Sanne

Even voorstellen!

Hallo allemaal ik ben ambassadeur van Tosca Menten 2015, dat vind ik super leuk.
Onze eerste ontmoeting was bij uitgeverij het Spectrum, daar leerde ik Tosca Menten en de 9 andere ambassadeurs kennen. Eerst kwamen we aan en gingen we allemaal in een zaal zitten. We  wachtten tot iedereen er was en daarna kwam Tosca Menten en een andere vrouw ons op halen. Die andere vrouw heet Tais en regelt bijna alles voor Tosca Menten, bijvoorbeeld een signeersessie of een workshop.
We liepen de trappen op en kwamen aan in een andere zaal waar stoelen in een kring waren gezet voor 10 kinderen. Daar achter waren stoelen voor de ouders. Toen ging ze iets over zich zelf vertellen en moesten we ons voorstellen aan de  andere kinderen.
Daarna waren we uit gepraat en kregen we een tas met spullen van Tosca Menten:  een boek dat je nog niet had,  een poster en een echte Tosca Menten T-shirt . Daarna kon de high tea beginnen.
Ondertussen riep Tosca kinderen bij zich voor een oorkonde en waren we officieel de ambassadeur van Tosca Menten. Uiteindelijk gingen we met ze allen op de foto. Het was een super dag !!!!!!!!!!!!!!
Groetjes Sanne

Op visite bij Sanne in de klas zag ik ineens wel heeeeeel veel streepjes! Super grappig en een heel erg gezellig uur!

Share This