Koen

Even voorstellen!
Ik ben Koen Haspels. Ik ben acht jaar. Ik woon in Serooskerke op Schouwen-Duiveland. Dat is een dorpje waar even weinig gebeurt als in Polderdam. We wonen daar met zijn vieren. Mijn broertje heet Bart, mijn moeder heet Esther en mijn vader heet Jan-Willem. Ik zit in groep V6 op basisschool Binnen de Veste. En mijn meester heet Jan Jaap. Ik speel piano en ik zit op atletiek. Verder speel ik graag spelletjes, houd ik van tekenen en lezen. En dan vooral de boeken van Tosca natuurlijk.

Officiële benoeming

Ik ben woensdag 8 januari naar Unieboek het spectrum (de uitgever van Tosca,) geweest.

We moesten opschieten anders waren we te laat, omdat het volgens de navigatie één uur en 48 minuten rijden was. We moesten ook nog eens heeeeeeeeeeel lang wachten op de Brienenoordbrug die open stond. We waren er gelukkig wel op tijd. Tosca kwam ons halen. De andere ambassadeurs, Tosca en ik gingen in een kring zitten. We gingen allemaal ons voorstellen. Tosca ging vertellen over waarom ze ons gekozen had. Ze ging een stukje voorlezen uit Siem Subliem 2. We hebben spullen gekregen waaronder lekkere taart, een oorkonde, een ambassadeurstas. Daar zat in: De wraak van Knor en De wraak van Lorre dat zijn twee boeken die ik nog niet had, een ambassadeurs-t-shirt, een Dummie de Mummie mok en een poster. Op het einde gingen we de leuke/nieuwe liedjes van Tosca luisteren en ging ze zelf alle boeken van de ambassadeurs signeren. Toen hadden we nog een kwartier en ging Tosca de tijd vol praten, maar toen we nog 5 minuten hadden, zei Jessie (van de uitgeverij) ineens dat we nog een foto moesten maken. Dat ging goed. Toen ging Tosca afronden en gingen we naar huis.

 Het was een leuke middag en ik heb veel zin in dit ambassadeurs-jaar! 🙂

Koen in het nieuws

Koen was al meteen in het nieuws met een geweldige actie voor Kika, in samenwerking met boekhandel De Vries uit Zierikzee.
Klik hier voor het artikel in de krant!

Joehoe! Fantastisch gedaan, Koen!

Share This