Tosca in het theater

poster Erik Kroon

Bomkak Zing’s

Bomkak Zing’s is een muzikale ontdekkingstocht door de boeken van Tosca, vol knotsgekke liedjes en grappige verhalen.
Geschikt voor kleine en grotere podia in theaters, bibliotheken en scholen.
Leeftijd 7+
3 spelers
Bomkak Zing’s boek je bij theatertosca@hotmail.com.
Voor prijzen: Klik hier!
Natuurlijk met signeren na afloop!

Knotsknetter

Knotsknetter is een kleinschaliger muzikale ontdekkingstocht vol liedjes en verhalen, geschikt voor kleinere podia in kleine theaters, bibliotheken en scholen.
Leeftijd 7+
2 spelers
Knotsknetter boek je bij SSS, klik hier!
Voor prijzen: Klik hier!
Natuurlijk met signeren na afloop!

Tijdens de theatervoorstelling op Dummies Grote Verjaardagsfeest in Studio’s Aalsmeer! Klik hier voor een stukje uit het poeplied!

foto’s Hannie van Herk

Bomkak Zing’s!

Denk je nou echt dat Tosca Menten al haar verhalen zelf verzint? Wel nee! Dat doen al die personages in haar hoofd. En het is de hoogste tijd om hen een keer in het echt te ontmoeten. In een voorstelling vol grappen, grollen en liedjes laat Tosca hen opdraven.
Laat je verrassen, luister en zing vooral met hen mee!
Spelers: Tosca Menten, Kiki Schippers, Jorind Josemans (accordeon) en Mirek Walton (toetsen en gitaar).
2014, 2015, voorjaar 2016
Geschikt voor grote en iets minder grote podia in theaters, bibliotheken en scholen.
Leeftijd: 7+
Natuurlijk met signeren na afloop.
Bomkak Zing’s! boek je via theatertosca@hotmail.com

Knotsknetter!

Knotsgekke liedjes en verhalen door Tosca Menten en haar muzikant. Een ontdekkingstocht door de boeken van Tosca, vol muzikale in- en uitstapjes. Luister, huiver en zing vooral met hen mee!
Vanaf 2014 doorlopend te boeken
Geschikt voor iets minder grote podia in kleine theaters, bibliotheken en scholen.
Leeftijd: 7+
Natuurlijk met signeren na afloop.
Knotsknetter boek je bij SSS, klik hier!

foto’s Hannie van Herk

Plofzak Drollemans, Tosca Menten draait door!

Tosca Menten neemt je mee naar de binnenkant van haar hoofd. Daar wachten nog duizend ideeën ongeduldig tot ze worden opgeschreven. Het borrelt en bruist… Het spettert en sist… Plotseling brandt er iets aan. Het gaat walmen! Het rookt!
Hellup! Bel de dokter! Tosca Menten kookt over!
2012 en 2013
Spelers: Tosca Menten, Kiki Schippers, Jorind Josemans (accordeon) en Mirek Walton (toetsen en gitaar).
Een grappige voorstelling over fantasie, vol vrolijke liedjes en knotsgekke momenten.
 Hieronder zie je een filmpje van een liedje uit de voorstelling.

Kiki Schippers
Kiki Schippers (1988) speelde al tijdens haar studie aan diverse theaterscholen eigen muziektheaterprogramma’s op Brabantse podia en theaterfestivals. Ze liep stage bij een gezelschap in Argentinië, doceert bij verschillende culturele instellingen en schrijft ook liedteksten voor collega-kleinkunstenaars. In juni 2011 studeerde ze vol lof af aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch. In 2013 bereikte zij met twee andere kandidaten de finale van het prestigieuze Leids Cabaret Festival en in 2014 bereikte zij de finale van Nekka (Belgie). Eind 2014 won zij zowel de publieksprijs als de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten Festival 2014. In theaterseizoen 2015-2016 speelt zij haar soloprogramma ‘Wie kijkt’.
www.kicces.com

Jorind Josemans
Jorind Josemans (1983) speelt accordeon sinds zijn achtste jaar en studeerde aan het Conservatorium. Jorind is werkzaam als artistiek leider en dirigent van het Nederlands Jeugd Accordeon Orkest (NJAO) en als dirigent van Accordeonvereniging Blij Leven te ‘s-Hertogenbosch. Tevens geeft hij accordeonles in Den Bosch en in de omgeving van Utrecht. Hij organiseert en leidt als dirigent regelmatig grote samenspelprojecten voor (amateur)accordeonisten, zoals Maritiem in 2008, Ode aan Edith Piaf in 2009, Ode aan Marc Belder in 2012 en Van Bach tot Blij Leven in 2013.  Ook organiseert hij trainingen, workshops en amateurprojecten waarin persoonsontwikkeling met behulp van muziek centraal staat.
www.jorindjosemans.com

Mirek Walton
Mirek Walton (1987) studeerde in 2009 cum laude af aan het Rotterdams Conservatorium voor gitaar en piano in de richting tango en geldt inmiddels als bekroond componist van nieuw tango-repertoire (o.a. de Choclo 2010). Daarnaast is hij te zien in uiteenlopende muziektheatervoorstellingen als begeleider en arrangeur en is hij de vaste gitarist van theatergroep De Andersons.
www.mirekwalton.nl

Share This