De Gouden Grijns

Pech onderweg verschijnt op 30 juli. Reserveer Pech onderweg en ontvang gratis poster met handtekening! 

Zo doe je mee: Maak een screenshot van je bestelling/reservering, stuur dat samen met je naam en adres naar promotie@uitgeverijdefontein.nl en de poster wordt zo snel mogelijk naar je toe gestuurd. Onder de inzendingen verloten we ook 25 Gouden Grijnspakketten met daarin deze unieke pet! Of je die hebt gewonnen hoor je uiterlijk 5 augustus.

Tosca Menten en Jozua Douglas startten in 2019 het schrijversduo De Gouden Grijns
Hun eerste verhalenbundel Pech onderweg verschijnt 30 juli 2019 en is Kerntitel voor de Kinderboekenweek 2019.

Pech onderweg – over barre tochten en rampzalige reisjes is een bundel spannende en grappige verhalen in het thema van de Kinderboekenweek 2019: Reis mee!
Een tijdmachine reist onbedoeld naar de dinosaurustijd, een duikbootje valt per ongeluk ten prooi aan een woest wezen en een spookkarretje neemt per ongeluk de verkeerde afslag in een spookhuis. De verhalen worden afgewisseld met rijmpjes, limericks, tips voor op reis en nieuwe spreuken en wijsheden. De grappige illustraties zijn van de hand van Geert Gratama.

In de pers:

Tosca Menten toscamenten.nl

is een rasechte verhalenverteller en haar Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie maakt dat talloze fans haar boeken verslinden. Haar serie over Dummie de mummie is verfilmd en wereldwijd vertaald.

Jozua Douglas jozuadouglas.nl

schrijft al tien jaar boeken bomvol humor, spanning en avontuur die enorm populair zijn onder kinderen. Zijn serie Costa Banana is meermaals bekroond en verschijnt in meerdere talen.

Twee uitgeverijen 

De Gouden Grijns kan bestaan door een samenwerking tussen de twee uitgeverijen De Fontein (Jozua) en Van Goor / Unieboek | Het Spectrum (Tosca).

Share This