Recept piramidetaart

Recept voor de piramide-taart
Nodig:
2 cakes
4 dikke repen witte chocola (totaal 200 gram)
gekleurde m&m’s
2 pannetjes die in elkaar passen
Leg de cakes op hun kant en snijd ze in twee of drie grote platte stukken. Leg twee plakken tegen elkaar op een groot bord en snijd ze zo af dat je een vierkant overhoudt. Herhaal dit en maak zo vierkanten van verschillende formaten. Leg de vierkanten op elkaar, de kleinste bovenop. Als je nog cake overhebt, maak je een puntje voor de top (als je dan nog steeds cake overhebt, eet je dat maar op). Doe de witte chocola in een pannetje, zet dit pannetje op een groter pannetje waar water in zit en breng dat water aan de kook. De chocola in het kleine pannetje zal nu langzaam gaan smelten. Denk erom: goed roeren! Als alles gesmolten is, smeer je het over de piramide heen. Duw snel gekleurde m&m’s in de chocola. Zet de piramide twee uurtjes in de koelkast. Hou je niet van witte chocola? Neem dan gewoon bruine. Een bruine piramide ziet er misschien uit als een enorme kamelendrol, maar is ook heel lekker…

Share This