13,9 x 22 cmDummie de mummie en de tunnel van Ptoeh

11 Reacties

 1. Verdrietige fan

  Ik lees net dat het is uitgestelt voor 2024? komt het nog wel?

  Antwoord
 2. Dana

  Mijn zoon van 10 en ik zijn ook gek op de verhalen van Dummie de mummie en kunnen niet wachten op deel 11!

  Antwoord
  • Edem

   Ja wij ook­čśü

   Antwoord
 3. Juultje

  Ik lees net dat het boek pas in november 2023 uitkomt. Mijn kind is inmiddels al over Dummie de Mummie heengegroeid. Het laatste hoofdstuk van deel 10 wilde hij pas lezen als deel 11 uitkwam; die zou ergens begin 2020 uitkomen. Toen kwam deel 0, de ‘prequal’ en heeft hij gelukkig dat laatste hoofdstuk maar gelezen. In 2020. Gelukkig heeft hij niet gewacht.Vreemd dat deze titel al een paar jaar te koop wordt aangeboden, maar dat de datum van verschijning maar blijft verspringen.

  Antwoord
  • Kristel

   Ruim een jaar geleden was Tosca Menten bij een boekhandel bij ons in de buurt. Wij hebben haar toen gevraagd wanneer het boek uit zou komen. Zij gaf aan dat ze al een heel stuk van het verhaal had, maar dat ze niet wist hoe het verhaal verder moest gaan. Blijkbaar is het nog steeds niet gelukt om verder te komen met het verhaal. Misschien kan ze een tipje van de sluier oplichten en lezers vragen om het volgende stuk van het verhaal te verzinnen? Misschien komen er dan genoeg idee├źn om het verhaal weer in gang te krijgen, zodat het boek binnenkort toch nog afkomt. Ik hoop het, want het zijn gewoon leuke verhalen, ook als je een paar jaar ouder bent­čśŐ

   Antwoord
   • Juultje

    Hallo Kristel,

    Wat leuk dat je reageert. Ik vermoedde al zoiets. Misschien leest Tosca Menten deze berichten wel en wordt ze erdoor ge├»nspireerd; ik hoop het! Laat die idee├źn voor plots maar komen. Als Tosca Menten er dan een mooi boek van maakt, zijn er een heleboel mensen gelukkig (en ja, ook deze volwassene!).

 4. Anoniem

  Inmiddels is het september 2022. Zal mij benieuwen.

  Antwoord
 5. Anoniem

  Wanneer komt de tunnel van ptoeh uit??

  Antwoord
 6. Grote Fan van Tosca Menten

  Ik zou ook gaag weten wanneer deel 11 uitkomt. Het werd eerst aangekondigd voor de zomer van 2020, dat werd herfst, toen werd het 2021, en dan steeds weer iets verder in 2021. De laatste keer dat ik keek, was het november 2021, maar bij Bruna staat er alweer maart 2022 …. Ik heb alle andere boeken van Tosca Menten al geleden. Het boek komt toch nog wel uit, h├Ę?

  Antwoord
  • bb

   Geen reactie?

   Antwoord
 7. toli

  Wanneer komt ie uit?

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *