Milan

Even voorstellen

Hoi, ik ben Milan en ik woon in Dordrecht.  Ik ben 7 jaar en ik zit in groep 4 op de Geert Groote school. Ik heb een zusje van 5 jaar en ik heb als huisdieren 2 poezen. Ze heten Lilo en Sydney. Sydney slaapt op mijn bed en geeft mij heel vaak kopjes.
Mijn hobby’s zijn tekenen, verhaaltjes schrijven,  in de natuur op onderzoek gaan, dingen ontwerpen met lego, en ik hou heel erg van lezen.  Ik vind heel veel verschillende boeken leuk, maar die van Tosca Menten vind ik de aller leukste.
Ik wil later bioloog worden omdat ik heel erg van de natuur hou, maar ik wil ook heel graag schrijver worden.  Ik begon met boekjes schrijven toen ik 5 was. Toen schreef ik over appelsmonster. Dat is een appel die in de vollemaan veranderde in een appelsmonster. Nu schrijf ik boekjes over meneertje knakworst.  Hopelijk word ik net zo beroemd als Tosca Menten.

Ik was heel blij toen ik een berichtje van Tosca kreeg dat ik haar kakels mirakels sublieme superfan mocht zijn. Ik heb gevraagd aan de juf of ik een spreekbeurt mag houden over Dummie de mummie omdat nog niet alle kinderen in mijn klas de Dummie de mummie boeken kennen.  Hopelijk gaan ze dan ook de Dummie de mummie boeken lezen. Ik ben heel benieuwd of het me lukt want ik wil Tosca Menten graag helpen om nog bekender te worden.

Share This