Diego

Even voorstellen!

Hallo, ik ben Diego, ambassadeur van Tosca Menten.
Ik ben 9 jaar, geboren op 27 augustus 2005. Ik woon in Vlissingen. Ik zit in groep 6 op basisschool De Branding.
Mijn juffen heten: Juf Margo en Juf Anneke (Zijn grote fans van Tosca!). Mijn lievelings boek is Dummie de Mummie  en de sfinx van Shakaba.
Mijn hobby’s zijn:  Voetballen, naar muziek luisteren, tekenen, lezen en computeren.
Ik vind Tosca SUPER leuk omdat ze heel grappig is en ze schrijft ook heel grappig en spannend, maar ze schrijft soms ook wel zielig, maar dan loopt het toch goed af.
Hoe ben ik ambassadeur geworden: Als eerste ging ik naar de website omdat ik meer informatie over Tosca wou vinden. En toen zag ik iets wat ik niet verwacht had… AMBASSADEURS GEZOCHT!!!! Gelijk klikte ik erop. Er stond allemaal informatie over wat je moest doen. Dus toen heb ik een mailtje gestuurd.
En toen, ja hoor, zomaar ineens, op een vrijdag, kreeg ik een mailtje terug van Tosca dat ik ambassadeur was! Ik sprong op, ging weer zitten, en keek nog eens goed….. En ja hoor, het stond er! Ik dacht er heel  de dag aan, nee een week, of een maand. Maar ik vond het SUPER leuk!
Maashi!! Ik heb zin in dit jaar!

En toen vertelde Diego alles in een spreekbeurt over mij zijn klas! Joehoe!!!
Hij haalde meteen het hoogste cijfer ooit in zijn klas gegeven! GOEIE ACTIE!

Schoolwebsite

Diego schreef ook een superleuk stukje over zijn ambassadeurschap op de website van zijn school! Wil je dat lezen? Klik hier!!

Recensie op internet

Super leuk boek!!

Een heel leuk boek is het! Het is weer een grappig, spannend en leuk avontuur. Zeker aan te raden om te lezen. Als je van Dummie houd, lees dan ook de andere boeken van Tosca! Ze zijn allemaal heel leuk.

Share This