Iain

Tosca en Iain

Even voorstellen!
Haai mensen! Ik ben Iain Former en ik ben 11 jaar. Ik woon in Leidschendam samen met mijn ouders en onze kat. Ik zit in groep kolonisten van het Avontuur bij meester Maarten en meester René. Mijn hobby’s  zijn  scouting, toneel en vloggen.
KLIK HIER voor mijn youtube kanaal!
Hier komen al mijn vlogs te staan die ik dit jaar voor Tosca Menten ga maken. Hier staat ook de vlog die ik heb gemaakt om te solliciteren voor ambassadeur. Toen ik hoorde dat ik ambassadeur mag zijn dit jaar wilde ik op het grootste gebouw van de wereld klimmen en roepen Maashi!!!!!!!!
Het leukste boek van Tosca Menten vind ik Dummie de Mummie en de gouden Scarabee. Ik heb eerst de film gezien en die vond ik zo leuk dat ik ook de andere verhalen wilde weten en ben begonnen met lezen van de boeken. Nu is dat voor mij niet zo makkelijk omdat ik dyslexie heb en slechthorend ben. Maar door de boeken van Tosca Menten ben ik gaan lezen. Ook luister ik naar de gesproken boeken. De boeken die Tosca zelf voorleest zijn mijn favoriet!

Op de uitgeverij
Woensdag 18 januari was het koud maar ik kon niet wachten tot de bel ging op school. Ongeduldig vroeg ik aan mijn moeder: Wanneer gaan we nou? Om 2 uur zijn we vertrokken. Toen we aankwamen moesten we eerst wachten in de kantine. We werden opgehaald door Tosca en zijn naar een zaaltje gegaan waar de stoelen al klaar stonden. Tosca heeft aan ons uitgelegd wat we moeten doen en waarom we uitgekozen zijn. Ze vroeg of we er nog steeds zin in hebben wat iedereen natuurlijk met ja beantwoorde.
Daarna kregen we ons uniform en een heleboel cadeautjes en taart en limonade. Daarna tekenden we de officiële oorkonde en heeft ze de vragen van de klas nog beantwoord.
Onderweg naar huis hebben we nog lekker bij de Mac Donalds gegeten om papa zijn verjaardag te vieren. Ik vond het supergezellig en ga er een heel leuk jaar van maken!

Kijkdoos parfumfabriek Hemelse Neuzen

Op de knutselpagina van Siem Subliem vind je een superhandige handleiding van Iain voor een kijkdoos van parfumfabriek Hemelse Neuzen!

Share This