Ilja

Even voorstellen!

Hoi, ik ben Ilja Straatman. Ik ben 10 jaar. Ik woon in Den Helder, maar ik ga verhuizen naar Schagen.
Ik ben fan Tosca Menten omdat ik van Egypte  hou.Toen ik bijna 8 werd, ontdekte ik in de boekenkast van school Dummie De Mummie. Later kreeg ik op mijn  verjaardag  Dummie De Mummie 1. Ik vond Dummie De Mummie zo leuk, dat ik Mummie De Mummie 1 t/m 6  ging sparen. Later hoorde mijn moeder dat er een wedstrijd was om ambassadeur te worden. Ik schreef me echt meteen in en uit verbazing  was ik één van de 10 geworden.
Ik mocht op 14 januari naar Houten in Utrecht  komen. Ik ging naar Houten met mijn moeder en vader. Toen we daar aan kwamen werd ik en de andere ambassadeurs welkom geheten door  Tosca Menten. We moesten heel veel trappen op en toen gingen we in een kring zitten. We moesten onszelf voorstellen. Het was echt heel gezellig.
Toen later kregen we een T-Shirt en een tas met allemaal spulletjes. Toen we die tas kregen, mochten we even naar onze ouders. En we mochten van de feestelijke high-tea genieten.
Ondertussen was Tosca Menten ons om de beurt aan het roepen voor de oorkonde te ondertekenen. Later moesten we nog een filmpje maken, maar dat was geen succes. Toen was het feest afgelopen, maar het was wel een dag om nooit te vergeten. We kregen nog een poster mee en toen was het voorbij.
En toen ik de volgende dag naar school ging, was ik nog steeds ambassadeur, dus ik had het niet gedroomd.

Share This