Gijs

Even voorstellen!

Ik ben Gijs van de Weerd. Ik ben 9 jaar oud, geboren op 20-06-2006. Ik woon in Bussum. Samen met mijn vader Marc, moeder Natasja en broertje Bart van 6. Mijn school heet de Juliana School. Mijn juffen heten juf Marieke en juf Danielle. Ik zit in groep 6. Het leukste op school vind ik lezen en pauze. Mijn hobby,s zijn waterpoloën, vliegeren en lezen. Ik waterpolo bij de Otters het Gooi in Bussum. Vliegeren doe ik met een matrasvlieger.

Om ambassadeur te worden heb ik een brief geschreven. Ik sprong een gat in de lucht toen ik de brief kreeg dat ik het geworden was. Afgelopen woensdag ben ik echt ambassadeur geworden. Dat was erg leuk. Het was op de uitgeverij. Er was Dummie taart en Dummie tompoucen. Ik kreeg een oorkonde. Die heb ik getekend met mijn naam. Daarin heb ik beloofd Tosca Menten nog beroemder te maken. We kregen ook mooie werkkleding.
Het leukste boek van Dummie de Mummie vind ik, Dummie de Mummie en het masker van Sebek-Ra. Het is een grappig en spannend boek.
Tosca Menten vind ik leuk omdat ze grappige boeken schrijft vol grapjes die ook heel leuk en spannend zijn. Juffrouw Pots en Operatie zeer ernstige ramp zijn ook heel leuk. Dirkje Bakkes en de wraak van Knor ga ik nog lezen.

Groeten, Gijs

Maashi! Even wat Egyptisch licht gemaakt!

Recensie: SPANNEND en GRAPPIG

Weer een nieuw deel van Dummie de Mummie en zijn vrienden uit Polderdam. Ook in dit boek zitten er weer heel veel grapjes en avontuur over Dummie en zijn vriend Goos. Je wil blijven lezen omdat het heel spannend is en je steeds wil weten wat er op de volgende bladzijde gebeurd. Dit keer gaat het avontuur over een trommel en natuurlijk Dummie de Mummie. Je moet dit boek echt lezen voor de grapjes, de spanning en het avontuur. De tekeningen zijn leuk en passen goed bij het verhaal. Door de trommel gebeuren er allemaal rare, grappige en spannende dingen. Die echt het leukste zijn als je het boek zelf leest. Doen dus!

Buikbandje

Speciaal voor boekhandel Los mocht Gijs een buikbandje maken voor het boek van Dirkje in hun winkel.
Wat super bedacht!

Gijs heeft een poster en een zelfgemaakte kleurplaat opgehangen in het ziekenhuis in zijn woonplaats.
Joehoe! Goeie actie!

En de opdracht in april was: verzin een knutselfrutsel rond Dummie de mummie.
‘Voor de opdracht van april heb ik met mijn klas geknutseld. Ik mocht zelf de les geven. De klas vond het heel leuk. En ik vond het ook leuk!’
GEWELDIG GEDAAN, Gijs!

Dit is een ingewikkelde spreekbeurt!

Goede tip van Gijs voor de vakantie… uit de schoolkrant!

Waar lees jij in je vakantie?

Natuurlijk! In een teil!

Share This