Mijn boeken in de bioscoop

Een film van een boek

Een aantal van mijn boeken zijn (of worden op dit moment) verfilmd. Dat vind ik geweldig. Een film is natuurlijk heel anders dan een boek. Maar hoe leuk is dat! Zo kun je op twee manieren van het verhaal genieten: door het boek te lezen én door naar de film te kijken!

De wraak van Knor
De rechten voor verfilming van De wraak van Knor zijn verleend aan Viking Film. Soort film: Animatie. De opnames zijn begonnen. En het wordt waanzinnig mooi!

Dirkje Bakkes
De rechten voor verfilming van Dirkje Bakkes, brandnetelspecialist zijn verleend aan NL Film. Klik hier voor het persbericht.

naar Dummies 2e boek

Klik hier voor de trailer!

In oktober 2017 verscheen de derde Dummie de mummiefilm: Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet! Een spannende film die zich afspeelt in Egypte! Ok deze film werd een gouden film!

omslag boek filmeditie

naar Dummies 3e boek

Klik hier voor de trailer!

Dummies tweede film Dummie de mummie en de sfinx van Shakaba draaide vanaf 9 december 2015 in de Nederlandse bioscoop. Superspannend en verschrikkelijk grappig!
Klik hier voor het persbericht over de Gouden Film.

Filmeditie Dummie de mummie en de sfinx van Shakaba

omslag boek filmeditie

naar Dummies 1e boek

Klik hier voor de trailer!

Dummie de mummie en de gouden scarabee was vanaf 8 oktober 2014 te zien in Nederlandse bioscoop. De film kreeg bijna 400.000 bezoekers. Voor een kijkje achter de schermen: Kijkje 1 Kijkje 2 Kijkje 3

omslag boek filmeditie

Share This