wou u nu alvast een vraagje stellen, wat vind u van uzelf het leukste boek? Doei! Tot 26 mei!
berichtje van Thomas Jeroen Verduin, ontvangen op 18 May 2011
hallo ik ben Thomas en ik ga veel vragen stellen,
berichtje van sofie,melanie, aya, ontvangen op 18 May 2011
hallo, ik en mijn klas gaan volgende week donderdag naar de bieb in floriande in hoofddorp. en dan gaan we u ontmoeten. groetjes aya, sofie, melanie
berichtje van Aya, ontvangen op 18 May 2011
Ik en mijn klas komen volgende week naar de bieb in Floriande in Hoofddorp en dan ontmoeten we u.
berichtje van Bas v.d. wollenderg, ontvangen op 18 May 2011
welke boeken hebben prijzen gewonnen?
berichtje van lisa vogelaar, ontvangen op 17 May 2011
hoi Tosca Menten u bend maandag 16 mei bij mij in de klas geweest. Het boek Vieze Lieze lijkt me heel leuk. Groetjes Lisa.
berichtje van Sacha, ontvangen op 17 May 2011
hallo u was bij ons op school : twickel ik zit bij meester martijn ! komt er ook een boek over : sport bijvoorbeeld : basketbal of hockey of voetbal dat lijkt me leuk !
berichtje van lisa Vogelaar, ontvangen op 16 May 2011
hoi Tosca komt er nog een vervolg van juffrouw pots? De wraak van knor vond ik heeeeeeeeeeeel leuk groetjes Lisa
berichtje van aurora baltus, ontvangen op 16 May 2011
hoi tosca, u was een tijdje geleden bij mij in de klas geweest.en vertelde over allerlei boeken.zoals bijv. de wraak van knor,dummie de mummie en nog veel meer!!!dummie de mummie deel 1en2 heb ik nu ook gelezen.en op school ben ik bijna op het eind van juffrouw pots. het is echt een leuk boek!verder heb ik nog geen boeken van u gelezen maar ben dat wel van plan!!! groetjes aurora baltus
berichtje van nika, ontvangen op 16 May 2011
Hallo, Tosca Menten! U was vandaag bij mij in de klas, op Twickel. Uw boeken zijn gewoon te gek! Toen u vertelde over de verschrikkelijke toversteen, was is gelijk hééél nieuwsgierig! U zei ook dat je houd van boeken die niet zo goed aflopen, en daar was ik het helemaal met u eens! Ik bedoel, altijd die suffe verhaaltjes van dat iedereen elkaar weer tegekomt enzo.... Maar u bent anders! Want u gaat schrijven over een papagaai hoorde ik! Getitelt: De wraak van Lorre! Ja dat weet ik nog! U boeken ga ik altijd kopen. Want er komt ook een Dummie de Mummie deel 3 zei u. Die zou ik graag willen kopen! En u zei ook dat er nog een Dummie de Mummie deel 4 zou komen omdat Dummie nog steeds in Nederland is! En u heeft gewoon uw handtekening in mijn boeken gezet! Door u lees ik graag boeken. Wist u trouwens dat ik zelf ook boeken type op de computer? Echt waar! Maar hoe goed mijn boeken zijn, uw boeken zijn altijd het beste!
berichtje van rona , ontvangen op 16 May 2011
hoi tosca menten ik ben de alen grootste ven van jou ik hep alen boeken al gelesen gr rona
berichtje van rona en lizzy , ontvangen op 16 May 2011
hoi wij vinden jou boeken echt te gek je bent bij ons op school ge komen op de twikel wij heben heel wat intersanten dingen gehoort dus wij vinden u heel goed in schrijven en wij wilen heel graag een berichtje trug gr rona en lizzy
berichtje van chaima, ontvangen op 12 May 2011
hee tosca je schrijft echt leuke boeken ik heb juffrouw pots en die is echt super leuk nou doeiiiiii
berichtje van britt akkermans, ontvangen op 12 May 2011
hoi tosca menten u had pasgeleden naar mij gestuurd maar ik had ook wat terug gestuurd maar volgens mij is die niet aan gekomen mijn e-mail aderes is brittemeis@hotmail.com met vriendelijke groetjes britt akker mans van de hoogakker uit breda
berichtje van Youri Abma, ontvangen op 9 May 2011
Hoi Tosca, ik vind de boeken van Dummie de mummie helemaal geweldig en ben blij dat er nu weer een nieuw deel is. Ik kan nit wachten om die ook te gaan lezen. Deze week ga ik een boekverslag over Dummie de mummie het eerste deel doen. Al jouw boeken vinden mijn moeder en ik erg leuk. Juffrouw Pots was ook geweldig en operatie zeer ernstige ramp ook. De wraak van Knor heb ik nog niet gelezen, die ga ik ook eens opzoeken.
berichtje van Rosa, Sandra en Emelie, ontvangen op 4 May 2011
Wij vinden boeken van Tosca Menten echt heel leuk om te lezen.......... en ze zijn ook allemaal even leuk!!!!!!!
berichtje van damon Hooijkaas, ontvangen op 3 May 2011
Hoi Tosca, zou ik voor mijn boekenbeurt mogen weten in welke plaats je geboren bent? Dank je wel en je schrijft coole boeken
berichtje van wouter, ontvangen op 1 May 2011
Hoi Tosca, Ik ben Wouter, 18 jaar en slechtziend. Jouw boeken kan ik niet zelf lezen, maar sinds we de operatie ZER en Tom Piekepol hebben ontdekt, luister ik ze heel vaak. Mijn vraag aan jou is: Wil je ALLE boeken voorlezen a.u.b.? Zoals jij dat kan, kan niemand dat! Wij liggen vaak met z'n allen in een deuk om de fantastische sounds die je laat horen. Groetjes, Wouter.
berichtje van klas wolkenblauw 5, ontvangen op 28 April 2011
hallo tosca wij vinden jou boeken super leuk gr van lizet jasmijn niels milan marissa boyd jannick tim quinty rana jeffrey ricardo jake giovani wendy eric mattijs en anja mulder dddddddddddddoei
berichtje van milan, ontvangen op 28 April 2011
ik vind het tofe boeken tosca ik ben soort schijfer... messien kan u een schijfer gebr uiken groetjes ik zit bij juf anja in de klas die kunt u wel anja mulder groetje milan
berichtje van manon, ontvangen op 28 April 2011
hallo tosca ik vind je een hele goede en leuke schrijver, ik heb al twee boeken van u gelezen: jufrouw pots en nou ben ik tom piekepol en de schat van antoni aan het lezen. ik schrijf elf ook wel een om mijn hooft leeg te maken en ik vind het tof dat ik een brief naar u kan sturen gr. manon
berichtje van Mart, ontvangen op 27 April 2011
Ik was een heel goed raadsel vergeten op te schrijven. Hier komt het raadsel alsnog: Waar zit de meeste vis? het antwoord staat onderaan het bericht. Tussen de kop en de staart! Hahahahahaha! Ik heb ook nog een goeie moppensite: www.wenm.tk, of www.everyoneweb.com/wenm! Groetjes van Mart!
berichtje van Mart, ontvangen op 27 April 2011
Hé Jan, waarom schrijf je hetzelfde bericht als mij? Ik vind dat niet leuk, hoor!! Ophouden! Jij hebt zeker ook het bericht van Rowan Kee gekopieert hè? Nou? Zeg op!
berichtje van Jan, ontvangen op 27 April 2011
Hoi Tosca, Ik heb vandaag mijn spreekbeurt gedaan over auto`s. Ik heb een Goed-Zeer Goed gekregen. Ik heb al een keer geschreven dat ik het leuk vind om in mijn verhaalschrift te schrijven, maar ik ben er ook heel goed in! EN NU MAG IK VAN JUF EEN BOEK SCHRIJVEN!!! Leuk hè? Maar ik wil geen concurrent worden, hoor! Weet je waarom niet? Omdat jij toch beter bent! Ik schrijf een boek over Draken. Het heet Drakenland. Maar nog even over dat concurrent-gedoe hè. Ik heb daar een oplossing voor. Lees goed: ik koop jouw boeken, en jij de mijne!!! Goed bedacht van mij! Ik heb ook nog een vraag. Wat wanneer komt het volgende deel van Dummie de Mummie? Of komt die niet? Want je moet nog wel heeeeeeeel lang door gaan met schrijven, hoor! Nou, nog een fijne dag! Groetjes van Jan
berichtje van Anoniem, ontvangen op 27 April 2011
Wie heeft onderstaand bericht gescreven? Naam:rowan keeBerichtje:hallo ik ben rowan kee beste tosca menten ik vind uw boeken echt geweldig en ik ben uw grootste fan ik heb bijna al uw boeken en ik vind het heel leuk als u er nog meer zou maken p.s.ik ben de neef van freek mol die heeft ook een keer een keer een bericht gestuurd
berichtje van Mart, ontvangen op 27 April 2011
Hoi Tosca, Ik heb vandaag mijn spreekbeurt gedaan over Scouting. Ik heb een Goed-Zeer Goed gekregen. Ik heb al een keer geschreven dat ik het leuk vind om in mijn verhaalschrift te schrijven, maar ik ben er ook heel goed in! EN NU MAG IK VAN JUF EEN BOEK SCHRIJVEN!!! Leuk hè? Maar ik wil geen concurrent worden, hoor! Weet je waarom niet? Omdat jij toch beter bent! Ik schrijf een boek over Draken. Het heet Drakenland. Maar nog even over dat concurrent-gedoe hè. Ik heb daar een oplossing voor. Lees goed: ik koop jouw boeken, en jij de mijne!!! Goed bedacht van mij! Ik heb ook nog een vraag. Wat wanneer komt het volgende deel van Dummie de Mummie? Of komt die niet? Want je moet nog wel heeeeeeeel lang door gaan met schrijven, hoor! Nou, nog een fijne dag! Groetjes van Mart
berichtje van Iris, ontvangen op 24 April 2011
Jij bent laatst bij ons in de klas geweest de weebosch. Dat was super leuk en ik heb op jou gestemt !
berichtje van de leukste meid van de wereld, ontvangen op 22 April 2011
ik heb gisteren dummie de mummie uit gelezen. super leuk maar soms heel zielig heb e van moeten huilen groetjessszzzzzz de leukste meid van de wereld
berichtje van pleun doomen, ontvangen op 21 April 2011
hallo tosca menten ik vond het heel leuk dat u er vanocht was ik hoop dat nog een keer komt groetjes pleun 6/7 de blokkendoos
berichtje van Manosch, ontvangen op 21 April 2011
Jo. Tosca je was bij mij op school echt tof. Ik ga zeker jou boeken lezen. Nu ga ik liedjes luisteren. Gr Manosch
berichtje van Sanne, ontvangen op 21 April 2011
hey je was vandaag bij ons in de klas blokkendoos ik zat in groep 6a
berichtje van vache, ontvangen op 21 April 2011
leuk dat je vandaag langs bent geweest ik ga zeker dummie de mummie lezen allemaal en trouwens ik heb op knor en dummie de mummie achtetoet gestemd jij word zeker eerste!!! en trouwens je was wel druk! haahahahahah!!
berichtje van morris, ontvangen op 21 April 2011
het was leuk gisteren
berichtje van eline, ontvangen op 21 April 2011
Hoi Tosca Menten! Leuk dat je vandaag bij ons op school kwam om over uw boeken te vertellen! Jammer dat wij(groep 6a) naar het muziekproject moesten gr. eline
berichtje van de onbekende, ontvangen op 21 April 2011
hoi leuk dat je boeken schrijft
berichtje van Gijs, ontvangen op 21 April 2011
Hoi Tosca, leuk dat je vandaag bij ons op bezoek bent geweest! Ik heb op knor en dummie gestemd. Ik hoop dat je in de "top 1"beland. Ik ga dummie ook lezen omdat dat boek me nu wel grappig lijkt. Groetjes Gijs van b.s. de blokkendoos loon op zand groep 6a/7a
berichtje van virge, ontvangen op 21 April 2011
ik vond het leuk dat je er was je was erg druk en grappig
berichtje van Bodie, ontvangen op 21 April 2011
Hoi Tosca leuk u komt vandaag bij mij op school. DE BLOKKENDOOS. Zie u straks groetjes Bodie
berichtje van luca, ontvangen op 21 April 2011
juffrouw pots is echt heel leuk ik heb hem bijna uit
berichtje van Jolande van der Pol, ontvangen op 20 April 2011
Hoi Tosca, vanmiddag kwamen er een heel stel kinderen in de bibliotheek die vanmorgen genoten hebben van jouw bezoek! Er waren zelfs enkele kinderen die inderdaad gingen stemmen op Dummie de Mummie! Goed werk verricht dus! Ik zelf vond het ook heel leuk en hoop je nog eens te ontmoeten. Hartelijke groeten van Jolande
berichtje van de leukst meid van de wereld, ontvangen op 20 April 2011
de boeken van tosca menten zijn echt zo leuk zeker dummie de mummie en de wraak van knor groetjesssssssssszzzzzzzz de leukste meid van de wereld
berichtje van Kees, ontvangen op 20 April 2011
Dummie is geweldig!!!!
berichtje van joalien, ontvangen op 17 April 2011
yiiiiiiiiiii ik lees eigelijk ni veel maar je schrijft echt toffe boeken !
berichtje van Nick, ontvangen op 17 April 2011
Je schrijft heel leuke boeken!! zoals: Dummie de mummie en De verschrikkelijke steen. Die boeken waren echt leuk!! groetjes Nick
berichtje van rowan kee, ontvangen op 14 April 2011
hallo ik ben rowan kee beste tosca menten ik vind uw boeken echt geweldig en ik ben uw grootste fan ik heb bijna al uw boeken en ik vind het heel leuk als u er nog meer zou maken p.s.ik ben de neef van freek mol die heeft ook een keer een keer een bericht gestuurd
berichtje van yasmine, ontvangen op 13 April 2011
toscamenten ik vond het echtleukdat weje moechten ontmoetenmet onzeschool toen ik je zag bonkte me hartharder je bent de aller aller beste schijfstervan de helen wereld
berichtje van pieter, ontvangen op 11 April 2011
ik vind zeer ernstige ramp heel leuk maar ik vond het heel leuk dat je bij ons op school was
berichtje van nancy, ontvangen op 11 April 2011
Ja je was vandaag bij ons op school was zo leeuk !, je was kei gezellig, en praten maar dooor, je maakten de heletijd grapjes, je bent een super gezellige vrouw. en eeeeeeeen supeeeer goeiee schrijfster !!!! ik heb 2 of 3 handtekeningen van je !!!!, ik heb de poster al op me kamer !!, maaaar ik vind je super lieef. !! Doeeeeei xxx groetjeess
berichtje van Ellen, ontvangen op 11 April 2011
Je was vandaag bij ons op school,IK VOND HET ZO LEUK. Ik heb 3 keer je handtekening ;P JEEUJ Je was zo leuk in vertellen en al je had zelfs te weinig tijd :( dat was erg jammer en ik was een van die 2 kinderen met die zelfgemaakt boeken ik was dat meisej met die bruine haren en ik had de titel Hoe overleef ik mijn gekke buurman :p Daag
berichtje van 5jujhjcxhkssl, ontvangen op 11 April 2011
ha tosca ik vind je een leuke schrijver
berichtje van eva, ontvangen op 11 April 2011
hoi ik vind jufrouw pots echt een leuk boek. ik hoop dat je nog heel lang door gaat met schrijven. nu ga ik het boek operatie zeer ernstige ramp lezen ik hoop dat het een leuk boek is. maar ik denk het wel
berichtje van chaima, ontvangen op 10 April 2011
juffrouw pots is echt een super leuk boek
berichtje van iris, ontvangen op 9 April 2011
heey tosca ik hoop dat je verder gaat. maar een vraag schrijf je ook grote mensen boeken of eeen beetje sireuze
berichtje van Angelique Aalders, ontvangen op 8 April 2011
hoi Tosca, ik heb het boek Kereltje Kareltje gelezen en ik het een superleuk boek en daarom had ik hem in een avond uit. groetjes Angelique en tot 18 april
berichtje van Anouk Liebregts, ontvangen op 8 April 2011
Ik snap nog steeds niks van het stemmen.
berichtje van Loek, ontvangen op 6 April 2011
Hoi, ik vindt dummie de mummie het leukst van alles denk ik.
berichtje van maaike, ontvangen op 6 April 2011
tosca ik vind je boeken heel erg leuk zeker dummie de mummie!!!
berichtje van maaike, ontvangen op 6 April 2011
hallo tosca ik vind je boeken heel erg leuk en heel erg bedankt dat je bij ons op school wil komen!!!
berichtje van Kaat, ontvangen op 6 April 2011
Ik heb voorig jaar een boekbespreking gedaan van Dummie de mummie ik vind het egt een toff boek en dit jaar van Operatie zeer ernstige ramp en ze ging egt goed ik zit nu in het zesde leerjaar ik ga vandaag een boek bestellen van jou jufrouw pots hevb ik ook al ik ga vandaag dummie de mummie en de tombne van achtnetoet bstellen ik vind je geweldigg !
berichtje van jaro, ontvangen op 6 April 2011
hoi tosca menten, ik vind je boeken heel leuk ik vind het nog leuker dat je donderdag op school komt in hapert op het palet gr jaro doei tot dan
berichtje van britt, ontvangen op 6 April 2011
hallo tosca ik vind het super gaaf dat je bij ons 7 april op het palet komt ik hoop dat je het net zo leuk vind als mij groetjes:britt
berichtje van nicole , ontvangen op 6 April 2011
ik vindt het leuk dat je donderdag de 3 onder mij zit in mij klas wij zijn zeekerrrrrr benuwt
berichtje van suzanne, ontvangen op 5 April 2011
hoi tosca menten ik heb net het boek uit operatie zeer ernstige ramp. hij was echt kij gaaf.
berichtje van Marlene, ontvangen op 5 April 2011
heey tosca ik een aantal boeken van je gelezen en ik vond ze super!!! echt te gek dat 5 april 2011 bij ons in de klas was! groetjes Marlene
berichtje van maud, ontvangen op 5 April 2011
hallo tosca ik vind je boeken heel leuk. ook vind ik het super dat je vrijdag naar onze school komt
berichtje van Merel(:, ontvangen op 4 April 2011
Hoi, ik heb een vraagje ik heb het boek juffrouw Pots gelezen echt leuk maar komt er nog een deel? xx
berichtje van lize=volleyzot :):):):):):), ontvangen op 4 April 2011
hey Tosca, ik ben lize ik heb net het boek "De wraak van Knor gelezen ik vind het super goe maar dat is een boek vanaf zeven jaar en ik ben 12 jaar en ik ga daar mijn boekbespreking over doen maar het is een boek voor kinderen van een jongere leeftijd zou je dat ook op oudere leeftijd kunnen lezen? vele groetjes lize :)
berichtje van zeg ik leker niet , ontvangen op 3 April 2011
trouwens ik kreeg een 10 voor dummie de mummie deel 1 :)
berichtje van zeg ik lekker niet, ontvangen op 3 April 2011
ik heb bijna over alle boeken gelezen behalve knor is die leuk want dan lees ik hem en et laatste deel van dummie heb ik ook nog niet gelezen is die leuk gr.zeg ik leker niet
berichtje van majke, ontvangen op 2 April 2011
super leuk boek moet jij ook eens lezen hahaha
berichtje van jilles, ontvangen op 2 April 2011
ik heb dummie de mummie gelzezen deel 1 wil nu echt alle delen lezen echt super leuk
berichtje van damla, ontvangen op 31 March 2011
ik heb het boek Juffrouw Pots gelezen en ik vindt hem cool en net echt ik vindt hem suppeeerr! top geef ik een tip aan iedereen XXXdamla
berichtje van damla, ontvangen op 31 March 2011
hallo ik wil een goedkope boek van u gaan kopenkunt u misschien er 1 naar me e-mail sturen of 1 tje gratis dat wil ik heel graag xxx damla
berichtje van Anais, ontvangen op 31 March 2011
ik vind je boek Tom Piekepol en de schat van Kartoni SUPER en ga over dat boek een boekbespreking maken en ik raad iedereen dat boek aan,doeg.
berichtje van sem, ontvangen op 31 March 2011
je komt op binnrn kort toch op de brukelum school daar zit ik op ik ben nu jufrouw pots aan het leznen het is tot nu toe een leuk boek :D leuk dat je komt tot dan he ;p
berichtje van ik hou van dummie, ontvangen op 31 March 2011
komt er nog een 4e deel
berichtje van Tosca, ontvangen op 31 March 2011
Hallo iedereen, er staan weer allemaal nieuwe leuke en vrolijke berichtjes van jullie op deze pagina! Heel erg leuk! en wat super dat jullie Dummie, Knor en al die andere boeken zo graag lezen! Ik geef op deze berichtjes geen antwoord, maar ik lees ze allemaal. De nieuwtjes over mij en over mijn boeken staan ergens anders op deze website, dan moet misschien je even zoeken, maar die vind je vast. Super bedankt, en daag!
berichtje van gewoon, ontvangen op 30 March 2011
dummie de mummie is cool
berichtje van ): D: , ontvangen op 30 March 2011
waarvoor is ijgelijk dat wachtwoord toska?
berichtje van zeg ik lekker niet , ontvangen op 30 March 2011
komt er nog een vervolg op dummie de mummie?????? groetjes zeg ik lekker niet
berichtje van zeg ik leker niet, ontvangen op 30 March 2011
trouwens de boeken zijn een 10 waard jasmine
berichtje van ZEG IK LEKER NIET, ontvangen op 30 March 2011
HAAAAAI IK VIND DE BOEKEN VAN DUMMIE ZO HEEL ERG GRAPIIIIIIG IK GA MEN BOEKBESPREKING OVER HOUDEN EN IK KRIJG EEN 10 WIE WET?????
berichtje van Jasmine, ontvangen op 29 March 2011
hallo ik vindt uw boeken super ik geef u boeken een :8,5
berichtje van manon, ontvangen op 27 March 2011
hoooi ik vind u boeken echt heel leuk vooral dummie de mummie ik tot nu toe alledelen of al zijn er dat niet zoo veel groetjes manon
berichtje van chewethy, ontvangen op 26 March 2011
hoi tosca menten. het was leuk dat u op mijn school was de vsv. hartelijk bedankt voor de leuke dingen. schrijf alsjeblieft iets terug
berichtje van nout simons, ontvangen op 26 March 2011
sorry ik was mijn aimel aderes vergeten is: noutsimons@zeelandnet.nl (: (: (: (: (:
berichtje van nout simons, ontvangen op 26 March 2011
Beste Tosca. Ik ben je grootste fen. Maar er is een ding dat ik niet snap is dat dummie (uit dummie de mummie) kan denken zonder hersens.
berichtje van Bram A, ontvangen op 26 March 2011
Beste tosca menten. zou u ook ergens op je webside kunnen zetten hoe oud uw kinderen zijn ?
berichtje van Joella Smolders, ontvangen op 26 March 2011
Ik heb meegedaan met de grote schrijfwedstrijd van smoeltjes. Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt??? Het duurt wel erg lang.
berichtje van oumaima, ontvangen op 25 March 2011
lieve tosca , leuk dat je een groep kwam vertellen over je verhalen.( groep 7 ,cleijn hasselt ,tilburg) ik heb al gestemd
berichtje van ikkie, ontvangen op 20 March 2011
ik hou mijn boekbespring over je te gekke boek dummie de mummie en de gouden scarabee. ik zou het leuk zijn als ik iets aan het einde van boekverslag iets kan uitdelen.er zitten 25 kinderen in mijn klas.als je een leuke beeldmateriaal bv posters van u of boek zou ik het ook echt tegek vinden om ze te krijgen voor mijn bespreking aantekleden en optevrolijken. ik vind boekbesprekingen meestal saai.ik hoor het graag van u ,en wil u alvast bedanken voor uw medewerking .stuur een mail dan mail ik u mijn adres gegevens. chiquer@casema.nl
berichtje van marishana, ontvangen op 18 March 2011
ik vind dummie de mummie een heel leuk boek en ook grappig
berichtje van Denis, ontvangen op 17 March 2011
he tosca je was vandaag bij mij in de klas op 17 maart die dummy de mummie boeken zijn Super Leuk
berichtje van JULIAN, ontvangen op 14 March 2011
SORRY IK BEDOEL EEN 4E DEEL
berichtje van JULIAN, ontvangen op 14 March 2011
ik heb al de dummie de mummie boeken gelezen!!! en ik houd m'n boekbespreking over de tombe van achnetoet! schrijf je nog een 3e deel?
berichtje van noah, ontvangen op 13 March 2011
dummie de mummie is een heel leuk boek (:
berichtje van Victoria, ontvangen op 13 March 2011
Tosca je boeken zijn echt g e w e l l d i g.
berichtje van fabian, ontvangen op 11 March 2011
HOI TOSCA IK VIND DUMMIE DE MUMMIE BOEKEN DE LEUKSTE BOEKEN VAN DE HELE WERELD GA ZO DOOR TOSCA.GHOERA!
berichtje van Danique, ontvangen op 11 March 2011
Ik hou mijn boekbespreking over de wraak van knor
berichtje van Fleur, ontvangen op 11 March 2011
Haaai Je boeken zijn echt leuk Groetjes fleur
berichtje van Hannelore, ontvangen op 11 March 2011
ik hou mijn boekbespreking over Operatie Zeer Ernstige Ramp
berichtje van NORE, ontvangen op 10 March 2011
ik hou mijn boekbespreking over 'de verschrikkelijke steen' (;
berichtje van Rosa Zweepe, ontvangen op 9 March 2011
Ik moet overmorgen mijn boekverslag inleveren over de wraak van Knor.
berichtje van paty, ontvangen op 8 March 2011
jij kan goed tekenen dummie is erg leuk!!!! alles is tof !!
berichtje van Amber Heijkamp, ontvangen op 4 March 2011
ik heb dinsdag 8 maart mijn boekenbeurt over juffrouw pots.
berichtje van christopher, ontvangen op 2 March 2011
ik heb vandaag een boekbespreking ik vind je echt heel goed schrijven het gaat over het boek (dummie de mummie en de goude scarabee
berichtje van Emma, ontvangen op 1 March 2011
He tosca hoe gaat het ik ben dol op je boeken want ze zijn zo ontzettend grappig doe!!!!!!!
berichtje van sandra , ontvangen op 28 February 2011
je was vandaag bij ons gekomen in berlagenschool in groep 7b en het was heel leuk en mooi en je kunt heel mooi boeken schrijven groetjes sandra
berichtje van sandra, ontvangen op 28 February 2011
wat is de leukste boek dat u geschreven heeft ?en ik vind u boeke leuk en ik ga op u stemen
berichtje van seray, ontvangen op 28 February 2011
hey tosca jij was vandaag bij ons in de klas was egt supper leuk kom je nog is ?
berichtje van jella, ontvangen op 28 February 2011
heeey toca alles goed maar vind je leuk om te schrijven ? ik vind dat ook benst leuk om te schrijven groetjes jella
berichtje van Jeroen, ontvangen op 27 February 2011
Ik wil graag iets meer weten over de wraak van knor, want ik doe daar binnenkort een boekbespreking over
berichtje van Marjolein van Ojen, ontvangen op 23 February 2011
ik schrijf zelf een boek weet je dat?
berichtje van Ruben, ontvangen op 22 February 2011
hoi tosca menten ik hou mijn boek bespreking over dummie de mummie en de tombe van achnetoet ik hoop dat ik een goed cijver krijg!!! het zijn hele leuke boeken hoor gr Ruben
berichtje van Thom, ontvangen op 21 February 2011
Beste Tosca,Ik had een 9,5 voor mijn boekbespreking bedankt voor de spullen om uit te delen Groetjes thom
berichtje van amber, ontvangen op 21 February 2011
heeft u kinderen?
berichtje van Eva, ontvangen op 18 February 2011
Je bent dinsdag op onze school geweest was super Leuk :D En ik heb al op je boeken gestemd (A)
berichtje van Daphne en Floor , ontvangen op 17 February 2011
Hoi lieve Tosca! kent u ons nog van in de bieb in Hoofddorp?? Wij lezen graag uw boeken want ze zijn super leuk!! Helaas hebben wij Dummie de mummie nog niet gelezen, maar dat gaan we zeker doen!! Nog veel succes met uw niewe boeken. Liefs Daphne en Floor
berichtje van anomien, ontvangen op 16 February 2011
u was gisteren op mijn school en u was grappig en de boeken die u schrijft zoals, dummie de mummie en de goudenscarabee is super grappig en knor ook u schrijft kei leuke boeken u moet echt wereld beroemd worden zo goed vindt ik u echt waar ik hoop dat je nog heel lang boeken blijf schrijven ik vindt u de beste schrijver die ik ken
berichtje van sofie, ontvangen op 15 February 2011
ik zag net een dummie de mummie 3 bij spreekbeurten en mij vraag is is die der ook
berichtje van sofie, ontvangen op 15 February 2011
is er ook een dummie de mummie 3
berichtje van anoniem, ontvangen op 15 February 2011
komt u naar st . jozefschool
berichtje van anoniem, ontvangen op 11 February 2011
juffrouw Pots is een kei leuk boek!!!! eerst vond ik het een beetje kinderachtig, maar daarna juist heel spannend!!! Ik vondt het het spannends toen Kaya werdt gevangen en toen de dief in Simons'huis was!!!! maar ik vond dat Kaya en Simon niet slim waren in schoolvakken, maar wel in het vangen van de dief en de meest domme en grappige plannen bedenken. mou de groetjes houdoe en nog veel plazier met boeken schrijven en hopelijk zijn ze net zo leuk als Juffrouw Pots
berichtje van Marlous Krelage, ontvangen op 10 February 2011
dag, wat een super leuk boek doe mijn verslag er over heeft u nog informatie.
berichtje van Rick en Berthilde van de Comeniusschool in Zeist, je weet wel... De leukste waar je geweest bent en taart mag komen eten..., ontvangen op 10 February 2011
Lieve Tosca, Vandaag de kinderjury bus gehad. Kinderen door het dolle heen, ook Dummie 2 staat er namelijk!! Rick smst je gauw voor een taartendag datum. Je moet wel komen hoor, anders drijft de taart de Vink uit door alle tranen... Dus: wij hebben hoop én houden moed!! (we weten wel dat het in jouw woorden GEEN hoop was, maar wij hebben het nu eenmaal gewoon wel.... Ohja, er komt ook een tompouce taart, dat wíl een mens toch???) Groetjes, Rick en Berthilde.
berichtje van stefan, ontvangen op 9 February 2011
hoi tosca menten ik heb een vraag:weneer komt het 3e boek uit van dummie de mummie
berichtje van joelle van noorloos , ontvangen op 7 February 2011
hoi tosca menten ik hou een boekenbeurt over dummie de mummie ik vindt het echt een heel leuk boek ik heb deel twee ook al gelezen maar deel een vind ik het leukst. nu heb ik een vraag aan u wat vindt u het leukste boek dat u geschreefen heeft? nou ja doei doei xxx joelle
berichtje van Semraa, ontvangen op 6 February 2011
Hallo Tosca Ik ga morgen me SPREEKBEURT DOEN OVER U echt spannend en ik heb al u dikke boeken gelezen ik wil zo graag de nieuwe boek komt van dummie
berichtje van Marjolein van Ojen, ontvangen op 6 February 2011
ik ben een verhaal aan het schrijven, en ik wou vragen of je plaatjes van google mag gebruiken
berichtje van fleur, ontvangen op 4 February 2011
tosca menten je kan nergens informatie vinden over elly hees
berichtje van Simone Schuurman, ontvangen op 2 February 2011
Hoi, Tosca. Ik weet nu veel meer over u. En u bent echt grappig. Doen je ons liet schrikken toen vloog ik echt van mijn stoel af. Mail: simone.schuurman@hotmail.com
berichtje van anoniem, ontvangen op 1 February 2011
hoi ik vond het heel leuk dat u helemaal uit woede hier bent gekomen. ik wil graag meer over uw boeken lezen. en ik wil met het boek Tom piekepool graag mijn boekbespreking er over doen. dus ik wou vragen of u een paar spulletjes naar mij wil sturen.ik woon in waalre. de straat is maartem tromp straat 3. groetjes
berichtje van anoniem, ontvangen op 31 January 2011
Yo, het boek Juffrouw Post is zo melig ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ik lach mij er mee in een deuk ow nee er zit geen deuk in mij ha ha ha groetsjes anoniem. anoniem@hotmail.com
berichtje van timo van der hoi, ontvangen op 31 January 2011
het is leuk dat jij bij ons op bezoek komt
berichtje van timo van der tijmen, ontvangen op 31 January 2011
hallo alle kinderen uit 7b wij moeten naar de klas
berichtje van judith heller, ontvangen op 31 January 2011
hey had u niet beter caberatier kunnen worden???? ;)
berichtje van anoniem, ontvangen op 31 January 2011
haha, allemaal het boek Juffrouw Pots is echt een leuk boek ik lach mij er mee in een deuk grapje er zit geen deuk in mij ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ik lach mij kapot ow nee ik ben niet stuk. groetjes anoniem
berichtje van stan van der heiden, ontvangen op 31 January 2011
hoi ik zie je over 4 dagen bij de bibliotheek tot dan doei
berichtje van bram, ontvangen op 30 January 2011
beste tosca ik doe mijn leeskring over jou en nu vraag ik mij af waar je bent geboren, bedankt
berichtje van Timo Meijer, ontvangen op 27 January 2011
jo alles goed met mij niet maar ik zie je over 5 dagen groeten timo meijer de beste
berichtje van manosha, ontvangen op 27 January 2011
hoiiiii ik doe mijn boekverslag over jou boek:juffrouw pots ik vindt het een geweldig boek! groetjes!!!!
berichtje van klas dreumel groep 6, ontvangen op 27 January 2011
hoi ik hou van dummie de mummie. wij in de klas hebben het boek gelezen van dummie de mummie en de gouden scarabee leuk joh. wil je me je e-mail geven? GRAAG ANTWOORD A.U.B.
berichtje van paul de leeuw, ontvangen op 27 January 2011
hoi tosca menten ik wou vragen wilt u een keer in mijn programma komen meld je aan via de site
berichtje van Tijmen......., ontvangen op 27 January 2011
hoii, wij gaan binnenkort naar de bieb en dan ontmoeten wij jou. ik heb heel wat vragen. ik weet niet of u ze allemaal kunt beantwoorden, grapje. ik heb er maar 2 of 3? doeiiiiiiii mail:tijmen2000@live.nl
berichtje van anoniem, ontvangen op 27 January 2011
haha ik lees net van die anuniemer maar anoniem schrijf je zo a n o n i e m groetjes anoniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
berichtje van Anuniem, ontvangen op 27 January 2011
sorry ik was vergeten mijn naam met hoofdletter te zetten oja mijn mail adres is: anuniem.grottel@hetnet.nl
berichtje van anuniem, ontvangen op 27 January 2011
hallo allemaal ik doe dit voor de eerste keer lol he????????????????????? groetjes anuniem!
berichtje van judith , ontvangen op 27 January 2011
hoi Tosca ik ga met mijn groep naar de bieb en dan kan ik u ontmoeten en ik heb een vraag voor u moet ik dan u of je tegen u/je zeggen??? mail:judith.heller@hetnet.nl
berichtje van Simone Schuurman, ontvangen op 27 January 2011
Beste Tosca Menten, Wij de klas 7b gaan 1 februari naar de bieb. En dan kan ik u ontmoeten. En we hebben een heleboel vragen voor u. Groetjes Simone Schuurman Mail: simone.schuurman@hotmail.com
berichtje van Dennis Gijsbers, ontvangen op 26 January 2011
Beste Tosca Menten, Ik zou graag willen weten voor mijn boekenbeurt of u wel eens prijzen heeft gewonnen met schrijven, zo ja welke? En werkt u wel eens samen met een andere schrijver, zo ja met wie? Heel erg bedankt voor uw tijd. Met vriendelijke groeten, Dennis Gijsbers Mail: dennis.gijsbers@specialfood4u.nl
berichtje van Maria, ontvangen op 25 January 2011
hallo tosca ik hou mijn boekbespreking over juffrouw pots net als al je andere boeken vindt ik het een top boek!
berichtje van Nout, ontvangen op 25 January 2011
beste tosca menten ik wou even vragen of je in mijn klas kan komen voor mijn boekbespreking,kan dat? ik hoop het zo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
berichtje van Manja Labrijn, ontvangen op 25 January 2011
beste Tosca, Wat is jouw woonplaats? Dat moet ik invullen voor mijn boekbepsreking...
berichtje van Tosca, ontvangen op 24 January 2011
Hallo allemaal, omdat er zoveel kinderen naar Elly Hees vragen heb ik op deze website ook een pagina over Elly gemaakt (even goed zoeken...). Tot later!
berichtje van jojopojopojo, ontvangen op 23 January 2011
hoi tosca menten
berichtje van daniel, ontvangen op 23 January 2011
waarom schrijft er niemand over zoon goede schrijfer
berichtje van Jenny, ontvangen op 22 January 2011
HAllo tosca menten kunt u mij mischien vertellen wanneer Elly Hees geboren is? Alvast bedankt, Jenny
berichtje van britt akkermans, ontvangen op 21 January 2011
hoi tosca dat bericht dat ik heb gestuurt u kunt treug mailen en waar kan je dummie de mummie boeken kopen mijn e-mailaders is brittemeis@hotmail.com
berichtje van britt akkermans, ontvangen op 21 January 2011
hoi tosca* kijkt u wel eens op de site?
berichtje van Mart, ontvangen op 20 January 2011
Hoi Tosca! Ik had laatst een berichtje neergezet over mijn boekenkring, over Operatie Zeer Ernstige Ramp. Raad is wat ik heb gekregen! EEN ZEER GOED!!! Nou, dat vondt ik dus echt vet cool. En als er tijdens mijn krantenkring een stukje over jou in de krant staat, kies ik dat stukje. Mijn spreekbeurt ga ik niet over jou doen, die doe ik al over Scouting. Zat u vroeger ook op scouting? Dat vraag ik me wel af! Laatst bestond onze groep 100 jaar, en dat hebben we toen gevierd! Er was een talentenjacht, hij heette Zwervers Got Talent (onze groep heet De Zwervers) . Nu wordt mijn berichtje net als de vorige keer weer heel lang, dus ik stop maar is! Groetjes van Mart!
berichtje van nathan, ontvangen op 19 January 2011
heeft u ook kinderen
berichtje van yannick, ontvangen op 18 January 2011
dummie de mummie en de gouden scarabee leuk boek :P
berichtje van Helena, ontvangen op 17 January 2011
Hoy Tosca, jouw boek:DUMMIE DE MUMMIE EN DE GOUDEN SCARABEE was gigantisch leuk!! Toen ik aan het einde kwam, zei ik tegen mama dat ik nog nooit zo 'n leuk boek had gelezen! Groetjes van Helena uit Antwerpen
berichtje van tosca, ontvangen op 17 January 2011
Hallo allemaal! Wat staan er weer superveel en superlieve berichtjes op mijn site! Allemaal heel erg bedankt! Ik kan niet op alle vragen antwoord geven omdat ik jullie e-mailadres niet altijd heb, en omdat dat ook heel erg veel tijd kost, en ik heb het superdruk. Daarom zal ik zoveel mogelijk extra informatie over mij en over al mijn boeken op mijn site zetten. Blijven jullie wel berichtjes achterlaten? Want die vind ik echt heel heel erg leuk om te lezen en ik word daar heel erg vrolijk van! En geen zorgen: Natuurlijk blijf ik nog heel lang schrijven. Dag allemaal! Tosca (Doe je een spreekbeurt en wil je wat dingen om uit te delen in de klas? Stuur me dan een mailtje op mijn mailadres! Daag!)
berichtje van Roos, ontvangen op 16 January 2011
Hoi Tostca Menten, Ik moet 24 januari een boekbespreking doen! Kei spannend natuurlijk. Maar ik doe het over Tom Piekepol en de schat van Kartoni. Het is echt een super leuk boek! Maar u zou nog een keer bij ons in de klas komen maar dat ging toen niet door, omdat u ziek was. Dat was heel jammer! Maar wild u nog een keer langs komen want dat zouden wij super leuk vinden!!! Ik ben van de basis school De Blokkendoos. Nou ik ga maar weer. Doeg doeg heel veel groetjes van Roos
berichtje van Maikel Simon, ontvangen op 16 January 2011
Ik ben 8 jaar en vind dummie de mummie boeken heel leuk. Ik ga nu mijn boekenbeurt doen over het boek de tombe van achetoet. Maar ik zou graag willen weten hoe dummie de mummie boeken aan hun naam komen. De afkorting dummie is gemaakt van zijn hele naam, dat snap ik al. albert.simon@online.nl
berichtje van Fleur, ontvangen op 15 January 2011
sorry, mijn emailadres is annemiekvermeer@hotmail.com
berichtje van fleur, ontvangen op 15 January 2011
Ik hou mijn boekenbeurt over Dummie de Mummie. hoe kom je aan de titel dummie de mummie en de gouden scarabee? Alvast bedankt voor het antwoord! Fleur
berichtje van jojo, ontvangen op 14 January 2011
vet leuk boek van pots doe er een boekbespreking over
berichtje van Semra, ontvangen op 13 January 2011
Uhmm.. mag ik een vraag stellen Tosca menten ik vind u de beste schrijver ooit en ik wou vragen wrm doet u bij de spreekbeurten boeken zetten het is een spreek beurt van u eigenlijk en op 7 febrauri ga ik een spreekbeurt doen geeen boekbespreking gewooon een spreek beurt over u en ik vind het echt spanned over u te doen Groetje's Semra ps:ik ben een fan van u
berichtje van Stijn, ontvangen op 13 January 2011
Oja, mijn email adres is hoefeijzers@scarlet.nl Stijn
berichtje van Stijn, ontvangen op 13 January 2011
Beste Tosca, je komt bij onze groep op bezoek (St Cristoffel in Waalre) ik wil het jeugdjournaal ook uitnodigen om te komen kijken. Mag dat? groeten van Stijn
berichtje van emma, ontvangen op 12 January 2011
ik lees dummie de mummie in de kinderjury en maak er een samenvatting over super leuk boek!!
berichtje van solei, ontvangen op 12 January 2011
super leuk boek juffrouw pots
berichtje van suzanne bakker, ontvangen op 12 January 2011
hoi tosca menten. alweer, ik was nog wat vergeten te zeggen over je gafe en leuke boeken. ik vond lezen nooit leuk. maar door joun boeken is dat heel anders geworden. bedankt daar voor.ik heb ook joun andere boeken gelezen die waren ook heel grappig. maar dummie de mummie is toch wel de leukste. doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
berichtje van suzanne bakker, ontvangen op 12 January 2011
hoi tosca menten. ik ben een grote fan van joun boeken. ik vind dummie de mummie het leukste boek. ik ondekte je boeken door mijn juf. zij vertelde dat het een leuk boek was. ik ben het gelijk van de bieb gaan lezen. toen kwam deel 2 uit. ik kon niet wachten tot hij in de bieb kwam dus ik heb hem gekocht. toen gelezen. toen ik hem eenmaal uit had. wou mijn juf hem lezen. toen zij hem uit had. gaf ik hem aan mijn andere juf. ik hoop dat nog veel meer kinderen deze boeken gaan lezen want ze zijn zo gaaf. ik verhuig me nu al op deel 3. die komt toch in maart uit? mijn zusje is 7 zij is dol op kereltje kareltje. ik hoop dat je nog veel boeken gaat schrijven. GA ZO DOOR TOSCA MENTEN. van suzanne.
berichtje van laura, ontvangen op 12 January 2011
hoi leuke boeken zeg!!!!!!!1
berichtje van Lisa, ontvangen op 11 January 2011
hoi waar woon je en hoe oud zijn je kinderen en hoeveel kinderen heb je? groetjes Lisa
berichtje van nikolai, ontvangen op 11 January 2011
hoi tosca je bent ooit de twickel geweest voor de nieuwe bieb geweest en dat was super gaaf. ik kom van meester martijns klas 6b. groet nikolai
berichtje van anna, ontvangen op 11 January 2011
kijk nu op youtube en vul boven in fans anna en birthe doei en je boeken zijn leuk
berichtje van Han, ontvangen op 11 January 2011
Hoi Tosca! ik vind dat u site echt heel erg leuk is! groetjes Han
berichtje van merve, ontvangen op 9 January 2011
ik wil graag een boek met u gaan schrijven als u dat wilt
berichtje van Emilia Waiboer , ontvangen op 8 January 2011
Ik kan maar geen plaatje van Klaas vinden
berichtje van Lola, ontvangen op 7 January 2011
ik wil graag wat meer weten over elly hees kan iemand mij haar geboortedatum vertellen en waar ze woont enzo
berichtje van paulien siegman, ontvangen op 7 January 2011
beste mevrouw Menten, Omdat mijn zoon zo hard moet lachen om uw boek (dummie, deel 1) en hij voor het eerst van zijn leven (hij is 9) een boek echt leuk vindt, heb ik het ook gelezen. Een erg leuk boek! Bedankt, we gaan snel deel 2 (en in mei: deel 3) kopen!
berichtje van liza, ontvangen op 6 January 2011
hallo mevrouw menten ik heb een vraagje. ik ga mij boekbespreking over de wraak van knor houden maar bij de boeken waar je infomatie kunt vinden voor je spreekbeurd hij staat er niet op hoe kan dat??? groeten liza
berichtje van Jordy, ontvangen op 6 January 2011
Hoi, Tosca! Ik ga een boek verslag doen over uw boek met de titel Operatie Zeer Ernstige Ramp. Ik wil alleen weten waarom heeft u de titel van het boek gekozen?
berichtje van C-C, ontvangen op 5 January 2011
Goedenavond, Ik ben op zoek naar het boek "Vriendjes voor altijd". Het is nergens meer te krijgen en de bibliotheek wil het ook niet uitlenen. Zelfs het zoekresultaat bij marktplaats levert niets op. Heeft u nog een tip voor mij ????? Hartelijke groet, C-C
berichtje van anna, ontvangen op 5 January 2011
hoi tosca menten wil je eens kijken op youtube daar boven in moet je fans anna en birthe invullen en je boeken zijn echt geweldig en spannend
berichtje van cc, ontvangen op 5 January 2011
lieve Tosca hoe oud ben je?
berichtje van marlinde, ontvangen op 5 January 2011
lieve Tosca hoe heten je twee zussen gr marlinde
berichtje van manon , ontvangen op 5 January 2011
hey ik ben momenteel je boek de verschrikkelijkesteen aan het lezen en daar doe ik mijn boekbespreking ook over maar ik moet vrijdag de 14-1-11 mijn blad afgeven en ik ben juist iver deel 2 weet jij watik kan doen als je het weet jij wat ik kan doen als je het weet laat me dan een berigt achter op Hetcoolemeisje@hotmail.com en nog bedankt ps:laat dit aan niemand maar ook aan niemand zien
berichtje van Dana, ontvangen op 31 December 2010
hoi tosca, ik vind de boeken die u schrijft erg leuk en ik heb ze allemaal uitgeschreven. vorig jaar in groep 6 had ik mijn boekbespreking over 'Dummie de mummie en de gouden scarabee'gedaan. nu zit ik in groep 7 en moet ik een boekverslag doen. over het tweede deel van Dummie. ik zoek nu informatie op uw site (of de site van dummie) doei!!! van Dana. ps. ik heb de prijsvraag met de slagzin gewonnen en ik ben naar het rijksmuseum van oudheden geweest. heel leuk!!!!!!!!!!!!!
berichtje van Monique, ontvangen op 31 December 2010
Hoi ik ben moeder van 41, toen ik met mijn dochter een boek voor haar ging uitkiezen in de bieb, liep ik tegen Juffrouw Pots aan. ik heb hem in 5 uur uitgelezen. ik dacht wel erg kwetsend voor kinderen zo'n juf en waarom doet niemand er iets tegen. uit eindelijk loopt het gelukkig goed af. het enige waar ik mee zit is dat het niet duidelijk is hoe Simon Kaya in het ziekenhuis krijgt. ze zijn op een industrieterrein en hij heeft geen telefoon of zo. verder wil ik je erop wijzen dat op je website bij "over mij" bij de 2e "hier" je op een heel vreemd filmpje komt, iig niet op foto's van je kinderen. groetjes Monique
berichtje van ruthger de weijer, ontvangen op 27 December 2010
dummy de mummie is heel erg gaaf. en leuk omdat het ook over het oude egypte gaat met plaatsen die nog echt bestaan.
berichtje van Mart, ontvangen op 23 December 2010
Hoi Tosca Menten. Ik doe mijn boekenkring over een boek van jou. Wil je weten hoe het heet? Ik doe mijn boekenkring over Operatie Zeer Ernstige Ramp. Ik heb het van de biebliotheek. Ik maak er ook een PowerPoint-presesenatie bij. Weet je wat dat is? Dat is als je een digitaal schoolbord heb, dus een soort computer, dat je het daar dan op ziet. Dus een soort van tekening met tekst op de computer. Het is nu kerstvakantie, en ik heb mijn boekenkring op 14 januari, dus ik heb nog eventjes de tijd. Maar ik gat och alvast een de gang, want het is wel veel werk. Hoelang schrijf je trouwens al? En wat vindt je leuk aan schrijven? Ik vind schrijven op school in mijn verhaalschrift altijd wel leuk, maar een heel boek is toch wel moeilijk. Nou, het is wel heel lang en ik moet ook nog met mijn boekenkring bezig, dus ik stop maar. Doei!!! Groetjes van Mart
berichtje van djenna, ontvangen op 21 December 2010
he ik vond het super leuk dat u bij mij in de klas was ik ben dat meisje met het boek de griezels groetjes djenna
berichtje van Nicoline, ontvangen op 19 December 2010
Beste Tosca, We hebben net de wraak van Knor uitgelezen. Wat een onzettend leuk en grappig boek. Ik ga nu kijken wat je nog meer hebt geschreven zodat we van die leuke voorleesavonden houden.
berichtje van maurits , ontvangen op 19 December 2010
wat is je laatse boek
berichtje van Menno Bas, ontvangen op 16 December 2010
Ik houd mijn boekbespreking over het boek: Operatie Zeer Ernstige Ramp.
berichtje van iemand die is geboren, ontvangen op 12 December 2010
halloallo ik ben er weer! dit wou ik zeggen: hoi
berichtje van sumeyye, ontvangen op 12 December 2010
ik vind je boeken echt super de puper ik wil ze graag nog een keer je boeken lezen groetjes van sumeyye voor tosc de liefe doe tot de vogende keer
berichtje van Menno Bas, ontvangen op 11 December 2010
HARTELIJK GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!!!!! groetjes, Menno (11 jaar)
berichtje van Humori, ontvangen op 9 December 2010
U bent soowhh cool
berichtje van Lode, ontvangen op 7 December 2010
Ik heb al u boeken behalve dummie de mummie en detombe van achnetoet Ga zo door!!!
berichtje van ruth wensing , ontvangen op 6 December 2010
hoi Tosca ik kennden jou boeken niet maar zondag 5 dezember had ik een boek van papa gekregen en dat was dummie de mummie en de gouden scarabee een dat is denk ik een leuk boek en ik ga er men boekbespreking en dat word heel leuk groetjes ruth
berichtje van etienne , ontvangen op 4 December 2010
hoi, ik vind uw boeken echt geweldig vooral de verschrikkelijke steen ga zo door etienne
berichtje van teddy, ontvangen op 1 December 2010
hoi tosca menten. ik heb veel boeken van je bijv. 1. juffrouw pots 2. dummie de mummie en de tombe van achnetoet 3. dummie de mummie en de gouden Scarabee 4. en natuurlijk knor dat vind ik het leukste boek ik vind het alle boeken geweldig ik hoop dat u door schrijft teddy
berichtje van aimé, ontvangen op 30 November 2010
hoi Tosca menten, ik doe mijn boekbespreking over uw boek.Jufrouw pots ik vind het een heel leuk boek.
berichtje van oumaimA, ontvangen op 30 November 2010
U WAS BIJ ONS OP BEZOEK
berichtje van Tiffany, ontvangen op 30 November 2010
lieve Toska Menten u kwam vandaag in onze klas.het was heel gezellig met u.U maakte veel grapjes.Uw boeken zijn heel leuk.vooral dummy de mummy.
berichtje van Julie, ontvangen op 30 November 2010
Wilt u meer tips geven hoe ik een samevatting moet maken over het boek:Juffrouw Pots? groet Julie
berichtje van een moeder, ontvangen op 29 November 2010
Ik wil even kwijt dat ik het heel jammer vind dat 'vriendjes voor altijd' niet meer te koop is!Zo'n mooi boek met prachtige moraal. Altijd actueel toch??
berichtje van iemand die is geboren, ontvangen op 28 November 2010
heey daar ben ik weer. ik moet ff zeggen dat het me spijt dat ik.... laat maar. maar de laptop van prof. steen is helemaal geen boek van tosca!!!!! doei koei tosca fans
berichtje van Annemijn, ontvangen op 28 November 2010
Ik vindt het heel leuk dat ik de wedstrijd heb gewonnen. Bedankt voor de boeken!
berichtje van iemand, ontvangen op 22 November 2010
is dit een C-boek????
berichtje van ivanka , ontvangen op 22 November 2010
ik had wel iets te zeggen ik vindt het liedje van dummie heel erg leuk ik ben dummie de mummie ezo, nou dat was het xxx ivanka
berichtje van ivanka, ontvangen op 22 November 2010
hallo ik ben ivanka van de springplank ik was dat meisje dat je vroeg f dat je ook met ze 2 de smoeltje wedstrijd mogt doen nou ja ik wou vraagen nou ik wou niks vaagen maar ik vond het leuk om iets naar u toe te schrijven nou dat heb ik gedaan en doei xxx ivanka
berichtje van iemand die is geboren, ontvangen op 22 November 2010
heey tosca fans, ik ben super blij want: ik heb 3 boeken van tosca bij de bieb geleend -de wraak van knor -de laptop van profesor steen en -operatie zeer ernstige ramp (is een aanrader) groet een tosca menten fan!!! :)
berichtje van Teun Putker, ontvangen op 19 November 2010
Beste Tosca Menten, u schrijft echt superboeken!!! Ik heb ze allemaal gelezen!! En nog een keer en nog een keer!! Groeten Teun (Zutphen)
berichtje van Eva, ontvangen op 18 November 2010
Hoi ik ben bassischool de springplank, en ik weet misschien de oplossing van de wortjeswoordzoeker. Alleen ik weet niet hoe ik die moet insturen om een boek te winnen. Hoe moet dat? Groetjes eva P.s. :dit is mijn e-mail adres: Eva@springplankrumpt.nl
berichtje van sten, ontvangen op 18 November 2010
hoi iedereen ik heb daarnet van elly hees gehoord via een mail dat er ook een derde boek komt ik hoop dat die net zo leuk is andere boeken p.s. laat hier wat achter als je hier op wil reageren
berichtje van dilara , ontvangen op 17 November 2010
ik vind je boeken de aller leukste aller leukste boeken van de hele wereld ik ga dit jaar weer een boekbespreking over een van jou boeken doen vorig jaar heb ik het over juffrouw pots gedaan iedereen vond het geweldig ik had toen een 9 ik denk dat ik het dit jaar over dummie de mummuie en de gouden scarabee ga doen ik al je boeken al gelezen en wacht tot je een ander boek schrijft gr.dilara
berichtje van Lianne Pinkse, ontvangen op 15 November 2010
Hallo Tosca, Ik doe mijn boekenbeurt over De wraak van Knor. Ik vind het een heel leuk en grappig boek. Ik moet ook iets vertellen over de illustrator. Maar op internet kan ik niets vinden. Kun jij iets meer vertellen. (Hoe oud is ze? Waar houdt ze van? Wat vindt ze leuk aan tekenen?) Ik hoop dat je me dat wil mailen. groetjes van Lianne
berichtje van Lars, ontvangen op 15 November 2010
Hallo ... Tosca , ik vind je boeken heel leuk, ik heb nog niet al je boeken gelezen ; maar wel al 2 : De Verschrikkelijke steen , Dummie de Mummie en de Gouden Scarabee . Maar misschien heb ik nog wel een tip waar je nog een boek over kan schrijven ! Misschien over stiekeme vrienden of zo ... ( 'k zeg maar wat Haha.. ) Maar nzou kunnen . Maar ik ga vooral door met het lezen van jou boeken. En ik hoop dat jij ook nog lang door gaat met schrijven !!! ( ik hoop niet dat je stopt er meer ! ) Maar 'k ga nu echt stoppen .. Groetjes Lars
berichtje van Julian, ontvangen op 15 November 2010
Leuk boek de verschrikkelijke steen! Ik zat er echt binnen vijf min in en ik kon niet meer eruit
berichtje van medina, ontvangen op 14 November 2010
welke prijzen heb jij gewonnen met jouw boeken en ben jij belg of wat voor nationialiteit heb jij en ook nog in wat voor jaar heb jij dat boek uigegeven ik heb het tegen morgen nodig dus antwoord aub vandaag MVG van medina
berichtje van lenny, ontvangen op 14 November 2010
Hallo!!! wat voor prijzen heb jij allemaal gewonnen? s.p. graag snel antwoorden:mijn boekbespreking is woensdag. groeten, je aller grootste fan
berichtje van MAMA BIG MAMA ANELIESE MARIA FRANK HIHIHAHA NEE HORR, ontvangen op 14 November 2010
anneliese maria frank agenetoet Berichtje:HALLI TOSCA MENTEN IK VIND AL JOUW BOEKEN LEUK EN MOOIE AAN DE BUITENKANT HOE LAAT JE DAT MAKEN EN WAAR WANT IKVIND HET ECHT HEEL MOOI EN SUPER LUEKE VEHALEN GROETJES *MERVE )
berichtje van anneliese maria frank agenetoet , ontvangen op 14 November 2010
HALLI TOSCA MENTEN IK VIND AL JOUW BOEKEN LEUK EN MOOIE AAN DE BUITENKANT HOE LAAT JE DAT MAKEN EN WAAR WANT IKVIND HET ECHT HEEL MOOI EN SUPER LUEKE VEHALEN
berichtje van bert, ontvangen op 14 November 2010
vet leuke boeken tosca! vooral pots dummie en de schat van kartoni
berichtje van Basisschool de Springplank, ontvangen op 14 November 2010
Wij vonden het heeeeeeel gezellig en u kunt leuk voorlezen. De gedichten vonden we het leukst En u met de varkensmuts van Knor. We hebben foto's op onze website gezet van uw bezoek. www.springplankrumpt.nl Heel veel succes met het schrijven van leuke en gekke verhalen. Groetjes namens alle kinderen en leerkrachten van de Springplank, groep 3 en 4
berichtje van iemand die is geboren :), ontvangen op 14 November 2010
halloallo iedereen, ik heb bijna (maar 1) alle boeken van tosca maar dat is genoeg om te weten dat tosca geweldig een fan van tosca
berichtje van Amy, ontvangen op 11 November 2010
Heb je Adhd. je was een keer bij ons in de klas en toen was je heel hyper vandaar mijn vraag?
berichtje van Zoë, ontvangen op 10 November 2010
Hallo Tosca, Ik ben laatst bij silvester in Zoetermeer geweest en vond het helemaal leuk, maar nou lukt het mij niet om de foto's te openen die je gemaakt hebt... Groetjes van Zoë
berichtje van Rosanne, ontvangen op 10 November 2010
Hallo, U bent 8 november op de springplank in Rumpt geweest en Toen kon u niet alle vragen beantwoorden dus ik heb nu een vraag:hoe bent u op het idee gekomen van het boek tom piekebol en de schat van meneer kartoni ? met vriendelijke groeten Rosanne
berichtje van Kicky, ontvangen op 9 November 2010
Hoi Tosca, ik heb al een paar keer je boek "Vieze Lieze, een ei op je hoofd" gelezen en dit is echt mijn lievelingsboek. Ik wil zo graag ook van Vieze Lieze "Soep met bladeren" vragen voor mijn verjaardag, maar mama kan hem nergens meer kopen, in de boekwinkel kunnen ze hem ook niet meer bestellen. Weet jij of mama er nog eentje ergens kan kopen/bestellen? Groetjes
berichtje van Quinty, ontvangen op 8 November 2010
Hallo Tosca Menten, ik heb gehoord dat je op een donderdag op de 25e langs komt in bibliotheek de kempen.ik kom dan ook! TOT DAN!!!!!
berichtje van Annika, ontvangen op 8 November 2010
Halo Tosca Menten. Ik ben benieuwd hoe jij zo een grappig maar ook zielig boek kan maken. Ik vraag me af, moest jij ook lachen toen jij dit schreef? Ik moet wel lachen over die grappige Juffrouw Ans Met vriendelijke groet Annika. P.S. Ik ga mijn boekbespreking ook over dit boek houden.
berichtje van een mens, ontvangen op 7 November 2010
Hoi ik gha boeken beurt ghouden over dummie mummie
berichtje van annoniem, ontvangen op 6 November 2010
hallo tosca menten! u schrijft heel leuke boeken voor het boek operatie zeer ernstige ramp! ik heb me spreekbeurt over gedaan en de pagina spreekbeurten hielp eennorm oneindig x dikke complimenten! groetjes annoniem
berichtje van Milou de koning, ontvangen op 6 November 2010
Beste Tosca menten, ik doe mijn spreekbeurt over OPERATIE ZEER ERNSTIGE RAMP heeft u nog een goede tip voor mij??
berichtje van lloyd van boxtel, ontvangen op 5 November 2010
hoi tosca menten hoe oud was je toen je begon te schrijven????
berichtje van helen boschker, ontvangen op 5 November 2010
hoi Tosca Menten waar moet je de oplossing van de worstjeswoordzoeker zetten??? groeten van Helen
berichtje van Anoniem, ontvangen op 4 November 2010
Heeft het boek Tom Piekepol en de schat van Kartoni soms prijzen gewonnen! Zeg het aub! Ik hou er een boekbespreking over!
berichtje van Andere Kees, ontvangen op 4 November 2010
Kijk bij de nieuwtjes! Daar kun je doorklikken...
berichtje van Kees, ontvangen op 4 November 2010
Wanneer worden de prijswinnaars van uw slagzin wedstrijd bekend gemaakt. Ik zie niets en lees steeds PUH te laat
berichtje van Rania, ontvangen op 3 November 2010
Hoi Tosca Mneten , ik heb over Dummie de Mummie en de tombe van Achentoet mijn boekenbeurt gehad , 7.8 heel goed en u komt bij mij nog op school( Vlissingen) EGT SUPER GAAF , ik heb me echt verheugd op nieuwe boek van dummie de mummie als die in de winkel is koop hem meteen , Gefilisiteerd met uw trouwdag met Kees ,, Ik heb een vraagie komt dummie verkrelijkheid uit Polderdam??? Gr, Rania
berichtje van Timo en Kayleigh, ontvangen op 3 November 2010
Van harte gefeliciteerd met je trouwdag; hopelijk heb je een leuke dag gehad met veel vrienden en familie !
berichtje van Genepi, ontvangen op 3 November 2010
vond je het leuk op je bruiloft ? waaren er veel mensen ? hoe zag je er uit ? met een sluijer ? meschin een niew onder werp voor je boek ? Gefeliciteerd!
berichtje van Jelmer, ontvangen op 3 November 2010
gefelisiteerd met je trouw dag met Kees
berichtje van Niels, ontvangen op 3 November 2010
ik vind dummie de mummie erg leuk. en nog gefeliciteerd met Kees
berichtje van Maud, ontvangen op 3 November 2010
Hoe was je trouwdag? Heb je een ring gekregen? Had je een jurk aan? Gefeliciteerd!
berichtje van Maurits, ontvangen op 3 November 2010
Hoi Ik hoop dat je een leuke bruiloft hebt gehad. en veel cadeaus hebt gehad. en dat er veel gasten waren. en dat er veel eten was. en dat er geen poep-gebeurd dingen zijn gebeurd.
berichtje van Nicholas, ontvangen op 3 November 2010
gefeliciteerd
berichtje van Steijn, ontvangen op 3 November 2010
gefeliciteerd met Kees. Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad.
berichtje van Joshua, ontvangen op 3 November 2010
Hoi Tosca, Gefeliciteerd met Kees. nog een leuke dag verder. en dat jullie maar een lang en gelukkig leven mag leiden.
berichtje van Tobias, ontvangen op 3 November 2010
Hallo Tosca, Gefeliciteerd met Kees! Nog een fijne dag.
berichtje van sasca, ontvangen op 2 November 2010
jammer datje ziek bent
berichtje van Dianne Warmoeskerken 9 jaar groep 6, ontvangen op 2 November 2010
Hallo Tosca Menten, ik vind je boeken zo leuk dat ik alle boeken al heb. De leukste vin ik Dummie de Mummie en de gouden scarabee. Zelfs zo leuk dat ik daar mijn boekbespreking over houw. Groeten dianne uit groep 6.
berichtje van Fabiënne koopman , ontvangen op 2 November 2010
mevrouw tosca menten kunt u 11 november om 9.00 uur naar de school rode schauw komen ik doe dan mijn boekenbeurt over juffrouw pots gr. Fabiënne
berichtje van deempjuuuh, ontvangen op 2 November 2010
beste tosca menten ik wou je vragen of je ook wel eens een prijs hebt gewonnen ik doen namelijk mijn boekverslag over tom piekepol en de schat van kartoni ik moet hem inleveren op 9 november ik wil het het lieft daravoor al weten groetjes deempjuuuh
berichtje van leerlingen gr 7b de Blokkendoos, ontvangen op 2 November 2010
Beste Tosca, Leuk, dat je 11 nov. bij ons op bezoek komt.We hebben net de website bekeken en heerlijk meegezongen met het Mummie lied!Tot dan! groetjes groep 7 b
berichtje van Daan, Noah, Sem, Max en juf Sophie, ontvangen op 2 November 2010
Lieve Tosca, namens iedereen, van harte gefeliciteerd met je trouwen, we hopen dat het een mooie dag wordt en een huwelijk zonder "poepgebeurt-einde". Doe de groeten aan je man en kinderen, ze hebben maar geluk met je ;-) Wij gaan weer fijn verder werken. Groetjes uit Driebergen
berichtje van tosca, ontvangen op 2 November 2010
ha laura, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ik zeg: neem een groot stuk appeltaart!
berichtje van liesje, ontvangen op 1 November 2010
ik ga mijn boekbespreeking houden over u prachtige boek de verschrikkelijke steen. u kunt erg goed schrijven.
berichtje van Jens, ontvangen op 1 November 2010
Hallo Tosca, Je was in Zoetermeer bij Silvester en toen heb je een foto van mij gemaakt. De foto's op de site kan ik helaas niet aanklikken. En ik wens je een fijne trouwdag
berichtje van florence, ontvangen op 1 November 2010
hallo tosca ik hou mij boekbespreking over het boek juffrouw pots alleen wil ik graag nog weten waar je geboren bent. gr. florence
berichtje van Kayleigh, ontvangen op 1 November 2010
Kunt u ook de winnende slagzinnen die ingestuurd zijn op de website zetten ?
berichtje van julian, ontvangen op 31 October 2010
wat is u leukste kinderboek?
berichtje van eveline, ontvangen op 31 October 2010
hoe veel boeken heeft u geschreven
berichtje van zainab, ontvangen op 30 October 2010
hey Tosca weet u meschien waneer elly hees is geboren wil je het dan op u website zetten voor 1 november en alvast hartelijk bedankt
berichtje van michelle, ontvangen op 30 October 2010
hoi tosca menten, ik ben een grote fan van dummie de mummie, ik lees ze met plezier. ik heb nog een vraag: komt er nog een deel 3 van dummie de mummie? ik zou het wel leuk vinden.
berichtje van jui, ontvangen op 30 October 2010
waar woon je
berichtje van nas, ontvangen op 29 October 2010
hoi hoeveel kinderen hebt u
berichtje van kaoutar, ontvangen op 29 October 2010
hoe krijg je informatie over Elly Hees?
berichtje van de hele hoogakker breda, ontvangen op 29 October 2010
leuk dat je er was
berichtje van britt, ontvangen op 29 October 2010
hoi leuk dat je pas geleden bij ons op scool was groetjes namens de hoogakker en britt die zit ook op de hoogakker
berichtje van tugce, ontvangen op 27 October 2010
hoi ik ging vandaag naar de bieb met gr. 7 en ik zit op de dolfijn en gefeliciteerd dat je bijna gaat trouwen met kees of zo iets poepgebeurd doei shithepend hahahaha......
berichtje van emma fluttert, ontvangen op 27 October 2010
nou kan je me een betje helpen met het zelf boek schrijven je weet wel dat meisje die in de bibliotheek was en toen ik zij dat ik later schrijfer wou worden dat ben ik weet je nog nou ja ik hoop dat trug schrijft van emma fluttert
berichtje van mark, ontvangen op 27 October 2010
hoi Tosca ik was op 27 okt bij de bibliotheek in driebergen en ik vond het echt superleuk en ik hoop dat u een vijne trouwdag hebt op dinsdag
berichtje van petra, ontvangen op 27 October 2010
hoi tosca, jij was bij de biebliotheek in driebergen ik vond het echt super top je bent zo grappig!!!! en dan zeg jij zelf dat je niet grappig bent. dat heb je dan mooi mis!!!
berichtje van jonas, ontvangen op 26 October 2010
Beste tosca jij kwam naar de bieb in driebergen maar gaf mij nooit de beurt waarom maaak je zelf geen tekeningen je was toch juf in tekenen dan kun je hed vast wel goed
berichtje van amber, ontvangen op 26 October 2010
ik vind operatie zeer erinstige ramp leuk super leuke
berichtje van Tom, ontvangen op 26 October 2010
hoi tosca, Ik vind vooral het boeken Dummie de mummie leuk. Ik hoorde dat je bezig bent met deel 3. ik ga hem zeker lezen!
berichtje van Romi de Bruin, ontvangen op 26 October 2010
heey Tosca ik vind je een tof mens wil jij mij een stappenplan sturen voor hoe schrijf je een boek? mijn e-mailadres is imor@live.nl trouwens ik ben van de coolsma en had lang bruinhaar dus misschien ken je me nog ik zat op de eerste rij vooraan lieve groetjes van je grote fan Romi
berichtje van Timo en Kayleigh, ontvangen op 26 October 2010
Wat was je leuk in het museum en wat vonden het we het stoer om jou uit je eigen boek te horen lezen... Het was gheel ghoed allemaal
berichtje van anna, ontvangen op 26 October 2010
ik was aan het voorlezen voor mama (een stuk dat ik nog niet had gelezen )en ze zij je leest voor alsof je het al 100 keer hebt gedaan
berichtje van Ties, ontvangen op 25 October 2010
Ik vind jou boeken hartstikke leuk. Ik heb de dummie de mummies gelezen en vond ze erg grappig, ik heb ook wel eens hardop gelachten erbij. Doei Ties
berichtje van anna , ontvangen op 25 October 2010
dummie de mummie is super leuk . het was mooi je voorlezen .
berichtje van Sjoerd, ontvangen op 23 October 2010
Ik vind Dummie de mummie spannend, leuk, grappig, en dat soort dingen.
berichtje van Charlotte, ontvangen op 23 October 2010
Hallo Tosca, Ik heb de twee Dummie boeken gelezen en vind ze erg leuk. Ik ben in Tom Piekebol bezig. Komen er nog nieuwe Dummie boeken? Groeten Charlotte Ressenaar
berichtje van Charlotte, ontvangen op 23 October 2010
Hoi Tosca Jouw boeken heb ik nog niet gelezen. Maar ik wil wel een boek van jouw lezen. Ze lijken me echt leuk en grappig. Groetjes, Charlotte
berichtje van zainab, ontvangen op 22 October 2010
hey Tosca kan je me wat vertellen over Elly Hees (als het kan via internet jouw website) en nog hartelijk bedankt
berichtje van zainab, ontvangen op 22 October 2010
hey Tosca ik heb 1 november een boekbespreking over Dummie de mummie en de goude scarabee ik vind het echt spannend!!! kan je me wat tips geven?
berichtje van zainab, ontvangen op 22 October 2010
hey tosca leuk dat je 4 november bij het vlot komt (vlissingen) en ik verrheug me er nu al op hahaha
berichtje van Heleen, ontvangen op 22 October 2010
Hoi Tosca Jou boeken zijn echt leuk! Ik wil ze allemaal wel lezen! Gr. Heleen
berichtje van Sophie, ontvangen op 21 October 2010
Hoi Tosca, een maand geleden begon mijn juf met voorlezen uit juf pots.Op de kinderboekenmarkt heb ik hem gelijk gekocht.nu is hij uit ik ben gister begonnen met de verschrikkelijke steen. ik ben gestopt met lezen omdat ik niet uit mij slappe lach kwam dat zegt denk ik genoeg........doei
berichtje van Sarah, ontvangen op 20 October 2010
Hoi Tosca, De foto's van zaterdag bij stayokay zijn leuk. Het was een hèle leuke avond!!!!!! Bedankt! Sarah Kom je ook een keertje in Moordrecht?? Dan komen wij ook weer!!!
berichtje van jitske, ontvangen op 17 October 2010
Hoi Tosca, Nog even om te zeggen dat ik het heel gezellig vond dat je bij ons was vrijdag en ik verheug me al op volgend jaar! Groetjes van Jitske (boekhandel Los)
berichtje van puck, ontvangen op 16 October 2010
hoi tosca, ik heb een vraag is juffrouw friek juffrouw pots
berichtje van mirte, ontvangen op 16 October 2010
hoi tosca ken je me nog van school de hoogakker ik vond het heel leuk en ik heb dummie de mummie gekocht groet mirte
berichtje van tosca menten, ontvangen op 16 October 2010
hallo allemaal, ik lees net al die lieve aardige, superberichtjes! daar word ik helemaal vrolijk van. dus schrijf ik ook een keer een berichtje op mijn eigen website terug: heel erg bedankt! de kinderboekenweek is voorbij... het was ontzettend leuk overal, en we hebben veel gelachen en gekletst, en nog een beetje gezongen ook. dummie zou zeggen: het was gheel ghoed! ik zeg: blijf lekker lezen en wat er ook gebeurt: houd moed! daag!
berichtje van Renee, ontvangen op 15 October 2010
hoi tosca,!! hoe veel boeken schrijf jij?
berichtje van Renee, ontvangen op 15 October 2010
hoi tosca,!! je schrijft hele leuke boeken !
berichtje van Helo, ontvangen op 15 October 2010
Heey tosca ik was vandaag bij boek hadel de los ik vond het heel leuk ik vind je boeken heel leuk groetjes je naam genoot (tosca)
berichtje van Arun, ontvangen op 15 October 2010
Hallo tosca Ken je me nog. Ik was bij de boekhandel los van 15:00 tot 15:45 mijn naam Arun je boek is geweldig ik ben op blz 19. Ik ga ook boek 3 kopen als die uit is. Mijn broertje Lars vind dummie de mummie en de goudenscarabee ook leuk. er bedankt voor de uitleg. Groeten van Arun
berichtje van Rens, ontvangen op 15 October 2010
De kortingsbon staat bij de nieuwtjes!
berichtje van Mirthe, ontvangen op 15 October 2010
Beste Tosca, Ik ga mijn boekbespreking doen over Juffrouw Pots. Ik wil even kwijt dat het echt een super boek is en dat ik binnen 2 dagen al over de helft ben. Ik heb dan ook misschien wel de hele avond gelezen! Xxxxx Mirthe
berichtje van Kyara, ontvangen op 15 October 2010
Hallo, Mijn juf zij dat ik op de site korting kaartje kan uitprinten.En we kunnen het niet vinden. Alvast bedankt kyara (ik vind dummie de mummie heel erg leuk:)om te lezen)
berichtje van esmee , ontvangen op 15 October 2010
je was bij mij school en ik hep je ook in het Heksenwiel Breda) in de boekenwinkel gezien. Leuk met je gepraat te hebben. Dummie de Mummie is heel leuk. Groetjes Esmee
berichtje van isa, ontvangen op 15 October 2010
hoi tosca je was bij ons op school je was grapig groetjes isa (8 jaar)
berichtje van oktay. karki , ontvangen op 13 October 2010
hoi Tosca menten leuk dat je er was ik vind een boek leuk weetje welke dummie de mummie dat is myn beste boek
berichtje van ., ontvangen op 13 October 2010
leuk dat je er was
berichtje van lobke, ontvangen op 13 October 2010
ik vont het leuk dat je er was op school. heb je ok hyves ik wel of heeft dummie de mummie hyves
berichtje van naomi, ontvangen op 13 October 2010
ik vont het leuk dat je bij gr5 vijf was geweest
berichtje van diamandia, ontvangen op 13 October 2010
ik font het heel leuk dat je kwam
berichtje van sanne, ontvangen op 13 October 2010
hey, ik vindt de boeken van dummie de mummie echt tof!! mijn lievelings boek is: dummie de mummie en de tombe van achnetoet
berichtje van Koen Barten, ontvangen op 12 October 2010
Ik doe mee aan de nationale- voorleeswedstrijd ik moet het vrijdag opnemen tegen emand uit groep 7 ik zit in groep 8 ik ga voorlezen uit het boek" jufftouw Pots, ik heb er veel zin in en ik hoop fat ik win want dan moet ik get opnemen ik de regionale wedstijd maar eerst is zien te winnen van de school!
berichtje van nils, ontvangen op 12 October 2010
hoi ik vindt je aardig
berichtje van Nick, ontvangen op 12 October 2010
Ik zou graag willen weten waarom u gekozen heeft voor de tekeningen van Elly Hees bij het boek van Dummie de Mummie en de gouden scarabee.
berichtje van ........., ontvangen op 12 October 2010
hoi tosca menten, dummie de mummie is echt een heel leuk boek. ik kijk uit naar het derde boek.
berichtje van ruben, ontvangen op 11 October 2010
ik vond het leuk dat je bij ons op school was (monnttesorri school nijmegen heijendaalseweg)je was grappig
berichtje van felix, ontvangen op 9 October 2010
Hallo tosca ik vont het leuk gisteren dat je bij ons op de arcipelschool was. gelukig was u in onze klas. Groetjes van felix uit gr6
berichtje van yop, ontvangen op 8 October 2010
yo hoi pipeloi
berichtje van thirza, ontvangen op 8 October 2010
hey ik vond het leuk bij u in de biep en u ben ook zoo grappig en leuk. ik schrijf ook een boek die heet het varken en de koe en de enge mummie van de farao en die kom uit egypte en hij zit in friesland en komt hij op eens naar het varken en daarna naar de koe en de koe zeg hoe heet jij en het varken zeg dat ook en dan zegt de mummie ik heet jasper de mummie en ik kom uit egypte en ik ben heel bang hier in friesland en de koe en het varken latten de mummie schrikken en ze zegen BOE! en de mummie vind dat niet zoo leuk. dan gaan ze spelen en dan komen het varken en de koe in egypte en dan zegt het varken tegen de mummie ik ben bang en de koe zegt dat ook en de mummie laat ze ook schrikken en de mummie zeg BOE! en dan worden ze vrienden.
berichtje van ?, ontvangen op 7 October 2010
Hallo tosca u was vandaag bij ons in de bib dat was grappig
berichtje van Hoi ik ben ....., ontvangen op 5 October 2010
Hooi Toscs, Morgen is de voorlees wedstrijd en ik ga uit jou boek voorlezen (Operatie zeer ernstige ramp) maar ik weet niet welk stukje ik moet voerlezen weet u misschien een goed stukje om voor te lezen (ik mag 3 tot 4 min. lezen..) Groetjes
berichtje van lotte, ontvangen op 3 October 2010
ik heb je boek operatie zeer ernstige ramp gelezen en hij is zooo leuk!!!! ik wil graag andere boeken van je lezen!! xxx lotte
berichtje van Maud, ontvangen op 2 October 2010
dag Tosca ik doe een boekverslag over jou boek dummie de mummie en de tombe van achnetoet heb je voor mij meer informatie? om 8 oktober moet mijn boekverslag klaar zijn.
berichtje van Lisa, ontvangen op 1 October 2010
hoi Tosca, waar woon je en met wie woon je daar? xxx lisa
berichtje van Isa, ontvangen op 1 October 2010
Hoi Tosca, Ik vind je (luister)boeken heeel erg leuk en nou doe ik er een boekbespreking over. Wat is je eerste boek wat in de winkel is gekomen? liefs Isa (11jaar)
berichtje van kees houtepen, ontvangen op 30 September 2010
ewaah,,neeej grapje hoe gaat het eigenlijk in de liefde met u???? LTR JWZ
berichtje van lollige gozer, ontvangen op 29 September 2010
ik heb tom piekepol gelezen en ik vind het een geweldig boek een aanrader
berichtje van nola, ontvangen op 28 September 2010
u boeken zijn heel leuk
berichtje van Anais, ontvangen op 28 September 2010
hoi ik vint u boeken heel erg leuk!. en superdepuperleuk vint ik dumie de mumie omdat ik er een aan het leezen ben op school tot over twee weeken tosca menten
berichtje van tosca grachten , ontvangen op 24 September 2010
hallo tosca de menten ik heet ook tosca en ik heb een vraag:heeft u kinderen en een man inu keven gehad?
berichtje van Tante Mathilde, ontvangen op 16 September 2010
Hoera!!! Ik kan weer lezen in een nieuw boek!
berichtje van hajjer, ontvangen op 16 September 2010
hallo ik ben hajjer en ben 11 jaar en kom uit alkmaar,oudorp maasstraat en ik ben een grote fan van u en u heeft veel talent da wou ik effe zeggen geweldig mar dit was mijn vraag : vrdient u veel als u boeken verkoopt en hoe krijgt u dan geld binnen dat was mijn vraag erg bedankt dat ik u mocht mailen doeegg zeer bedankt groetjes hajjer
berichtje van naomi, ontvangen op 16 September 2010
hallo tosca, ik doe mijn boekbesprekking over dummie de mummie ik vindt dat boek heel erg leuk en ik wil ook schrijfster worden! dat zou cool zijn
berichtje van Kayleigh, ontvangen op 5 September 2010
Hoi Ik vindt u boeken leuk. Op een dag was ik bij de bibliotheek om boeken te halen ergens in een schap zag ik een boek staan DUMMIE DE MUMMIE EN DE GOUDEN SCARABEE. Ik pakte het en ging ergens zitten en keek in het boek.Ik begon gewoon te lezen. Toen ik op de helft was riep iemand mij en ik had het niet door. Ik was zo in het boek het is echt een leuk boek dat ik het moest lenen. Ik nam het mee naar huis en lag s avonds gewoon te lezen. De volgende dag ging ik kijken of er nog een boek van was en waar je het kon kopen! Een paar weken daarna was mijn verjaardag eerder die week was ik gaan kijken of er nog een boek van was en ja die was er. Ik heb aan bijna iedereen gevraagt of ze die wilde halen. Op mijn verjaardag kreeg ik alle2 de delen. JIPPIE dat was het allerleukste cado!! De boeken van u zijn zo leuk en spannend. Ik heb nog wel een paar vragen: Zijn er nog meer boeken van dummie en ik zou u graag echt een keer willen ontmoeten! U boeken zijn echt leuk XXXJES Kayleigh kayleigh.j@tiscali.nl
berichtje van Judith, ontvangen op 4 September 2010
Hoi Tosca Menten, Ik doe een boekbespreking op 9 Sep. over het boek:Dummie de Mummie en de gouden scarabee.Daarin wou ik graag vertellen dat u 30 Sep. in de Bibliotheek in Hoofddorp komt maar,in welke precies??Dan kan ik dat vertellen in de klas. Ik ben namelijk helemaal weg van al uw boeken. Groetjes
berichtje van jet, ontvangen op 27 August 2010
beste tosca menten ik weet niet zeker of je mijn mailtje hebt ontvangen maar ik wou vragen wat je dan zou opsturen. en ik heb een gemengde groep dus 31 kinderen is dat niet een beetje veel??? en kan je me ook wat meer over jou zelf vertellen?? je hebt mijn email al dus stuur het daar zo snel mogelijk op oke??? oja en wil je ook wat vertellen over het boek??? groetjes jet.
berichtje van Mone van Dompselaar, ontvangen op 20 August 2010
oo ja E-mail me even teurug naar moniperoni@xs4all.nl mone
berichtje van Mone van Dompselaar, ontvangen op 18 August 2010
Beste Tosca Menten, ik ben Mone,ik ben 9 jaar, mijn hobby's zijn dansen, zingen, musical, floorball en je boeken lezen, ik zat op turnen. Ik ben fan van je want: ik vind je fantasie SUPER LEUK!!!!!!! Omdat je zo leuk grappig rare en spannende boeken schrijft!!! Het is echt geweldig om je boeken te laten voorlezen door mijn moeder. xxx Mone
berichtje van jet!!!, ontvangen op 18 August 2010
Beste tosca menten ik vindt je boeken echt super!! zelf hou ik mijn boekbespreking over het boek juffrouw Pots. Dat vindt ik echt zo een geweldig boek. ik wou je eerst ook uitnodigen op mijn school maar ik zag dat het best wel duur was en ik heb u maar 10 minuten nodig!! dus als je een lagere prijs hebt dan40 euro stuur me dan een mail naar jet.x@live.nl. -xxx- jet
berichtje van isa, ontvangen op 18 August 2010
beste Tosca ik wes met mijn vriendin naar jouw show in hoofdorp over dummie de mummie, toen las je ook leuke gedichten voor mag ik er eentje lene voor een auditie op school omdat ik wil meedoen aan de musical? dag isa
berichtje van lara, ontvangen op 17 August 2010
hoi Tosca, wanneer komt deel 3 van dummie de mummie
berichtje van Daniel, ontvangen op 9 August 2010
Ik woon in Mexico en vroeg mij af of Dummie de Mummie ook vertaald is naar andere talen. Groetjes, Daniel
berichtje van Lotte Vinkenoog, ontvangen op 5 August 2010
Komt er snel een nieuw deel van Dummie? Ik vind ze helemaal super! groetjes Lotte
berichtje van ilse van der gaag, ontvangen op 28 July 2010
beste toska menten ik vind uw boeken heel leuk u bent ook bij mij op school geweest de groetjes van groep 5 van p.c.b. het baken
berichtje van Pauline, ontvangen op 28 July 2010
Hallo Tosca, Het lijkt erop dat ik een opvolg(st)er van Roald Dahl heb gevonden! Super! Gr Pauline (juf van obs De Saffier in Zoetermeer)
berichtje van Marieke, ontvangen op 10 July 2010
Hallo Tosca Menten, Wij hadden in groep vijf een boek van u gelezen. "De Verschrikkelijke Steen" En in groep zes één die "operatie zeer ernstige ramp" heette.Die was zooo cool. Nu ga ik al naar groep zeven en voor in de vakantie heb ik het boek "Tom Piekepol en de schat van kartoni" bestelt. Ik hoop dat het een heel leuk boek is maar dat zal denk ik wel zo zijn...
berichtje van Ellis, ontvangen op 28 June 2010
Hallo Tosca Menten, wij hadden vandaag de eindmusical van onze groep 8. We ging over uw boek Juffrouw Pots. Gelukkig ging het goed. Mijn juf had uw een berichtje gestuurd of u kon komen. Jammer dat u niet kon.
berichtje van nina , ontvangen op 26 June 2010
u boeken zijn super leuk en het liedje van dummie ook en u bezoek in onze klas was ook mega leuk
berichtje van Tante Mathilde, ontvangen op 25 June 2010
Ha die Tosca, Wat jammer dat jij en Dummie niet hebben gewonnen met de jonge juryprijs he! Maar we blijven echt fan van jou hoor! Want die Francine schrijft echt lang niet zulke leuke boeken als jij dus volgend jaar beter! Dikke knuffel vanuit het Sprookjesbos! (bij de Efteling linksaf en daarna recht omhoog)
berichtje van dilara, ontvangen op 25 June 2010
hoi tosca ik heb mijn boekbespreking over jufrouw pots gedaan en ik heb een 9 goed he eventjes iets anders ik heb al jou boeken al gelezen en ik zit te wachten tot jij een nieuw boek schrijft want ik zit me te vervelen met geronimo stilton en je shrijft geweldig doei gr. dilara
berichtje van Jeanine, ontvangen op 16 June 2010
Hoi Tosca, Ik ben Jeanine weet je nog. Toen je 7 juni in volendam opbezoek was had ik vertelt dat ik mijn boekbespreking ging houden over Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet. En ik had het hoogste cijfer van de klas: een 9!
berichtje van virginia, ontvangen op 14 June 2010
Hi Tosca, mijn dochter van 11 had een gróte hekel aan lezen. Maar sinds we weten dat ze dyslectisch is, is dat aan het veranderen. Nu leest ze met een daisy speler. En tot haar grote verbazing bleek lezen best leuk. Maar toen ze het boek over Tom Piekepol las was ze om; lezen is gewéldig!!! Schaterend van het lachen ligt ze nu iedere avond te lezen. Het is alleen heel erg jammer dat niet al je boeken op daisy te krijgen zijn. Gelukkig voor mijn dochter kan ik ze zelf ook inspreken maar er zullen veel dyslectische, blinde of slechtziende kinderen zijn die je fantastische boeken hierdoor niet kunnen 'lezen'. Misschien kan je hier iets aan veranderen? Je boeken zijn zo leuk, die gun ik alle kinderen. groetjes, Virginia
berichtje van cary, ontvangen op 14 June 2010
hey tosca, ik vind dat jij geweldig schrijft. weet je wat mij leukt lijkt om een van de boeken te verfilmen. maar het is nog leuker als je door blijft schrijven zoals je nu doet. want beter kan gewoon niet. jij bent echt de beste schrijfgster ooit.♥♥☻☺☻☺hoeveel bvoeken heb je nu geschreven?
berichtje van Lorie, ontvangen op 11 June 2010
Dag Tosca, ik heb dummie de mummie gelezen en die vond ik heel mooi!Maar de allermooiste is juffrouw pots.Het lijkt wel echt of je in het boek zit! Nog veel schrijven! Lorie
berichtje van isabelle, ontvangen op 9 June 2010
Hoi Tosca, Ik ga mijn boekbespreking doen over dummie de mummie en de gouden scarabee. Ik ben nu nog aan het lezen in de tobbe van achnetoet, maar mijn broer leest daar ook in, dus het gaat niet zo snel. Doei en groetjes van Isabelle (en Cédric)
berichtje van valerie uit het broek, ontvangen op 5 June 2010
Hai Tosca! ik lees nog niet heel lang van jou ik heb ongeveer 4 boeken gelezen en ik vondt ze allemaal zo mooi en spannend meestal las ik door tot diep in de nacht de leukste boeken die ik ooit heb gelezen zijn bijna allemaal wel van jou! soals: "juffrouw Pots" "de verschrikkelijke steen" "de zeer ernstigge ramp" "tom piekebol en schat van kartonie" groetjes valerie!
berichtje van Tim van der Helm, ontvangen op 5 June 2010
Ik heb het boek dummie de mummie gelezen en ik vind het het leukste boek wat ik tot nu toe gelezen heb! Echt super.
berichtje van Lisa, ontvangen op 4 June 2010
Ik heb al alle boeken van je gelezen, behalve "De verschrikkelijke steen". En ik heb bij mijn voorleeswedstrijd "Zeer Ernstige Ramp" voorgelezen. Ik vind vooral de boeken van Dummie de Mummie leuk, maar ik vind "Tom Piekepol en de schat van Kartoni" ook heel leuk. Groetjes
berichtje van Manon Sikkel, ontvangen op 4 June 2010
Hoi Tosca, je kent me niet, maar straks staan we samen op een podium in Carré. Ik ga voor die tijd je boek lezen want het lijkt me echt een geweldig boek!! O ja, en gefeliciteerd met je nominatie natuurlijk. Dat een van ons vijf maar mag winnen:)
berichtje van Juf Cindy, ontvangen op 3 June 2010
Dag Tosca, Nadat ik al een aantal jaren als vast voorleesboek 'Tom Piekpol en de schat van Kartoni' had (in groep 8), ben ik dit jaar gaan voorlezen in mijn groep 6 uit 'Dummie de mummie en de gouden scarabee'. En wéér met hetzelfde effect: de kinderen genóten ervan! Als er goed gewerkt werd, konden er zelfs 'Dummie-punten' verdiend worden. Dat betekende extra voorleestijd! Bedankt voor de ontzettend humoristische boeken: zelfs de grootste anti-boek-worm is om!
berichtje van saffira , ontvangen op 3 June 2010
hé tosca wil je me teruG schijven ik weet niet hoe je een boek moet maken liefs saffira
berichtje van sophie van dooren, ontvangen op 1 June 2010
hoi tosca menten ik vind je boeken tof. dummie de mummie:is mijn lievelings boek.ik zelf hou mijn boekbespreking over:dummie de mummie en de tombe van achnetoet, morgen
berichtje van Tosca, ontvangen op 1 June 2010
Vanaf vandaag kan iedereen die iets tegen me wil zeggen of iets wil vertellen een berichtje achterlaten op mijn site... Wie is de eerste? Ik ben benieuwd!
Share This