Lotte

Even voorstellen

Joehoe! Ik ben Lotte de Jong. Ik ben 9 jaar oud en woon in Tiel, een plaatsje in de Betuwe in Gelderland, samen met mijn papa, mama en grote zus Luna.

Mijn hobby’s zijn kickboksen; dit doe ik iedere vrijdag, ponyrijden; mijn lievelingspony heet Doralientje, schat zoeken, op vakantie gaan en natuurlijk lezen. 

Welk boek van Tosca ik nu het allerleukste vind, dat weet ik eigenlijk niet. De wraak van knor vind ik erg leuk, Siem Subliem en zeker ook de boeken van Dummie de Mummie.  Mijn favoriete Dummie is Dummie de Mummie en de smaragd van de Nijl, want ik vind pizza’s ook heel lekker, broccoli ook, maar spinazie vind ik echt smerig.  De films heb ik ook best vaak gekeken. We zijn ook op heel veel fandagen geweest, in Almere, Arnhem, Avifauna, Leiden, eigenlijk best wel wat plekjes. Dat is altijd wel een feestje! De afgelopen drie jaar hebben we meegedaan met het kindercorso. Dat is onderdeel van het grote Fruitcorso. We hebben alle drie de keren Dummie gemaakt en één keertje samen met Struis. Dummie werd dan heel vaak herkend en dat was wel heel erg leuk.

En nu vind ik het echt super gaaf dat ik een jaar lang mag helpen. Ik ben al op de uitgeverij geweest en dat was al een erg leuk feestje! We kregen een mooi shirt, een boek, een leuke mok van Dummie en we mochten een handtekening op de oorkonde zetten. Ik heb er in ieder geval heel veel zin!!!!!

Share This