Florentine

Even voorstellen

Ik ben Florentine en woon in Voorburg. Ik ben 10 jaar oud. Ik zit op montessori school nieuw vreugd en rust. Ik zit in een combinatie groep zeven /acht.
Thuis woon ik met mijn ouders en een grote broer en zus. Ik heb ook nog een hond die heet Polly en een poes die heet Sitges maar we noemen haar poes.
Ik heb bij de kinderboekenwinkel een keer Tosca ontmoet en toen was ik al fan. Tosca was toen zo grappig dat ik me stuk lachte.
Ik kende ook nog twee andere die ambassadeur zijn geweest. Ik wilde ook ambassadeur worden dus meldde me aan. Ik wil al de boeken meteen uit lezen. Ik vind Tosca zo leuk omdat ze grappig is en ze kan heel leuk schrijven. Mijn lievelings boek is De wraak van Lorre.

Over de High Tea!

De High Tea was heel leuk omdat Tosca heel leuk kan praten ze is lekker druk en gek en ja, het was de eerste keer en dat was ook best spannend. Het begon dat we gingen praten en dat was ook heel leuk. We gingen ons zelf voorstellen en we konden vragen stellen. Je kon daar ook lekker snoepen na het gesprek.
Je kreeg een streepjes T-shirt want Tosca draagt heel veel streepjes. Je kreeg een tas en een boek die je nog niet had. Ik kreeg het boek De verschrikkelijke steen en die had ik niet gelogen een week later uit. Op het tasje staat Dummie met Goos en Ebbie en Akila heel mooi. Iedereen was blij en gezellig. De andere ambassadeurs zijn ook heel aardig.
Wat ik het aller grappigste vond was dat ze zei dat poep haar hobby is. Dat zie je ook terug bij haar boeken zoals bomkak dinges en plofzak drollemans.

Op school!

Op bezoek bij Florentine op school: Wat een lekkere superverse mummies!
En het was heeeeeel gezellig daar!

Share This