Senna

Even voorstellen!

Hoi ik ben Senna Gulij. Ik ben ambassadeur van Tosca Menten 2015. ik ben 10 jaar oud en word 13 maart 11 jaar. Ik woon in Leidschendam (dat ligt bij Voorburg ). Ik woon in een huis met in de achtertuin een grote trampoline waar ik veel op spring met mijn broer en vriendinnen. Ik woon samen met mijn moeder Corrie (die noemen we soms knor) met mijn vader Leon en met mijn broer Noah (die in 2013 ook ambassadeur van Tosca Menten was). Ik heb ook huisdieren ik heb 1 kat die heet Pooh, 1 poes die heet Muffin en nog 2 cavia’s die heten Teun en Truffel.
Ik zit op de Maria Bernadette in groep 7 ook in Leidschendam. Door mijn broer ben ik ook de boeken van Tosca Menten gaan lezen. Ik vind ze super leuk. Ik vind ze leuk omdat ze grappig, verdrietig en spannend zijn.
In het jaar dat mijn broer een mail had geschreven had ik er ook een geschreven. Daarom vond ik het erg jammer dat ik dat jaar geen ambassadeur was geworden. Ik hielp mijn broer veel en ging bijna overal mee naar toe. Het jaar erna wilde ik  nog steeds zoooooo graag ambassadeur worden en vond ik Tosca Menten nog leuker. Helaas werd ik in 2014 ook niet uitgekozen.
En het is echt waar 3 keer is scheepsrecht. Want dit jaar deed ik het weer en nu ben ik ambassadeur van Tosca Menten. Ik ben super blij. Ik ga Tosca Menten nog bekender maken dan dat ze al is JOEHOE!!!!!!!!!!!!!!

Verslag van de high tea!

Ik moest 3 kwartier met de auto. Toen ik uit de auto stapte dacht ik: WOW wat is de Uitgeverij groot.
We moesten ons melden bij de balie. We moesten in een grote zaal wachten tot dat Tosca kwam. Om drie uur zou ze komen. Maar zoals ik al dacht kwam ze niet precies  op tijd. Ze kwam inplaats van 15:00 om 15:15. Zoals altijd droeg Tosca een gestreept T-shirt aan. Samen met Tais kwam ze naar beneden toe.
We gingen naar een zaaltje. Er stond een bord met het programma erop. Eerst gingen we vertellen wie we waren en wat voor plannen we hadden om Tosca te promoten. Daarna ging ze vertellen over haar kinderen en man.
We mochten toen ook vragen stellen. Over van alles en nog wat. Daarna kregen we allemaal een tas een boek die je nog niet had van Tosca en ook kregen we een gestreept T-shirt met onze naam en achterop een soort schets van Tosca. Toen werden we gehuldigd en we moesten ook onze handtekening zetten.
Er stond taart, chocola, koekjes, thee, koffie en limonade. Tosca had een muziekje op gezet van dummie. Op het laatst hebben we veel foto’s gemaakt. In je eentje met tosca en met de hele groep. We hebben ook een filmpje gemaakt waarin we ons zelf voorstellen. We konden uren doorgaan. Maar helaas mocht dat niet want de uitgeverij ging sluiten dus we moesten eruit. Het was super leuk.

Vakantie-actie

Ook op vakantie is Senna gewoon ambassadeur! Tijdens een weekje Texel stapte ze naar de boekhandel om een paar posters op te hangen en stickervellen van Dummie uit te delen.
GEWELDIGE ACTIE!

Traktatie op Senna’s school!

(Senna is dol op Knor… en ik ook!)

Senna schreef voor de Kinderjury een heuse rap-tekst. Die hebben we met een aantal ambassadeurs gezongen op de Dummie fandag in het RMO! Supergaaf!

Recensie op internet

Dummie de mummie!!!

Dummie de mummie is leerzaam spannend zielig maar vooral heel leuk. In Dummie de mummie 7 gaan Klaas, Goos en Dummie naar de markt. Op de markt vinden ze een trommel. En door die trommel gebeuren er allemaal rare dingen. Goeie en slechte dingen. Als je wil weten wat voor dingen stop hem dan in je winkel mandje.

Share This