Dummie de mummie deel 0

Dummie deel 0 is een boek over Dummies jonge jaren in Egypte. Darwishi moet later koning worden en daar een heleboel voor leren, maar daar heeft hij helemaal geen zin in! Samen met zijn beste vriend Noezi bedenkt hij een plan. Maar er gaat een hoop mis…

Prutsers & Pechvogels

De nieuwe verhalenbundel van Tosca Menten en Jozua Douglas voor de Kinderboekenweek 2020, met het thema: ‘En toen?’
Een museumgids bij de gezamenlijke tentoonstelling van het Rijksmuseum van Historische Prutsers en het Nationaal Pechvogel Kabinet. Geert Gratama verzorgt uiteraard weer de illustraties!

Dummie de mummie deel 11

In het najaar van 2020 verschijnt Dummie 11. Het nieuwste avontuur van Dummie speelt zich af op een warm Grieks eilandje. Daar mogen Dummie en Goos meedoen met een schoolproject rond opgravingen. Superleuk natuurlijk, maar helaas is juffrouw Friek er ook…

De Gouden Kokoksnoot

En… heb jij dat boek over die blunderende familie Kokos al gelezen? Je moet namelijk heus niet denken dat jij het onhandigste bent. Lees en gniffel om al die blunders!

De wraak van Knor

In 2020 is gestart met het animeren van De wraak van Knor. De stop-motion film zal naar verwachting 2021 in de bioscoop te zien zijn. Spannend!

Share This