Sam

Even voorstellen

Hoi, ik ben Sam, ik ben 10 jaar, en woon in Apeldoorn met mijn vader Bas, moeder Sandra en broertje Sil!
Ik zit op basisschool De Eendracht in groep 6 bij meester René en Juf Anita.
Mijn lievelingsboek uit de serie van Dummie de Mummie is: Dummie de Mummie en de ster thoeban en van alle  boeken die Tosca heeft geschreven is mijn lievelingsboek Juffrouw Pots.
Mijn hobby’s zijn, lezen, voetballen, muziek maken, tekenen en verhaaltjes schrijven.
Ik ben ambassadeur geworden omdat Tosca top, grappig en leuk is! En omdat het leuk is om reclame te maken.
Ik zou jullie 1 belangrijk ding zeggen….. dat is… Lees allemaal de boeken van Tosca!!!

En zo begon het!

14 Januari 2015
Eindelijk was het Woensdag, ik sprong uit bed toen ik wakker was en ik ging naar school. Toen ik uit school kwam ging ik mij netjes aankleden. En toen moesten we van Apeldoorn naar Houten rijden! Maar dat kon mij echt geen bal schelen, want ik had er zin in! En toen we eraan kwamen, zagen we een heel groot gebouw. Dat was de uitgeverij van Tosca!
We gingen naar binnen, zagen een balie met een mevrouw en ze zei dat wij naar links moesten. En daar was de kantine. We moesten wachten en wachten! En uiteindelijk was ze er! Het was best speciaal, want ik liep naast haar!
En toen waren we er, we zagen een kring met stoelen, allemaal lekkere hapjes en we zagen tafels!
Ik ging zitten, en Tosca vertelde iets wat wij komend jaar moeten gaan doen, en we mochten aan haar vragen stellen! Toen kregen wij ons eigen Tosca Menten shirt, en een tas met een boek erin! Ik kreeg de verschrikkelijke steen!
Toen moesten we ons shirt aandoen en gingen eten! Daarna lieten we onze oorkondes tekenen en ons boek! Toen mochten we met Dummie en Lorre op de foto, en gingen we weg. ( heel jammer )
Maar daarna gingen we naar de McDonalds!

Filmpje

Sam maakt een superleuk filmpje over zichzelf en zijn plannen als ambassadeur. Wil je dat zien?  Klik hier!

Recensie op internet

Top boek van de Dummie serie geschreven door Tosca Menten

Zelf ben ik een enorme fan van Dummie de Mummie en was dan ook benieuwd naar het nieuwe verhaal. Hij is ontzettend leuk, grappig etc. Aanrader om te lezen of cadeau te geven! Er gebeuren allemaal spannende en bijzondere dingen!

 

Share This