Jetske

Joehoe! In de krant, en ook nog een geweldige poster!

Recensie!

Dummie de mummie en de drums van massoeba is super cool! Er zijn hele grappige stukjes. Daar bedoel ik mee: SUPER GRAPPIG! Een spannend verhaal ook nog. Er kunnen wat stukjes zijn dat je denkt: Ihihik vahal bijna van mijn stoel, waaaah het is gebeurd, ik HAHAHAHA lig HAHA op de grond. Dus ik zit niet op mijn stoel. Of je denkt dat je in dromenland zit: ik ga trommelen. Aaaaaaaah een mummie! En het blijkt toch te zijn dat je aan het lezen was.
Het gaat over dat de koning in polderdam komt. Dus wordt een aubade gehouden. Dummie zingt en Goos rent weg. Daarom wil dummie een trommel…
Lees het boek gewoon! Je vind het leuker dan boeken van… eh Prulletje wijnfles.

Je kan op vakantie echt overal lezen…
en met iedereen!!!

HAHAHAHAHAHAHA!!!!

Dummie en Goos lopen over straat. Dan zegt Dummie opeens: “En nu mag keertje ik in midden lopen.”

Waarom heeft Dummie een ROZE bus toiletspray mee? Dummie: Om mij mee in te spuiten!

Dummie en Goos lopen langs een enorm rotsblok. Dan zegt Goos stoer: “Wat krijg ik als ik dit rotsblok optil?” Zegt Dummie:”RUGPIJN!”

In de vakantie is Dummie is aan het spelen bij Ebbie. Opeens ziet Ebbie Dummie in de hoek staan en vraagt: “Waarom sta je in de hoek?” Zegt Dummie: “Ik oefen alvast voor school.”

Dummie  roept tegen Goos: “Van Klaas ik moet vragen wat wil jij drinken?” Roept Goos terug: “Waar kan ik uit kiezen?” Dummie: “Uit ja of nee”

Share This