Robin

Ghallo iederreen.

Ik zat net te eten en ineens kwam mama met een brief van unieboek het spectrum en ik was verbaasd. Ik had de mijn mail naar Tosca al 3 weken verstuurd en ik dacht dat ik niet was uitgekozen, dus ik liet het maar gaan. Maar toen ik de brief open maakte begon ik te gillen. Ik was super blij en was meteen nieuwsgierig wie de andere ambassadeurs waren. Ik kon niet wachten op de High Thea. Toen we de wachtzaal in kwamen was het heel stil. Toen het drie uur was, was ik heel benieuwd hoe het daar boven eruit zag. Toen we eenmaal boven waren was het super gezellig en begonnen we meteen te kletsen. Het blijkt dat Tosca en ik in ieder geval een ding gemeen hebben; we zijn allebei enorme kletskousen.
Daarna kregen we nog taart en toen onze tas vol met cadeau’s. Er zaten ook twee boeken bij. toen was mijn Dummie colletie af. Mama en ik gingen naar huis en toen belandden we in een mega file! het was in ieder geval super leuk en ik kon niet ophouden met praten over mijn super dag. Ik heb het Tosca Menten t-shirt zelfs ’s nachts aangehouden. Ik raad echt iedereen aan om eens een mail of brief te sturen als er weer ambassadeurs worden gekozen. Wie weet wat er gebeurt, misschien word je uitgekozen?

Ghrote Groet, Robin Kroon

Recensie!

Dummie de mummie deel 7 is een spannend en gevoelig boek.
Ik raad het zeker aan omdat het super tof is om te lezen, en je je vaak afvraagt: komt dit nog goed?

De leeftijd is 8-12 vind ik. Het boek leidt je af en daarom ook een perfect voorleesboek ’s avonds en zeker om zelf te lezen. Ik had hem snel uit ook al waren het 300 bladzijdes. Er is ook een nieuwe personage! Ze is juf en heet Sayenne en komt ook uit Afrika. Ik vind het een super leuke personage omdat ze altijd vrolijk is.ik geef het boek een dikke 10 omdat ik het het leukste Dummie de mummie boek tot nu toe vind.

Dus ik zeg: zeker lezen!

 

Lekker lezen in de vakantie… in Dummie natuurlijk!

Op pad met posters!!!

Share This