Bloeme

Even voorstellen!

Hoi! Ik heet Bloeme, ik ben 9 jaar en op 16 mei jarig. Ik woon in Naarden. Daar woon ik samen met: mijn broertje Ole, papa Sven, mama Eliette en twee katten Bobbie en Siepie. Mijn hobby’s zijn hockey, pianospelen en tennis. Ik zit in groep 6 van de Minister Calsschool bij juf Jacqeline. Ik wilde ambassadeur van Tosca Menten worden omdat haar boeken super leuk, gek en spannend zijn, dus daarom maakte ik een filmpje. Een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat ik ambassadeur was en ik sprong een gat in de lucht!

Mijn top 5 leukste boeken van Tosca Menten:
1 De wraak van knor
2 Juffrouw Pots
3 Operatie zeer ernstige ramp
4 Dirkje Bakkes
5 Alle andere boeken!

Op de uitgeverij

Toen we binnen kwamen moesten we wachten in een soort van zaal. Daarna hield Tosca ons op en moesten we mee naar boven. Daar gingen we een kamer binnen met 10 stoelen voor de ambassadeurs en een voor Tosca ( ook stoelen voor de ouders). Daar vertelden Tosca iets over haarzelf en haar beroep. Toen stelden de ambassadeurs zich voor. Daarna las Tosca van alle brieven een stukje voor en liet de filmpjes zien. Toen was er al een uur om en aten we taart.
Daarna deden we de oorkondes. Toen ik aan de beurt was moesten ik en Tosca allebei onze handtekening zetten. Ondertussen werden er liedjes gedraaid die Tosca zelf heeft geschreven en gezongen. Ik vond het super leuk en heb heel veel zin in komend jaar!

Tosca en Bloeme en Dummie

Bloeme heeft een speciaal Tosca-Menten-hoekje gemaakt in de klas toen ze alle stemformulieren heeft uitgedeeld!

Bloeme hield een spreekbeurt gehouden over ‘De wraak van Knor’ en dit vond de juf ervan…

Bloeme gaat even Knor aaien…

Maak je eigen Sublieme Struis-trekvogel!

Bloeme maakte een kakels mirakels gave trekvogel van Struis! Kijk snel op de knutselpagina van Siem Subliem hoe je ook zo’n mooie Struis kan maken.

De wraak van Knor!

Bloeme hield supergoed bij het optreden in boekhandel Los in de Kinderboekenweek!

Share This