Jorn

Jorn ambassadeur in 2016!!

Even voorstellen!

Ik ben Jorn ik ben 9 jaar ik zit op de openbare daltonschool Naaldwijk. Ik heb 1 broertje hij heet Hidde. In het weekend ga ik graag naar de scouting. Mijn eerste boek van Dummie de mummie kreeg ik toen ik in groep 3 zat met sinterklaas. Dit was Dummie de mummie en de gouden scarabee. Daarna heb ik elk jaar met de kinderboekenweek het nieuwste deel gekocht en tussendoor soms nog de delen gekregen die ik miste.
Ik heb ook nog de wraak van Lorre, operatie zeer ernstige ramp en dirkje bakkes brandnetelspecialist.
Ik solliciteerde als ambassadeur omdat ik haar boeken heel leuk vind.

Verslagje!

Vandaag ging ik naar Houten voor een High tea met Tosca Menten en alle andere ambassadeurs.
We begonnen om 3 uur en toen ging Tosca van alles vertellen over zichzelf en wat we dit jaar gaan doen. Ik heb heel veel nieuwe dingen gehoord en ook een geheim, waar jullie vast binnenkort meer over horen! Maar nu verklap ik nog niks!
We mochten vragen stellen en ik vroeg hoeveel boeken ze al heeft geschreven. Het antwoord was 31 of 32. Zoveel dat ze de tel is kwijtgeraakt.
Tussendoor pakten we snel even wat te drinken en een lekker dummie-gebakje! Daarna praatte ze weer verder.
We kregen een tas met allemaal leuke spullen en hebben een oorkonde getekend.
Daarna nog op de foto en toen was het tijd om weer te gaan. Het komende jaar ga ik een hoop leuke dingen doen om jullie te laten zien dat Tosca Menten de leukste kinderboekenschrijver is en dat je van lezen slim wordt!
Gelukkig wonen de oma’s vlakbij Houten en konden we daar een patatje eten voor we weer naar huis toe reden!

En meteen al in het nieuws!

Kijk maar hier!

Jorn in het Algemeen Dagblad en in het Groot Westland!

Joehoe… goed gedaan!

Naar de Black & White party met carnaval!

Recensie

Dummie koopt een trommel bij een vreemde man op de vlooienmarkt. Dan gaan ze op school een muziekstuk instuderen met de hele klas voor als de koning & koningin en de prinses komen.
“Maar hoe weet de prinses dan de naam van onze juf? riep Anna-Lies. Die hebben een inlichtingsdienst zei Ebbie. Ze weten zelfs jouw kleur onderbroek. “
Het boek is heel erg leuk omdat er veel van dit soort grappige stukjes in zitten. Ook is het af en toe spannend omdat er telkens weer dingen gebeuren met en door de trommel je moet dit boek lezen omdat het grappig en leuk is. Als je er in begint wil je het boek niet meer wegleggen!

Zo knutsel je je eigen Dummie!
SUPERLEUK!!!!!!!!!!!!

Een geweldige loterij met allemaal Dummie-prijzen!

Goede actie!!!

En waar lees je in de vakantie???

Natuurlijk! In het klimrek!!!!

Collage van de presentatie van Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden… Leuk feestje!

Share This