Knotsknettergek en Knotsspannend

Knotsknettergek is een knotsknetterdikke verzamelbundel met daarin de twee knotsknettergekke verhalen Operatie Zeer Ernstige Ramp en Tom Piekepol en de schat van Kartoni.

Knotsspannend is een knotsknetterdikke verzamelbundel met daarin de twee spannende verhalen Juffrouw Pots en De verschrikkelijke steen.

 

‘Een ode aan de fantasie.’ De Leeswelp
‘Dit is slapstick op papier!’ Algemeen Dagblad

Dummie de Mummie en de gouden scarabee

Een ramp van het Aller Ernstigste Soort drijft zijn hele omgeving tot wanhoop.
Hoe kan de slimme Nona Ketel daar een eind aan maken? Niet met haar doorgedraaide juf. En ook niet met twee warrige oude mannen.  Maar de geest van een dode rat blijkt reuzegeschikt!

Tom Piekepol wordt wakker op zijn geluksdag. Maar een uur later zit hij in een bejaardentehuis bij een meneer die zegt dat hij een garnaal is. En nog dezelfde dag begint een geheime zoektocht naar een schat. Waar is de diamant van Biegelburg? Toch niet bij die uitgekookte zuster Olie?

Stel dat alles tegenzit. Dat je dom bent, lelijk of dyslectisch, of dat je twee briljante broers hebt of een skippybalbuik, of misschien wel alles tegelijk. Dan kun je beter de rest van je leven in winterslaap gaan. Maar… hoe kun je slapen met die afgrijselijke juffrouw Pots in de buurt?

Kort achter elkaar krijgt Foppe de Reus te maken met drie rampen. En als Foppes tweelingbroer Stef op de markt een vreemde steen krijgt van een doodenge man, wordt alles anders… maar niet beter!

ISNB 978 90 0033 460 5
Eerste druk 2014
Met zwart-wit illustraties
Van Elly Hees
464 pagina’s
Uitgeverij Van Goor

Share This