Ambassadeurs voor 2017 gezocht!

(Je kunt ook je hele klas opgeven… lees helemaal onderaan!)

JOEHOE! WORD JIJ MIJN NIEUWE AMBASSADEUR VOOR 2017?

Ben jij fan van mijn boeken en wil je dat de hele wereld wel vertellen? Joehoe! Dan ben ik op zoek naar jou! Ieder jaar kies ik persoonlijk tien super enthousiaste, lieve, stoere kinderen die een jaar lang mijn boeken lezen en daar promotie voor maken. En je kunt NU solliciteren voor 2017!

Als Tosca Menten-ambassadeur krijg je natuurlijk een bijzonder jaar!

•          Je wordt in januari officieel benoemd in vogelpark Avifauna (met taart natuurlijk)
•          Je krijgt een officieel Tosca Menten-ambassadeurs T-shirt (dat is een soort werkkleding)
•          Je ontvangt die dag al een speciaal Tosca Menten-pakket (met leuke cadeautjes)
•          Je krijgt verder van alles toegestuurd om je te helpen bij je belangrijke taak (dus let op de postbode)
•          Je krijgt een gesigneerd exemplaar van elk nieuw boek wat in 2016 uit komt (lekker lezen!)
•          Je bent altijd eregast tijdens Tosca Menten-evenementen die vanuit de uitgeverij worden georganiseerd (als een VIP!)
•          Natuurlijk ontmoet je Tosca ook samen met de andere ambassadeurs (gezellig!)

Als ambassadeur krijg je elke maand een brief met een opdracht. Dat is iedere keer iets anders. Misschien vragen we je wel om een filmpje te maken, of om de krant te bellen, of om een mooie recensie te schrijven. En helemaal leuk wordt het als je zelf iets bedenkt om te doen. Kijk op mijn website maar eens naar wat de ambassadeurs in andere jaren hebben bedacht en gedaan. Die waren af en toe super creatief!

Hoe word je Tosca Menten-ambassadeur?
Heel gemakkelijk: door te solliciteren. Schrijf een mail of brief naar de uitgeverij. In de mail of brief zet je allereerst je naam, leeftijd, adres, mailadres (misschien van je vader of moeder) en een telefoonnummer. Ik vind het leuk als je er ook een lieve, gekke, vrolijke foto van jezelf bijdoet (die krijgt verder niemand te zien, dus geen zorgen daarover).
Daarna vertel je zo duidelijk mogelijk waarom jij graag ambassadeur wil worden. En daarna vertel of je al leuke plannen hebt om te doen. Want dat helpt zeker!

Stuur je een mail?
Stuur je mail voor 11 december 2016 naar: promotie@unieboekspectrum.nl Geef je mail de volgende naam: Tosca ambassadeur 2016

Stuur je een brief?
Stuur je brief voor 9 december 2016 naar: Ambassadeurs Tosca Menten, Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. Postbus 97, 3990 DB  Houten.

In december kies ik uit alle brieven en mailtjes 10 ambassadeurs uit, die krijgen daarna persoonlijk bericht. Op vrijdagmiddag 6 januari 2016 zal ik de 10 nieuwe ambassadeurs officieel huldigen! Zet die dag vast in je agenda!

SPANNEND!!!!

JOEHOE! WORDT JOUW KLAS MIJN NIEUWE AMBASSADEURSKLAS VOOR 2017?

Zijn jullie fan van mijn boeken en wil je dat de hele wereld wel vertellen? Lezen jullie in de klas liever Dirkje Bakkes dan dat jullie sommen maken? Roepen jullie ook MAASHI! als jullie blij zijn? Dan zijn jullie misschien wel dé Tosca Menten-ambassadeursklas!

Als ambassadeursklas staat je een heel bijzonder jaar te wachten:

  • Je wordt officieel benoemd tijdens een bezoek van mij aan jullie klas
  • Je ontvangt een speciaal Tosca Menten-ambassadeurspakket
  • Een medewerker van de uitgeverij van mijn boeken komt vertellen hoe haar boeken gemaakt worden
  • Je krijgt een gesigneerd exemplaar van Knotsknettergek, het nieuwe boek van Tosca Menten dat in maart verschijnt

Daarnaast krijg je als ambassadeursklas natuurlijk ook opdrachten mee,en die zijn superleuk!

Zin in? Geef je dan nu voor 11 december 2016 op via promotie@unieboekspectrum.nl, zet in je mail waarom juist jouw klas ambassadeursklas moet worden en wie weet worden jullie uitgekozen. Vermeld ook welke groep jullie zijn, welke school in welke plaats en het e-mailadres en telefoonnummer van de meester of juf en misschien komt Tosca Menten in januari bij jullie op bezoek!

Tussen 12 en 18 december 2016 krijg je persoonlijk bericht of jouw klas tot ambassadeursklas benoemd wordt. Vraag je ook even aan je meester of juf of het mag!!

 

Share This