De Hapsnurkers

De Hapsnurkers koppie onder

Nee, hè, daar heb je die verschrikkelijke Hapsnurkers weer!

In ruil voor een zal zilveren munten moet meneer Haposnurk een UBO (UITERST BELANGRIJK OBJECT) in het geheim naar een eiland zien te brengen. Maar er zijn kapers op de kust. En op zee trouwens ook.

Wie of wat is die UBO eigenlijk? Wie is die razendsnelle vrouw in een rolstoel? En wie zijn Max en Martha die om de haverklap hun snor ruilen? Zelfs de kapitein is niet te vertrouwen!

Sunny, Mimi en d eolifant Tingel hebben er hun handen en slurf aan vol,. En pas op! Met een olifant aan boord ga je zommaar KOPPIE-ONDER!

Oorspronkelijke titel:
The Grunts all at sea – Philip Ardagh

De Hapsnurkers in de puree

Meneer en mevrouw Hapsnurk bedoelen het niet verkeerd. Niet echt, tenminste. Maar eigenlijk zijn ze verschrikkelijk. Misschien nog wel erger.

Gelukkig hebben ze Sunny. Die hebben ze ooit gestolen van een waslijn, toen hij nog een baby was. Daar heeft hij zijn flaporen aan overgehouden, want daar hing hij aan te bungelen. Zijn stugge ontplofhaar heeft Sunny helemaal van zichzelf. En zijn liefde voor ezels en olifanten ook.

Terwijl de Hapsnurkers rondtrekken in hun caravan, doet Sunny zijn stinkende best om zijn min-of-meer vader en moeder uit de problemen te houden. Maar met baron Méér, Mik Minder en een slimme circusolifant in de buurt, is dat hopeloos. De Hapsnurkers lijken wel dol op problemen… en de problemen zijn dol op hen!

Oorspronkelijke titel:
The Grunts in Trouble – Philip Ardagh

Share This